Ahote mám iba 15 rokov a važím 65kg mám nadváhu určite ... Chcela som veľa krát schudnuť ale vôbec sa mi nedarí . veľa krat sa obavam že si ani nenajdem žiadneho priatela pretože ako ta nadvaha je a vidno to na mne ze som trochu silnejsia
Schudnuť alebo nie ?
Ďakujem vám za vaše názory ... Ešte som rozmýšlala žeby som začala doma tak pravidelne cvičiť posilniť si svlastvo či by mi to nepomohlo trošku ku tej lepšej postave
chudnúť nemusíš, hlavne aby si jedla pravidelne a pestro
Ja by som na tvojom mieste absolútne neriešila bmi a podobné veci..ak sa necítiš dobre tak ako vyzeráš, nič ti nebráni v tom, čo som ti písala nižšie..jednak budeš žiť zdravšie, mať viac energie a spevní sa ti svalstvo a aj toho tuku trochu zíde...nie je 65kg ako 65kg záleží aj na tom, koľko máš tuku a koľko z toho tvorí svalstvo...a neboj sa, ako chlap vyzerať určite nebudeš :)
nezda sa mi to ako nadvaha, uplne v pohode... podla toho ake mas miery
Tomas12345-- tak čo som pozerala 23.1 ... Ale tak na postave to vidno ze mam tu nadvahu
erina24--170 cm
koľko meriaš?
Ahoj,
schdnúť sa určite dá ;) ale nie rôznymi diétami typu dám si za celý deň jeden chleba. Na začiatok by si mala úplne vyhodiť z jedánička sladkosti, sladené vody a podobne. Obmedziť komzumáciu pečiva hlavne bieleho, to by si nemala vôbec. No a samozrejme jesť veľa zeleniny, dať si ovocie, jesť napríklad ryby, vajíčka, mäso atď, proste si upraviť trošku stravu na pestrejšiu a zdravšiu...
No a k tomu si tak 3x do týždňa zacvič a pôjde to :) a nemusíš sa ani trepať do posilky abo kde, ale dá sa to aj doma a zadarmo :) na youtube máš milión videí a tipov ako a čo doma cvičiť, už si len vyber a skúšaj, čo ti bude vyhovovať ;)