Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Príliš tmavé vlasy

Príspevok v téme: Príliš tmavé vlasy
azgez

Zdravím,pred 2 mesiacmi som sa dal nafarbiť na peknú sivú,bolo to veľmi pekné ale len na prvé dva týždne,potom to začalo žltieť,odrástať atd. tak som sa rozhodol že kupim dajaku hnedu farbu,dám mame a nech ma nafarbí,no dopadlo to hrozne,je to veľmi tmavé,také cigánské (nič proti nim)...no proste vyzera to hrozne...čo si myslite po čase sa to zosvetlí alebo čo mám robiť ? Prefarbiť zase ? Ďakujem za odpovede

nicollette12

dfgh - vkuse ma budes komentovat ze? nedas si pokoj... ak sa chces vyjadrit k teme tak sa vyjadri a nekomentuj vkuse mna, dovi

dfgh

mam 22 rokov takže nie, neuhádla si moj vek nicolette. pozri sa o čom píšeš ty, a o čom chlapec čo sem pridal otázku. mal šedé vlasy, nie bars jaké farebné. pletieš piate cez deviate, písal tu o jednotlivej farbe a ty začneš o úzkych nohaviciach, ofinke, drahých veciach. ak sa mas chut povypravat o tomto pridaj vlastný príspevok a nerob tu z komara somara :D

nicollette12

Zbytocnooost - presne to som myslela, mam mladsiu sestru ktora sa s takimi stretavala, ale chvalabohu dospela a teraz sa na takich smeje :)

Zbytocnooost

Nicollette a este si zabudla dodat ked nosia uzke rifle, a typickí Bieberovci :D fotenie pred zrkadlamj a spravanie jak baba :D to nikdy nebude chlap a nechapem co na takych vidia

nicollette12

dfgh - ukaz mi kde niekoho urazam? Ze objektivne vyjadrim nazor na tuto dobu? Ty nebud smiesna, poprechadzaj sa po ulici a vsimni si dnesnu mladez, mne to moze byt ukradnute, ale ked sa chcem vyjadrit tak sa vyjadrim, dnesni mladi vymyslaju sprostosti, chcu drahe oblecenie, drahu elektroniku, aby sa mali s cim chvalit medzi sebou, ved otvor oci, ako pisem cest vynimkam.. nemam problem ked sa o seba chlap stara, alebo aj mladsi chlapec, na tom nie je nic zle, ale treba rozlisovat starat sa o seba a obliekat sa do tesnych nohavic roztrhanych, ponozky ruzove po kolena a prehodena farebna ofinka cez oko... to je akoze staranie sa o seba? To je smiesne pre mna, ale to ty nepochopis, lebo zrejme si vo veku do 20 rokov a to je teraz styyyl .... :D

dfgh

nicolette, aspon sa odlisi od stereotypu, vidim že ty okrem nazorov tiež nevieš pochopit niečo ine.. co robi z chlapca zenu? ze dba na seba, oblieka sa inak alebo si prefarbi vlasy? nebud smiesna, a neobhajuj sa ako iba 'vyjadrujes nazory' lebo ich vyjadrujes dost nevhodnym a hlavne utocnym sposobom a velakrat mi tvoje odpovede prisli urazlive, tak sa nehraj na dotknutu ako som ta urazila a zamysli sa hlavne sama nad sebou ake odpovede davas :) som zvedava co povies ked tvoje deti pojdu s dobou a tebe sa to pacit nebude. co im budes nadavat do zien alebo co? aby si neostala prekvapena, že si sama s takýmto nazorom, toť vše :)

nicollette12

dfgh - hold, kazdy ma iny nazor, to je prave to co asi ty nevies pochopit ked mi tu ides nadavat do hlupane, hrat sa na najmudrejsiu nepotrebujem, na to su tu ini ludia, ja takato povaha nie som a nepotrebujem zo seba robit najuzasnejsiu, nikde som nikoho neurazila, v mojom druhom prispevku to bolo vseobecne pomenovane, ze dnesny chlapci myslim tie mladsie rocniky vyzeraju ako zeny (cest vynimkam) ale to je iba moja vsimavost a moj pohlad na vec, nikoho sa tym nedotykam ani neurazam ako napriklad ty mna, ze som hlupana, preto by som sa najprv zamyslela nad sebou, az potom komentovala niekoho ineho a urazala.. a zaujimalo by ma kolko mas rokov ty, ze vies tak z odhadu povedat ze nemam viac ako 25 rokov :D a tym ze si ten chlapec nafarbi vlasy sa teda odlisovat urcite nebude, lebo ako pisem, teraz to robi kazdy druhy mlady chlapec, tot vse :)

dfgh

nicolette, vsimla som si vas na vacsine odpovedi a tvarite sa jak keby ste zozrali celu mudrost sveta, nasjtarsia - najskusenejsia, no pochybujem ze, mate viac ako 25 rokov, lebo takrto trapne odpovede už 'vyzreti' ludia nedavaju. navazate sa aj vy donho, a takisto do kazdeho kto da na forum niaku otazku, ste doslova na smeich kazdemu. partera sama už mam a nie som taka hlupana ako vy aby som sa mu smiala za to, ze chce byt odlisny alebo že si chce vybleachovat vlasy (čo uz mal a nahodou vyzeralo to dobre), podporujem ho vo vsetkom, takze nemusim dozriet do vasho uzasneho veku aby som niečo mala pochopiť :)

Lollka

Ja som v puberte vyskusala blond aj ciernu, chcela som vyskusat aj fialovu ale nakoniec som si to rozmyslela. Kedy ma clovek experimentovat s vlasmi ak nie v tomto veku. A ano, stane sa aj ze sa nieco nepodari ale to nie je koniec sveta. Tiez odporucam kadernicku, nech dalsi experiment zas nedopadne nezelane.