Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnuť alebo nie ?

Simii

Ďakujem vám za vaše názory ... Ešte som rozmýšlala žeby som začala doma tak pravidelne cvičiť posilniť si svlastvo či by mi to nepomohlo trošku ku tej lepšej postave

DominickaDomi

Ja by som na tvojom mieste absolútne neriešila bmi a podobné veci..ak sa necítiš dobre tak ako vyzeráš, nič ti nebráni v tom, čo som ti písala nižšie..jednak budeš žiť zdravšie, mať viac energie a spevní sa ti svalstvo a aj toho tuku trochu zíde...nie je 65kg ako 65kg záleží aj na tom, koľko máš tuku a koľko z toho tvorí svalstvo...a neboj sa, ako chlap vyzerať určite nebudeš :)

Tomas12345

23 je uplne normálne. Mám taky dojem ze si jedna z tých bulimiciek, ktoré ak maju normalnu vahu, tak si myslia ze su tlsté.

DominickaDomi

Ahoj,
schdnúť sa určite dá ;) ale nie rôznymi diétami typu dám si za celý deň jeden chleba. Na začiatok by si mala úplne vyhodiť z jedánička sladkosti, sladené vody a podobne. Obmedziť komzumáciu pečiva hlavne bieleho, to by si nemala vôbec. No a samozrejme jesť veľa zeleniny, dať si ovocie, jesť napríklad ryby, vajíčka, mäso atď, proste si upraviť trošku stravu na pestrejšiu a zdravšiu...
No a k tomu si tak 3x do týždňa zacvič a pôjde to :) a nemusíš sa ani trepať do posilky abo kde, ale dá sa to aj doma a zadarmo :) na youtube máš milión videí a tipov ako a čo doma cvičiť, už si len vyber a skúšaj, čo ti bude vyhovovať ;)