Zdravím,pred 2 mesiacmi som sa dal nafarbiť na peknú sivú,bolo to veľmi pekné ale len na prvé dva týždne,potom to začalo žltieť,odrástať atd. tak som sa rozhodol že kupim dajaku hnedu farbu,dám mame a nech ma nafarbí,no dopadlo to hrozne,je to veľmi tmavé,také cigánské (nič proti nim)...no proste vyzera to hrozne...čo si myslite po čase sa to zosvetlí alebo čo mám robiť ? Prefarbiť zase ? Ďakujem za odpovede
Príliš tmavé vlasy
dfgh - a ty co sa tu do mna navazas? Ze ci som feministka a neviem co, aj keby, teba do toho ho*no, takze tak, dalsia vec-ano mne to pride smiesne ked vidim niektorich mladych chlapcov- ofina cez jedno oko do strany a vlasy ako papagaj... preto pisem ze je to podla mna zbytocne, lebo potom to takto dopada, ze chlapec vyzera ako zena... a je to na smiech.. ale nech si kazdy urobi podla seba, ja to nikomu nezakazujem, iba pisem moj nazor, to pochopis takisto neskor, ked budes v mojom veku a budes si hladat partnera, potom si spomen na tuto diskusiu :)
takisto nicolette, sorry ale nie kazdý zije v dobe ze chlapci nemozu robit so svojim vyzorom a stýlom nič a dievčata ano. dufam že nie si ten typ, čo sa tvári ako 'feministka' a hovori, co vsetko si dievcata mozu obliect a chlapci maju ostat 'muzni' lebo KEDYSI to tak bolo. nech je sam sebou preboha! už taka doba dlho nie je, zaujimave ze vsade v zahranici je to normalne len slovensko ostava ešte dávno pred dobou modernou
tiež som mala šedé vlasy a neskôr ked som ich odfarbila na hedé dopadlo to rovnako. neboj, ta farba sa na tých odfarbenýc vlasoch neudrží, postupne sa vymýva a vlasy sa zosvetlia. mne to spravilo celkovo taký ombre efekt, dobré bude, ekd si to budes každý mesiac trošinku podstrihávať aby rástli rýchlejšie :)
nicolette12- niekomu sa to páči, tak prečo nie? Aj mne sa zdá veľa vecí čo robia ľudia normálne ako smiešne ale rešpektujem ich voľbu či názor :)
A tebe tmavovlasec, už zostáva len odborná pomoc kaderníka ako bolo zmenené. To bude najlepšie, a nie zas experimentovať.
Naco si farbis vlasy? Ved si chlapec, pokial nemas sediny tak nechapem na co to je dobre, to je teraz nejaka moda? Ved je to smiesne... ale pochopis neskor... teraz mozes cakat alebo ist do kadernictva nech ti to daju dokopy a mas poucenie ze nemas vymyslat