Dobrý deň, mám 15 rokov.
Asi posledné 2 týždne som stále unavený... Kedysi som chodil späť o 22:30 ale teraz,.. Nevydržím ani do 21:00 a som neskutočne unavený. Celý deň som iba unavený, taký malátny. Čím to môže byť? Pomôžu mi nejaké vitamíny?
Som strašne unavený
Môže to súvisieť aj s nedostatkom železa v krvi. Bolo by vhodné vyšetrenie krvi, hlavne krvného obrazu.
Poprípade sa pozrieť ešte na hormóny.
Mas 15 rokov a pises sem, to sa mi prepac, ale nechce nijak verit. A ked bude najlepsie sa priznat rodicom a oni uz budu vediet, co maju robit
JA by som za tym nic take nehladala, moze to byt aj z pocasia a aj z toho ze je skorej tma a zima tak sa clovek citi ospaly, skus si urobit jednu kavu rano alebo poobede ked prides zo skoly a malo by to pomoct
Ono to môže byť aj tým počasím, raz je tak, potom onak. Len o tom príliš nepremýšľaj, lebo si privoláš depresiu.
Ja vždy spím viac hodín v zimných mesiacoch. A u lete mi stačí spať menej. Možno aj ty?
Skus viac pit, vodu, rozne bylinkove caje, stavy, chod do sauny, urob si detox org.,...
Môžu to byť vitamíny, hormony atd. je vela veci, ale pochybujem, ze lekari to budu nejak riesit ked nemas ine symptomy. Moze to byt aj stitna zlata, problemy s nou, tam je unava velmi bezna. Tak chod doktorovi daj si skontrolovat stitnu zlazu a vitaminy najskor.
V takom veku nemozes byt unaveny a chodit spat o 9 z unavy to je vylucene. Ty si na vrchole svojich sil.
A čo na to rodičia?
Iné problémy nemám, ale pamätám si, že kedysi babka hovorila, že to môže byť "jarná únava" neviem čo je na tom pravdy a ani či to je vôbec možné.