Pokazene 12 dnove mäso !!

Príspevok v téme: Pokazene 12 dnove mäso !!
Jarmila34

Co sa nam vcera s manzelom stalo bolo neuveritelne ! Isli sme sa najest do jednej restauracie a objednala som si kuracie mäso, mala som ho nakrajane na kusky bolo na nom nejake korenie, asi gyros. Aj po naneseni korenia a pekne urobenom mäse ma po 3 kusku uz naplo. Pricuchla som si a neskutocny zapach. Samozrejme riesili sme to s veducim, islo o restauraciu, ktora chce spotrebovat 12 dnove pokazene mäso, pretoze financne boli na tom zle ! ( Preto nicia zdravie druhym ludom ). Restauraciu teraz riesit nejdem, ale ide o moje zdravie. Dneska som vracala 2krat bolo mi dost zle. Je mozne, ze z 12 dnoveho kuracieho mäsa mozem dostat nejaku salmonelozu alebo nieco? Bolo aj dobre prepecene citala som, ze tak sa tie bakterie nicia, zatial mi neni nejak uplne hrozne nemam ani teplotu. Dakujem za odpoved

Tomas12345

Dobré je si dat nejaku kyslu kapustu najlepsie kebyze je pokvapkana octom ten spolahlivo nici vsetky crevne bakterie.

nicollette12

Poslat hygienu na nich.... je vela ze ublizili tebe, ale kludne sa to teraz moze stat aj ostatnym ludom, ktory to mozno ani nezistia a co deti? Treba na nich zavolat hygienu nech ich idu preklepnut, toto nie je normalne... este aby som sa niekde bala ist najest lebo chytim nejaku salmonelozu....

Defcon

Chces povedat, ze veduci restauracie vam priznal ,ze vam doniesli presne 12 dni stare mäso ? A pokazene, lebo nemaju peniaze na cerstve ? To ti akoze mame teraz verit ? V zivote nikdy by ti to nikto nepriznal......co za chujoviny a fake temy tu zakladas ?

Jaja15

Nemusí ísť zrovna o salmonelu, ale "len" o pokazený žalúdok. Dajte si čierne uhlie, smektu prípadne iný prípravok z lekárne na pokazený žalúdok(dezinfekcia čriev). Na vracanie Pepsi alebo Coca-Cola s minerálkou - piť po dúškoch , z jedla len suchá strava. Na vašom meste to nahlásim na hygienu alebo SOI, nech im tam pošlú kontrolu. Každý podnet musia preveriť a po potvrdení im dajú mastnú pokutu, takže si v budúcnosti rozmyslia podávať skazené mäso. Vôbec by som ich neľutovala, oni tiež neľutujú svojich zákazníkov (ani vás neľutovali).