Caute zeny. Pred casom ked som brala antikoncepciu som po sexe citila strasne palenie, az akoby som ju mala opuchnutu, hrozna bolest...napadlo ma ci nejde o alergiu ale kedze som ju musela vysadit som to viac neriesila. Teraz ju beriem zas a pri sexe citim take malilinke scipanie ale je to v norme vydrzania. Pred mesiacom som bola u alergologicky kt. Som to spominala a ked by sa to opakovalo moze mi zobrat krv. Nema skusenost nejaka ze jej to brala aj obvodna doktorka pretoze som to videla na papieri. A ci tu nema nejaka podobne skusenosti, ako to riesila, aka liecba alebo ci bola aj u gynekologa s tym.dakujem
Alergia na spermie
Áno, vyzerá to na alergiu na spermie, čo býva dosť vážna vec. Nájdite si o tom kopec článkov na internete, napríklad tento. www.babyweb.sk
Ja mám podobný problém, mám 23 rokov a v piatok som mala s priateľom sex a urobil sa mi na prsia a brucho, nasledne ma to začalo štípať, páliť, proste celý predok, išla som sa hneď po tom umyť, dokonca som musela vlažnou vodou, lebo teplou ma to ešte viac štípalo. Po osušení uterákom, som zbadala na sebe na tých miestach červené škvrny, ako keby spálené. Hneď som sa zľakla šla som za priateľom a ten mi dal na to panthenol, aby som to nemala také červené. Pálenie ustúpilo, už to ani nebolo také červené, flaky sa skoro stratili, ale keď som prišla k sebe domov, tak som sa vyzliekla a začalo ma to strašne svrbieť. Tak som sa išla zasa osprchovať a natrela sa telovým mliekom. Už ma to iba svrbelo a to neustalo ani doteraz, už to nie je také výrazné svrbenie, ale už mám dodriapanú celú kožu, prsia aj brucho... neviem čo mám robiť, pomôžte mi niekto, čo na to dať aby to nesvrbelo, resp. môže to byť alergická reakcia?