Trojdňová diéta

Príspevok v téme: Trojdňová diéta
Arielli

Túto diétu som vymyslela sama a funguje (ja viem, že si budete myslieť aká je jednostranná a nezdravá a že je to prakticky hladovka, ale mne to pomohlo schudnúť keď som mala chudnutia a diét už plné zuby a nevidela som takmer žiadne výsledky). Dá sa s ňou schudnúť pomerne rýchlo - za 3 dni až 1 kilo, za týždeň aj 2 kilá (ktoré sa nevrátia späť ak sa po nej budete rozumne stravovať, t. j. neprežierať).

Princíp spočíva v tom, že sa je 3 dni po sebe to isté jedlo a je sa len raz denne (ráno, príp. doobeda).

Jedálniček:

1. deň - raňajky: 1 klasický rožok, 1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave (okolo 60 g alebo hocijaká iná menšia tuniaková konzerva), 1 biely jogurt (hocijaký menší, napr. 150 g)

2. deň - je sa to isté čo prvý deň

3. deň - je sa to isté čo prvý deň

Za deň treba vypiť aspoň 2,5 l tekutín (odporúčam piť len čistú vodu).

Štvrtý deň si dajte "pauzový", viac menej môžete jesť čo chcete okrem sladkostí, chipsov a takých tých typických nediétnych potravín. V štvrtý deň jesť 1 až 2 striedme porcie, neprejesť sa.
Od piateho dňa si diétu môžete zase zopakovať. Namiesto 3 tuniakových dní si môžete dať aj 4 dni, pauzových dní môže byť aj viac ako jeden.

Arielli

Túto diétu som skúšala opakovane a zatiaľ sa mi vždy podarilo schudnúť 1 kilo za 3 dni. Funguje to ako hodinky. Prvý deň začnem a viem, že v štvrtý deň váha ukáže o kilo menej. Myslím si, že z krátkodobého hľadiska to nemôže uškodiť. A výsledky sú isté. Aspoň u mňa.

Wow

Takto len celý tvoj organizmus trpí,pretože neprijímaš potrebné látky a tak si telo odoberá zo zásob, ktoré máš, najprv siaha po tuku, a preto to funguje a chudneš, ale týmito diétami sa len oberáš o živiny,resp. ich neprijímaš...na chudnutie je potrebná pestrá a zdravá strava a hlavne veľa pohybu :) trvá to síce dlhšie ako tri dni, ale je to oveľa oveľa zdravšie a prospešnejšie pre organizmus ako takto ho trápiť :)