Smiech

Príspevok v téme: Smiech
dnes24

Ahojte, mam problem, pri ktorom si mozno vacsina z vas povie, ze som na hlavu, ale potrebujem nejake rady. Mam 18 rokov a mam problem, ze sa smejem na nevhodnych veciach, ktore niekto povie, staci ze je to len nejaka poznamka ktora ani nema byt vtipna alebo ked niekto povie nejaku prihodu, ja sa zacnem skodoradostne smiat. viem, ze je to normalne tak mozno u 12-14 rocnych ale ja uz mam 18 a neviem to vobec ovladat, snazim sa kusat si do jazyka, mysliet na nieco ine, ale nejde to smiech ma nakoniec aj tak premoze. Uz ma to fakt trapi, kedze inak som skor take utiahnute tiche dievca

pedag

Please, help us, we are probably down or maybe I do not know. Thank you very much for Your help and support. But ASAP!!!

pedag

Ja Ti to poviem na rovinu, smiech je zdravý a normálny, ale väčšina ľudí to považuje za niečo nenormálne, lebo sú hlúpi ako vedro gittu. Vieš, keď si to tak zoberieš normálne, tak sa opýtaj sama seba, sú tí ľudia normálni? Nie, nie sú. Pár slov a sme za vodou, kto toto dokáže, je lepší ekonóm ako ja:-) Komédiu a ko.ota dokážem zahrať aj ja.
Nikto na mňe nemá. Tak či onak, ja som najlepší, v jednej veci síce nie, to musím pripustiť, ale pre to sa vešať nebudem, nie som ko.ot.