Viem ze mam este cas, ze som este mlada, ze 30 rokov je nic, ale toto sa hovori stale a kazdemu a hovorilo sa to aj tym, ktore vtedy mali 27 a teraz maju 45 a su samozrejme stale slobodne a bezdetne. Jediny kto sa o mna zaujima su zenaty chlapi. O tych nudzu nemam, ale slobodnych nejak niet.. Chodievam na rande, ale problem je ten, ze taky co sa mi paci a citim sa s nim dobre, tak ja jeho nejak nezaujmem. A zas taky co som rada ze idem z rande domov, tak taky mi neda pokoj. Ze vraj som prieberciva, ale co je na tom zle ze nechcem mat vztah s chlapom ktory sa kazdy mozny volny vikend ide ozrat a ze z party ide domov az vtedy ked ho vyhodia z krcmi ze im tam spi na stole. A ked sa rozpravame alebo piseme tak sa so mnou rozprava ako s kamaratom z dediny. Nie som ziadna namyslena pipka, ale trosku kultura by nebola uplne odveci.. Velmi tuzim po vztahu a detoch. Dockam sa toho niekedy? Rozmyslam nad sebou, ze v com som ina ako moje kamaratky ktore sa vydali a maju uz deti, ze v com robim chybu. To fakt uz budem stale slobodna?
Stale sama?
Ja si nemyslim ze mam vysoke naroky ale nejake mat predsa musim. Vsak chcem mat muza na cely zivot, tak nemozem si zacat hned s prvym ktoremu sa pacim ale sa nevie poriadne chovat atd. Ako som uz na zaciatku pisala, ti co sa pacia mne a citim sa s nimi dobre, tak oni o mna zaujem nemaju, cize oni maju tiez nejake naroky do ktorych im ja nezapadam, tak si nemyslim ze je nieco zle na mojich.. ved ja nechcem od chlapa aby mal, brutalny dom, 3 auta a plne konto, mne staci aby ma lubil, bol vtipny, spolocensky, mal normalnu pracu aby som ho nemusela zivit ja (bohuzial mala som taku skusenost) a ostatne zvladneme a zariadime spolu..
hmm mne to prepac, ale pride tak, ze bude chyba asi v tebe. na tuto dobu mas mozno prehnane naroky
Katka ty mozes skusit aj zoznamky. Ano je pravda ze sa tam daju najst aj rozne individua, vacsinou treba nejaky cas hladat ale da sa tam najst aj dobry chlap. Ja som takto bola na niekolkych nevydarenych rande ale potom som stretla niekoho kto za to stal.
A nejaky naroky isto treba mat, nie prehnane, ale niektore zeny nemaju ziadne a potom skoncia vo vztahu s chlapom a tu vypisuju na fora ako si ich nevazi, stale ich kritizuje a ponizuje.
Zdravoveda tak toto je prispevok dnesneho typickeho chlapa ktorych je coraz viac. Ze zeny su zakerne bestie a mrchy ktore chcu znicit muzom zivot tym, ze im porodia decko. Nezabudaj, ze aj teba kedysi podobna zakerna bestia porodila a znicila tym zivot tvojmu otcovi, ktory by najradsej ho prezil cely tak, ze by len striedal kurvy a zostal bezdetny.
urychlit sa to neda
Dovolim si tvrdit, ze kazdy, kto je nedobrovolne sam, si sam za to moze. Je to sucast osobneho vyvoja, prist na to, co clovek robi nespravne. Zial, take jednoduche, ze napisem na forum a niekto mi da odpoved, to nie je.
Keď po tom tak túžiš tak nečakaj a klofni si niekoho sama!
Ale ja som pisala ze tuzim po vztahu! Tym vekom som nenarazala na to ako si to pochopil, ale to ze dokedy mam este cakat na tu pravu lasku. Mna nezaujima co hovoria ludia ci sa to patri alebo nie. Mne chyba laska, pozornost, neha, objatie a spolocnost. A tym ze velmi milujem deti tak tuzim raz mat svoje..
Nechápem ľudí, ktorí si hľadajú niekoho len pre to že "už by sa to patrilo lebo mám vysoký vek".. Aký zmysel by mal taký vzťah? Prečo tých chlapov zbytočne trápiť? Ja osobne by som s tebou nechcel mať vôbec žiadny vzťah ak by som zistil že si hľadáš niekoho len preto že už máš 30 rokov a a už by sa patrilo mať deti alebo že si stále sama a aspoň niekoho chceš mať pri sebe. Na toto nachytáš len tých najväčších zúfalcov, ktorím je všetko jedno a ide im hlavne o to mať aspoň niekoho tak ako to prezentuješ ty.
Ale tebe sa to určite raz podarí, do 2-3 rokov nejakého chudáka zviažeš deckom a potom sa za 10 rokov rozvediete lebo si ako pár nesadnete pretože ste si nebudovali dlhší vzťah, nespoznávali sa... a do kartotéky pribudne ďalšie dieťa z rozvedenej rodiny.
Jedna vec je zúfalý chlap. A iná vec je zúfalá žena. Pretože ak je chlap zúfalý tak väčšinou len preto lebo má nedostatok sexu a chce si len trochu užiť. Ale ak je žena zúfalá tak to už je sila, lebo taká môže napáchať veľa škody. Chlapi by mali byť pri takých veľmi obozretní.
ak by si si aj niekoho nasla tak v 40tke ostanes sama ako kazda druha slovenka... s dlhmi problemami exekuciami. deti na krku muz by sa vyparil... tiez mam 30 ale nelutujem ani ze nemam rodinu...ubohe deti ved aku by mali na SLovensku buducnost...muzi tu uz posledne roky tiez nestoja za nic len by sa neviazali donemoty zili u rodicov ziadna snaha o vlastny byt...