Uz je to nejaky cas po rozchode, zhruba 6 mesiacov. Bolo to hrozne spociatku, teraz je to vcelku fajn, prisla neraz na pretras aj tema o nas, o novom zaciatku, ale teraz, po dlhej odmlke, ked sme si pisali, povedala mi, ze sa s niekym stretava. Nebolo mi v tom vztahu dobre pred koncom, chcem iny typ zeny, ale toto ma zasiahlo nejakym sposobom, ale neviem co citim, neviem ako to vnimam...
Ako ste to mali Vy ?
Neviem ci ma to mrzi, ci mi je to jedno, ci si myslim, ze teraz sa konecne posuniem (odvtedy som sam), neviem co citim. Je to taky divny pocit.
Po rozchode
Lubim som ju taka ako bola, zo zaciatku bola skvela, potom sa odcudzila, boli sme spociatku spolu na intraku, potom tam zostala sama a no... prestal som jej chybat atd atd. Ja som sa snazil, ale mal som novu vysnivanu pracu, chcel ssom trosku pochopenia, ze som strnuly... potom odisla do cudziny na 3 mesiace a skoncilo to... talze asi tak, to je ale minulost a dobre, ze to skoncilo, led o mna nestala... len ma kus zobralo, ze je teda s niekym inym uz. Ja jej aj prajem, len mam cudne pocity dnes...
a aky typ zeny chces?
V com ti ta nevyhovovala a do rozchodu vyhovovala?
1) rozisla sa ona so mnou, nie Ja s nou, mala svoje chyby, tie mam aj Ja, len Ja som to nechcel vzdat.
2) neprekvapuje ma, ze je s niekym, Ja len vravim, ze proste ona na nasom vztahu pracovat nechcela a tym padom neni ta prava pre mna, to je uzavreta vec, len tymto prispevkom vravim, ze ma to kus zobralo a je mi tak nejak divne teraz, sam neviem co citim a ako to vobec vnimam no, rozhodilo mi to cely den. Viem, ze to je normalne, ale pocut par rozumnych slov od inych vzdy zmeni pohlad na vec. :)
Vo vztahu s nou si si uvedomil ze to nie je typ zeny ktory ty chces. Ok, stava sa. Vzdy lepsie to takto ukoncit ako si to urobil ty, ako keby si ju mal podvadzat alebo ponizovat (ako to tiez niektori riesia). Len neviem preco ta prekvapuje ze sa po pol roku s niekym stretava, je jasne, ze aj ona chce zazit vztah s muzom co ju bude mat rad taku aka je. Za to ze s tebou chodila neostane do konca zivota sama. Ma pravo na stastie. Ty si teraz predsa tiez mozes hladat ten svoj vysneny ideal.