Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pleť

Príspevok v téme: Pleť
Dua48

Ahojte. Mám 21 a moja pleť je v zlom stave. Rozšírené póry, , vrávky, extrémna mastnota, akné, ... samozrejme priznávam je to spôsobené mojou zanedbanosťou starostlivosti o pleť. Teraz už asi rok sa snažím o ňu poriadne starať, chodím na čistenia a pod. No aj napriek tomu vždy, keď si dám nejaký makeup spraví mi na pleti taký ten efekt že sa mi na niektorých miestach tváre spravia akesi suché miesta s hrudkami makeupu (dúfam že ste ma pochopili aké to je) a vyzerá to zle. Zvykne sa mi to robiť hlavne v okolí pod očami. Ja sa do kozmetiky a týchto vecí veľmi nevyznám tak preto žiadam o radu, ako tomuto predísť? Možno dávať, nejakú bázu, menej makeupu alebo nejaký lepší makeup kúpiť? Prosím poradte ...

Dua48

Co2: To viem pozerám aj všelijaké tie beauty blogerky a recenzie na makeupy po internete no nechápem že oni ten produkt vychvália a ja keď si ho dám na tvár tak hotová katastrofa ...

Dua48

Kožnú lekárku som už navštívila a dobrala som aj tablety ktoré my predpísala + mám také maste na ráno aj večer a celkom dosť mi pomáhajú, no ako hovorila lekárka proces liečenia akné si vyžaduje nejaký čas. Čo sa týka stravy, nejem nejak extra zdravo ale zároveň ani extra nezdravom som tak, tak priemerne. No na druhú stranu je pravda že pijem málo tak 1-1,5l dám v taký bežný deň. Tak neviem no...

Co2

Na nete je kopu makeupov, ktore by mali zmatnit pokozku alebo presnejsie, ktore su urcene na mastnu i zmiesanu plet..staci iba hladat a vybrat ten za najlepsiu cenu

nicollette12

A este som chcela dodat, ze to treba udrziavat, takze mozes skusit aj vitaminy co maju ucinok na plet, dodrziavat pitny rezim (myslim cistu vodu, popripade nesladene caje) a strava je samozrejmost.... a cistenie pleti taktiez- ale nie prehnane cistenie!! Plet musi aj dychat

nicollette12

Tak v prvom rade musis zmenit stravu a ist k lekarovi skontrolovat si hormony, potom mozes riesit kozmetiku, lebo to nie je len tym ze zanedbas starostlivost o plet, to ze je tvoja plet v katastrofalnom stave dost zavisi aj od vnutra, nie len z vonka, dalsia vec-ist ku koznej, nech ti na akne nasadi tabletky (ak bude treba) a hlavne nech ti predpise specialnu kozmetiku ktora ti to akne vylieci, to ziadne kremiky z drogerie neurobia... potom, ked budes mat plet zahojenu, relativne v dobrom stave, mozes zacat riesit make-upy atd...a ked uz budes v tej faze ze budes kupovat make up, ak mas problematicku plet, tak urcite kupovat makeup z lekarne, alebo z nejakej overenej stranky, kde maju kvalitnu kozmetiku, nikdy nie z nejakej drogerie, lacne nekvalitne kozmetiky, ak mas problemy s pletou.... a samozrejme ku kozmeticke na analyzu pleti, aby si vedela ake kremy alebo cistiace prostriedky na plet pouzivat, ci na suchu, mastnu, alebo zmiesanu plet...