Uz je to nejaky cas po rozchode, zhruba 6 mesiacov. Bolo to hrozne spociatku, teraz je to vcelku fajn, prisla neraz na pretras aj tema o nas, o novom zaciatku, ale teraz, po dlhej odmlke, ked sme si pisali, povedala mi, ze sa s niekym stretava. Nebolo mi v tom vztahu dobre pred koncom, chcem iny typ zeny, ale toto ma zasiahlo nejakym sposobom, ale neviem co citim, neviem ako to vnimam...
Ako ste to mali Vy ?
Neviem ci ma to mrzi, ci mi je to jedno, ci si myslim, ze teraz sa konecne posuniem (odvtedy som sam), neviem co citim. Je to taky divny pocit.
Po rozchode
Bez_menaa musis nad nou prestat premyslat a ak uz ju mas v hlave este tak si ju zhnus aspon mne to pomaha po rozchode. Lebo vacsina po rozchode smuti akoby dotycny/a bol jediny na svete a spomina len na to pekne ja radim presny opak a vtedy to podla mna prejde rychlejsie. Vobec nejde o to ci im to prajes ci nie uprimne kto po rozchode praje svojej ex stastie a noveho partnera? Vtedy nami lomcuju ine emocie a vobec nie prijemne. Hlavne obmedz kontakt ci uz osobny alebo cez net.
Časom prídeš na to, že to malo zmysel.
Že sa to stalo pre niečo.
Kikirik - pravda a praveze teraz mam take zmiesane pocity.. Chcem, aby zazila teraz to, co spravila ona mne ? Neviem, sam seba sa pytam a nechcem takto rozmyslat, nechcem pre nikoho nic zle. Presne to by som chcel, aby mi to bolo uz jedno. Mam zo seba blby pocit ked sa mi v hlave miesaju taketo myslienky.
Dakujem za reakcie
violoncistka, nezatrpkol som, viem, ze je to sucast zivota, nevnimam to uz ako nieco zle, len to hladanie neni dnes lahke, aspon v mojom pripade.. nikdy som nemal rozohranych viac hier, mne staci jedna zena, a ked je tam sanca, tak nehladam nic ine, tak je to spravne podla mna, lenze aj zdlhave, kedze zatial vsetko koncilo a treba stale zacinat od nuly. Neviem, mozno zenam nevyhovujem :D
hranko, no bolo to velmi tazke, najhorsie obdobie, par mesiacov... podla jej spravania to predychala rychlo :D ale ktovie co sa dialo v jej hlave... to je jedno, no myslim si, ze to obdobie uz povazujem za minulost.
Lollka, Ja som ju mal rad, spociatku bolo vsetko super, ved ona ma uhnala, Ja som mal obavu, ze to skonci, tak som velmi nechcel, potom sa to pokazilo, ale tak stava sa. Sme rozdielne povahy. Ja som sa jej to pytal, ze co jej tak vadi, spociatku ma mala rada pre to aky som bol, ale to si ju nevsimal, vzdy som cital nejaku knihu, alebo robil nieco na PC, potom sa jej to uz nepacilo (nerobil som to na ukor casu s nou), nepacilo sa jej aky som, kludny, vyrovnany, cielavedomy, Ja viem co od zivota chcem, ona nie, mozno ju to vystrasilo, Ja neviem... ale na konci mi teda povedala, ze nech sa nemenim... takze asi tak, logika 0b. Pricom Ja som vzdy stal pri nej, v dobrom aj zlom, bol som pozorny atd. proste som robil vsetko preto, aby bola stastna. Ajtak sa zacala vzdallovat a dokonca jej aj vadilo, ze taky som, ze nie som konfliktny, ze ju neuzemnim alebo co :D Ja predsa na to nemam pravo, ma vlastny rozum... Ked to doslo uz do takeho stadia, ze sa mi nevedela ozvat, ani zdvihnut telefon ked bola odcestovana, ani nechcela aby som za nou prisiel, ze som jej povedal, nech sa rozhodne, ci o mna stoji, alebo nie, ze takto to nefunguje. Skoda no, mal som ju uprimne rad, ale z jej strany to bolo asi len chvilkove, kym som ju odmietal, tak ma chcela... a nebudem cely zivot k niekomu koho mam rad ako pes.. :)
dnes je to uz lepsie, zivot ide dalej, sedim si v praci, pozeram filmy a robim si svoje :)
To ze ma niekoho noveho a ta to zasiahlo je uplne v pohode a normalne. Chce to len cas, je to skor otazka ega niekoho nastve ked si ex najde noveho iny sa citi sklamany ze ho dostatocne nemilovala a teraz ma ineho. Casom ti to bude uz jedno ci ma dalsieho a dalsieho noveho u teba su tie city k nej este take cerstve asi
Aha, no pisal si to tak ako keby si ty nechal ju lebo ti nevyhovovala a chces iny typ zeny. Ale ked ta nechala ona tak sa da chapat ze ta to trochu zobralo. Neboj, to bude za chvilu zas lepsie. Pises,ze ti moc nevychadzaju vztahy, ze vzdy je to sprvoti dobre a potom sa to pokazi. Skus sa este spytat svojej byvalej co jej na tebe vadilo a preco sa s tebou rozisla. Ci nerobis nejaku chybu ktoru si neuvedomujes ale zeny to vidia inak a nici ti to vztahy. Netvrdim ze to tak musi byt, mohla to byt len nahoda. Ale muzske a zenske myslenie je ine, casto sa nechapu a ked sa jej to spytas moze ta to len posunut dopredu.
Sám by som bol povedal, i keď nerád, chlapi potrebujú viac času, pokiaľ danú ženu milovali
potrebujes este cas na zabudnutie a potom uvidis, ze si niekoho najdes...nemozes predsa teraz zatrpknut na vztahy a byt sam...to nie je riesenie
Ja sam neviem, taky som dnes cely den divny, v praci som nedokazal spravit nic, mal som toho plnu hlavu, dnes sa vyspim, zajtra som novy clovek. Mne tie vztahy nejako nevychadzaju od rozchodu, tak mozno aj to ma v tom prsty.. zatial som stretol len zeny s ktorymi zo bolo narovnako, vsetko fajn fajn a potom odmlka a zas doliezat nebudem.. divne to je cele, nebavi ma to uz. Dam si asi na cas pokoj. Ludia maju divne priority v dnesnej dobe..
a co na tom lutujes? Podla tvojho opisu to bolo chodenie uplne o nicom. Co si z toho tak mimo? Ona o teba stratila zaujem zrejme uz velmi skoro a prestal si jej chybat. Ona ta zrejme neriesila uz ani pocas vztahu. Nech si ide svojou cestou, ty tiez. Nema zmysel sa tym trapit. Ked si najdes priatelku aj ty, podla mna na tuto uplne zabudnes. Vela stastia.