Už odkedy som na strednej tak to so mnou ide všetko "dole vodou". Čo sa týka učenia tak s týmto som nemala nikdy žiaden problém a dobre sa učím aj tu na strednej. Lenže ja nestresujem ako niektorí kvôli písomkám alebo tak, ale stále stresujem kvôli spolužiakom. Vôbec sa nemám chuť s nimi rozprávať. Mám pocit, že mám úplne iné myslenie ako oni a zatiaľ oni keď sa na niečom smejú, mne to vtipné vôbec nepríde. Mám pocit, že stále blúdim a neviem ako sa medzi nimi správať. Jasné že niesom ticho stále ale najradšej by som bola. Stále sa ich pýtam na nejaké otázky napr. či majú úlohy atď ale v skutočnosti ma to vôbec nezaujíma. Cítim sa prázdna a vôbec nič ma nebaví. Ale najviac ma nebaví pretvarovať sa že som OK keď vo vnútri ma všetko požiera a najradšej by som mala od každého pokoj. Ale divné na tom je, že frajera by som aj nejakého chcela ale tie kamarátky a celkovo to kamarátstvo mi príde celé ako pretvárka
... a proste všetko mi príde také prázdne
Nemám chuť žiť
Je smutne, ze prave ti inteligentni nemaju chut nikdy zit... ak ti ludia nerozumeju tak sa vyrozpravaj zvieratam. najlepsi posluchaci
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Keď to tak čítam vidím v tom seba keď som chodil do školy. Teraz sa to opakuje v práci. Pravdepodobne ti niečo chýba, možno niekto kto by ťa mal rád. U mňa to tak je. Si pravdepodobne inteligentná, jednoduchí ľudia také problémy nemajú, proste neriešia. majú sa lepšie :D
Bežné problémy spolužiakov ťa nezaujímajú, lebo proste sa ťa to netýka a je to pre teba také no moc nezaujímavé. Mňa tiež bežné hlúpe vtipy nerozosmejú, také ktoré si bežne ľudia hovoria. Skôr ma rozosmejú inteligentné trefné vtipy. Ja tiež nedokážem len tak voľne kecať o ničom.
Poslednú dobu sa snažím ľuďom otvoriť a nejak medzi nich zapadnúť ale je to ťažké a stojí ma to veľa energie.
Poradil by som ti jedine byť sama sebou , vytvoriť si nejaké sny , nájsť si koníčky a tak ďalej. Nemusíš sa pretvarovať , ak chceš byť ticho tak buď. Nemusíš sa predsa smiať na tom na čom sa smejú ostatný.