creatin

Tomas12345

Svaly sa daju nabrat aj bez tychto kreatinov a steroidov a inych vysokobielkovinovych doplnkov, zober si to tak že čo budes mat z toho ze budes mat svaly ked ti to moze donícit cele zdravie ? A ako som uz povedal svaly sa daju nabrat aj bez tychto doplnkov. V minulosti boli ludia tiez pekne svalnatý a bez toho aby nieco brali.

Defcon

Nestratis vsetko, lebo pouzivanie creatinu ti dovoluje cvicit viac a silnejsie, takze vybudujes viac svalov, ktore ti zostanu aj po vysadeni. Ale to s tymi vedlajsimi ucinkami je pravda.

Genesis

Creatine monohydrat:
1. Ano moze zhorsit akne
2. Urychluje muzsky typ vypadavania vlasov ak ma jedinec predispoziciu
3. Zatazuje oblicky dehydrataciou

Bohuzial tieto fakty sa velmi casto v popise vyrobku nedocitate. Dovod. Zijeme vo svete kde vladnu peniaze a suplementovy priemysel je tazky biznis rovnako ako farmakologicky. Takze ak nieco nevyhovuje, tak sa to zaplati, aby to vyhovovalo alebo sa zaplati ututlanie.

Mechanizmus negativnych ucinkov creatinu monohydratu. Creatin zvysuje konverziu testosteronu na DHT (akne, akceleracia muzskej plesatosti)

Creatine monohydrat narusuje schopnost organizmu hospodarit s vodou. Bohuzial efekt u neho velmi ziaduci a ktory mimochodom postradaju ostatne typy creatinov vcetne toho z potravy, t. j. natiahnutie vody do svalov, je zodpovedny aj za neziaduci vplyv na oblicky, t. j. sposobuje casto stav dehydratacie aj napriek tomu ze pijete vzdy ked ste smedny. Viac vody vo svaloch znamena menej vody v krvnom riecisti a oblicky tento stav zrovna nemiluju.

Na zaver. To co ziskas z creatine monohydratu po vysadeni hned stratis, pretoze viac ako 90 percent prirastkov je len ta voda co ti nataha do svalov.