Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cesta do cudziny

Príspevok v téme: Cesta do cudziny
Simona 55

Dobrý deň,
potrebujem poznať názor aj iných ľudí na môj problém.
Manžel je veľmi kamarátsky a ochotný. Počas nášho manželstva mal menšiu aféru. V súčasnosti mi oznámil, že ide autom do zahraničia s kamarátovou manželkou, kde sa bude konať výstava. /manžel dotyčnej je mimo republiky/. Mne osobne sa to nepáči, ale manžel tvrdí, že jej to sľúbil, pritom mne to oznámil ako hotovú vec.
Chcela by som vedieť, či je v poriadku jeho správanie. Manžel si myslí, že je to v poriadku.
Simona 55

Kimmy_CA

Zuzazuza, ďakujem Ti za lákavú a chápavú odpoveď. :) Som rada, že sa ma tu ľudia v tomto diskusnom vlákne a zatiaľ vlastne ani inde na fóre pri opise môjho príbehu negatívne nesúdili; dokonca v jednom predošlom príspevku ku mne sa mi tiež snažili vyjadriť podporu, a som za to rada, ale niekedy mi bohužiaľ aj tak príde smutno a prídu na mňa tažšie chvíle (ale to sa asi stane občas každému). Máš veľkú pravdu v tom čo píšeš. Keď si človek niekedy prečíta životné príbehy a osudy iných ľudí, tiež sa môže čudovať nielen tomu, ako zle sa k sebe dokážu ľudia chovať, ale niekedy aj tomu, koľko vnútornej sily v sebe niekedy človek dokáže nájsť, aby danú situáciou prežil, prešiel ňou a neskôr sa s ňou zvládal vysporiadať.

Myslím, že aj Tvoja rada prispievateľovi netvor1 bola veľmi dobre napísaná, snáď si z toho vezme niečo k srdcu :)

violoncistka

neverila by som tomu, ze su to len kamarati..skus sa ho spytat, ci mozes ist s nimi a uvidis jeho reakciu...

Lentilka4

Toto by som asi nedala. Nemoze predsa vas muz slubit niekomu nieco, pokial sa vas neopyta a este pri takejto veci. Je to smiesna zamienka

David29

Tak pozor, mne sa stalo nieco podobne ale so zlym koncom. Bolo to par rokov dozadu co som mal frajerku a najlepsieho kamarata...mal lebo uz obaja su minulost a trpka spomienka...
Mal som ist s frajerkou na vikendovi zpoznavaci zajazd vopred zaplateny a nebol lacny. Lenze ako na potvoru som tesne pred tym dostal horucky a musel zostat v posteli kedze mi hrozil aj pobyt v nemocnici. Frajerka cela nestastna nechcela ist bezo mna co som ju chapal kedze ist sam do neznama a ja doma chory....nakoniec po donekonecnych rozhovoroch sa o to podujal nas najlepsi kamarat ze s nou pojde on nech peniaze neprepadnu cestovke. Tak nic ine nezostavalo aj ked ja som skor chcel aby tam sla so svojou segrou ale ona vraj nemohla tak nakoniiec siel s nou kamos. Vychadzali spolu dobre...ale asi az prilis dobre kedze sa tam dali dokopy a pravdepodobne daleko od domova a odomna si aj vrzli spolu. Tajili to po navrate a ja som nepredpokladal ze moj dovtedy najlepsi kamarat mi toto spravi. Neviem doteraz ci ho zviedla ona alebo on ju alebo to medzi nimi klapalo uz dlhsie.... jedno je iste ze uz nikdy by som svoju frajerku nepustil na ziaden vylet s nejakym jej ci mojim alebo nasim spolocnym kamosom....
Tak ako tu uz pisali niektori... neveril by som mu ze ide len tak s nejakou kamaratkou na vystavu a nebude nic medzitym....je to velmi lakave ak sami dvaja niekde spolu cestuju...

Defcon

Netvor, ty si hlupak. Co pleties dokopy SEŽ , spolocenstvo evanjelickych žien a nejaku supertajnu vojensku operaciu vedenu krizovym menezmentom M.O. ? Co ide evanjelicka spolocnost odprasknut pápeža ?
Dalsia fake tema zalozena 15rocnym blbeckom, co ide zo seba robit Jamesa Bonda a Ramba v jednej osobe.

podozrenie

Ber dovolenku v praci a chod spolu s nimi a cakaj ako zareaguje ak znervoznie mozes tusit nekale umysly ze je za tym nieco viac ako kamaratstvo ak povie okej pod s nami ma ta rad.
Inac keby chcel tak ta vola sam nech s nimi ides a tak to vyzera ze s tou kvazi kamaratkou nieco spolu maju.
Asi ta podvadza, ak je muz zenaty s kamaratkami len tak do cudziny sa nechodi. Na tvojom mieste si tu kamaratku preklepnem co je zac...

Zuzazuza

netvor, tvoja manzelka spomina, ze si velmi ochotny a napomocny. Su to uzasne vlastnosti. Ale pri tom vsetkom si drz v hlave hierarchiu dolezitosti ludi v tvojom zivote. Kludne rob vsetky dobre skutky, co len chces. Ale nezabudaj pri tom, ze tvoja manzelka je tiez kdesi blizko teba a potrebuje vediet, co pre teba znamena. Neviem, ako to je, ale nezabudas nahodou na prejavy lasky a dolezitosti voci nej? Nie si tak zaneprazdneny svojimi aktivitami pre vseobecne dobro, ze ona sa citi v tvojom zivote tebou nedocenena a pre teba nepodstatna? Plus spominala, ze v minulosti si uz mal aferku s inou. Nemozes sa jej cudovat, ze si pri takomto "ozname" situaciu maluje nacierno. Prave o to viac by si jej to mal nie "oznamit", ale vysvetlit. Tvoja manzelka je tvoj partner, nie tvoj nepriatel. Alebo ju vnimas viac ako nepriatela? Vy dvaja nemate cisty stol, je tam neporiadok, ktory je nacase zacat upratovat. Jeden to nezvladne, musite obaja a spolu.