Je to môj prvý príspevok. Takže berte na to ohľad :) Každopádne. Jak je možné, že kade idem, tade ma ľudia nemajú radi? Stredná škola je ťažké obdobie života, a je ťažké ho prekonať keď v ma v triede neznášajú, na chodbe sa mi každý rehoce za vzhľad... Nejde to takto iba na strednej. Mal som problémy aj v škôlke. Či už normálnej, či letnej. V každej ma nikto nemal rád. Možno tak 1 až 2 ľudia... Ďalej na základnej ma už od prvého dňa odsúdili spolužiaci za autistu a tak to bolo až do 8. Ročníka. Potom už začali predstierať, že som ich dobrý kamarát. Na strednej, sa so mnou rozpráva iba 1 spolužiačka. Aj u mňa na sídlisku si zo mňa ľudia iba uťahujú... Má vôbec zmysel to riešiť?
Som snáď prekliaty?
Kontrol0r píše zle , nie si slabá osobnosť ale skôr silná keď si to doteraz zvládol.
Neviem ako ti poradiť , mne pomohla ignorácia , robím a všímam si svoje .. Ale nikdy som nepochopil ako môžu byť ludia až tak zlý.
Niekedy si myslím že je to tým že je človek silná osobnosť a ostatný sa ho boja , preto ihneď zautočia. Ale to je len názor.
Krása je relatívna , záleži na sympatickosti .. Pracuj na sebe , rob si svoje a nedávaj pozornosť tým urážkam , viem , bolí to a moc ale čím viac pozornosti im dáš tým viac to bude bolieť.
Všetci sme iný a všetci inak vyzeráme.
Drž sa , držím ti palce aby sa ti darilo a prajem ti hodne šťastia aj všetkého aby si to zvládol.
Nič si z toho nerob, tiež som bol šikanovaný najlepšie je to hodit za hlavu a hodit to ako minulost a neriesit to, lebo to aj tak ziaden vyznam nema riesit.
Velmi zalezi aj od prostredia v ktorom zijes. Na aku skolu vlastne chodis ? Pretože ak by si chodil trebars na gymnazium tak tam by sa ti pravdepodobne nesmiali, lebo väčšina chalanov tam vyzeraju ako takí kockáči, takže by si bol skôr ako jeden z nich. Z tohto dôvodou som sa rozhodol prejst na gymnazium , lebo na ZS som bol sikanovany a vedel som že na gymnaziu pravdepodobne sikanovany nebudem, lebo tam su celkovo takí slusnejsi ludia chodia v porovnaní s nejakými odbornymi strednymi skolami ci obchodnymi akademiami.
Si pravdepodobne slabá osobnosť, ja som to mal rovnako