Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dostanem internát?

Omen

Jumbačisko, rady ako sa dostať k internátu ti už poskytla A_dr1a, lenže... Lenže tá vzdialenosť musí byť dostatočná nato, aby si ten intrák dostal a rodičia ochotní ti ho platiť, keďže bývať máš kde.
Nie som si istá, že budú vôbec nejaké miesta voľné, keďže je to lacnejšia záležitosť ako privát.
Aby si ma pochopil, ja ti ho doprajem, ale ešte viac ti doprajem "uzdraviť" vzťahy doma, na ktorých nesieš aj ty svoj podiel. : )

a_dr1a

Ahoj. Intrak ti nemusi skola vobec pridelit, kedze trvaly pobyt mas v meste, kde aj studujes. Lebo vacsinou pri pridelovany intrakov beru do uvahy vzdialenost tvojho bydliska od skoly (toto skoro vsade najviac posudzuju), potom sa berie do uvahy aj velkost mesta kde studujes, ale aj socialna situacia (skor na toto apeluj v ziadosti - ze mate nevyhovujuce byt.podmienky, vela clenov v 1domacnosti, pripadne ze je v byte niekto trvalo chory, ze mas nevyhovujuce podmienky pre studium-otec agresivny, ci matka alkoholicka ai ai. Pripadne si zmen trvale bydlisko u niekoho z rodiny co byva mimo tvojho mesta co najdalej - ale nemusia ti zas oni vyhoviet, lebo takto mozu prist do konfliktu s tvojimi rodicmi, prip.sa im menia poplatky za smeti ai naklady, je to aj pravne komplikovanejsie keby sa ta potom neskor aj "zbavit" chceli).
Najlepsie by teda bolo, keby si sa dal dokopy so spoluziakmi kamosmi a vyuzi spolubyvanie na private - najdite si byt, podnajom prenajom

gfh

ja mám rodné mesto: Bratislava ale bývam 120km daleko takže v septembri keď pôjdem na výšku tak nemali byť problémi či?