Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pleť

Príspevok v téme: Pleť
Dua48

Ahojte. Mám 21 a moja pleť je v zlom stave. Rozšírené póry, , vrávky, extrémna mastnota, akné, ... samozrejme priznávam je to spôsobené mojou zanedbanosťou starostlivosti o pleť. Teraz už asi rok sa snažím o ňu poriadne starať, chodím na čistenia a pod. No aj napriek tomu vždy, keď si dám nejaký makeup spraví mi na pleti taký ten efekt že sa mi na niektorých miestach tváre spravia akesi suché miesta s hrudkami makeupu (dúfam že ste ma pochopili aké to je) a vyzerá to zle. Zvykne sa mi to robiť hlavne v okolí pod očami. Ja sa do kozmetiky a týchto vecí veľmi nevyznám tak preto žiadam o radu, ako tomuto predísť? Možno dávať, nejakú bázu, menej makeupu alebo nejaký lepší makeup kúpiť? Prosím poradte ...

Dua48

Anezka39: Ospravedlnujem sa namiesto vlozenia vašej prezývky do Textu som ju dala do Prezývky, prepáčte. Tá veta dole bola odpobeďou pre Vás.

Anezka39

hmmm o tom som ešte nepočula. Ale čo som teraz prezrela internet tak to môže mať aj vplyv na chudnutie a toho sa bojím lebo ja som s postavou spokojná.

Dua48

Nana7797: Po tých olejoch som akurát včera pozerala v DM-kuže by to mohlo pomôcť tak to skúsim a kúpim si ho.

Dua48

Verus: Farmasi poznám, no nikdy som nejak nešla po týchto produktoch. Zvyčajne som verná Avonu. Ale čo sa týka pleťovej kozmetiky tak som si ju ešte nikdy neobjednala karalógovú no kedže si to zmienila niečo skúsim pozrieť. Čo sa týka hydratácie, používam krém od Mixi s púdrovými zložkami a zdá sa mi dobrý a striedam ho s krémom od La Rosche Posay, ktorý je hydratačný a zároveň proti akné. Primer nepoužívam žiaden ale tiež skúsim niečo pohladať. A čo sa týka toho makeupu od Catrise HD Liquid Coverage, mám ho a aj som ho pár krát použila ale zdá sa mi že mi strašne zachádza do vrások a aj tie "šupinky makeupu", ktoré ma momentálne trápia sú po ňou horšie ako po iných makeupoch. Aspoň čo som si všimla preto som ho zatiaľ dala bokom.

Defcon

To Anezka : vies vysvetlit tuto vetu ?
Alkalizujúci zelený Super Elixír je multivitamín, ktorý obsahuje 45 prémiových za studena lisovaných bio-živých ingrediencií. Uľahčuje telu
absorbovať vitamíny z prírodných zdrojov.
Lebo za studena lisovane su oleje....?
Co su to bio zive ingrediencie?
Ako sa odlisuju od inych bio ingrediencii ?
Akym principom ulahcuje telu absorbovat vitaminy ?
Alebo mas tieto vety len napapagajovane z letacikov ???

Anezka39

Určite odporúčam sa zamerať na to čo jete a tým upravíte aj svoj vonkajšok - pleť.

Začala som používať The Super Elixir (hodnotený ako jeden z naj beauty produktov 2017 - to som práve zistila pri googlení, ako sa to správne píše - haha xD )

Alkalizujúci zelený Super Elixír je multivitamín, ktorý obsahuje 45 prémiových za studena lisovaných bio-živých ingrediencií. Uľahčuje telu
absorbovať vitamíny z prírodných zdrojov.

Snáď pomohlo ;)

Verus

Ahoj, ja mám podobný problém. Zmiešaná tvár, akné, blabla. Odporúčam ti jednu skvelú masku z katalógu, ktorý je u nás pomerne nový, je to kozmetika z Turecka volá sa Farmasi. Je tam niekoľko veľmi silných a skvelých masiek na tvár, ktoré mne osobne tvár nesmierne krásne prečistili. Okrem toho môžeš skúsiť exfoliačné krémy na obnovu kože na tvári, ktorý by sa mal používať raz do týždňa (ja mám od Ziajy nočný exfoliačný krém) a určite si pred nanesením makeupu pleť hydratuj a používaj PRIMER!!!! Bez toho to proste nejde (ja mám z pink pandy pomerne drahý, no skvelý primer Aura) a nejaký makeup, ktorý zodpovedá presne potrebám tvojej pleti (ja používam Catrice hd liquid coverage) tiež z pinkypandy (zadaj promo kód Valentin pre zľavy). Ak však plánuješ kupovať viac vecí, všetky tieto (alebo podobne dobré) nájdeš na Notine (+ zľavové kódy na kozmetiku: zlavovekody.sk) . Hlavne veľa čítaj recenzie. No a ešte tá strava je veľmi dôležitá, piť veľa vody, vitamíny a hydratácia. :)

Nana7797

Skus pouzivat kokosovy olej vyzivi ti tvar a krasne voni. Alebo aj ricinovy, arganovy olej (regeneruje). Pred makeupom si musis tvar poriadne hydratovat, dat si bazu (od dermacolu skus) a potom make up.

nicollette12

Tak vidis kde je problem, daj si ocistnu dietu, napriklad na stavach, cajoch, vode aspon na tyzden a uvidis ako sa ti plet vycisti... a potom treba tu stravu upravit a niektore jedla a potraviny uplne vylucit, na akne zabera vylucit mlieko a mliecne vyrobky, mne osobne a dalsim x ludom to pomohlo lebo to bola pricina vzniku akne, vyskusaj, neviem co vsetko si este skusala ale aspon tu dietku skus a uvidis:) pisem ti z vlastnej skusenosti