čaute, aktuálne mám problém s priateľkou a vôbec neviem čo si o tom myslieť. Vec sa má tak že v lete má byť stretávka zo strednej školy, prišla mi pozvánka. Priateľka ihneď vyhlásila že ak tam pôjdem tak sa nebudem mať kam vrátiť a nepustí ma do bytu. Ešte chcela aj vidieť ako vyzerajú bývalé spolužiačky, s kolkými som chodil a pod. (P.S. žiadna bývalá tam nie je) K tomu ešte spravila scénu aby som dal vedieť že neprídem inak im to dá vedieť za mňa a zablokuje mi všetkých na fb. Čo si o tomto myslíte?
žiarlivá priateľka
Ona má prístup na tvoj účet? Vytvor si nové heslo a na stretávku choď, keď sa bude hnevať, tak nech sa hnevá sama. Neobmedzuj sa.
nicollette12 proste som mu povedala ze este raz ma nejako oklame alebo nieco podobne tak sa balim a odchadzam od neho... viem ze ma miluje a tiez ho milujem... a praveze mu chcem verit ... dovera sa ale znova ziskava dost tazko... ale odvtedy som nemala zatial ziadnu prilezitost pochybovat o nom... naozaj sa snazi :-)
nikkica - ako mozes byt s takym clovekom? Chapem ze mate dieta, ale co ty vies co ti spravi este, tvoju doveru este neziskal... a mozno ze ani nevies co sa za tvojim chrbtom deje... ja osobne by som takemuto chlapovi nedala ani jednu sancu, nieto mu este ponukat aby si ziskal moju doveru....
Názor ?? že je chorá na hlavičku trochu. Od takej by som šiel preč. Niekedy ti bude zakazovať už aj to, aby si v robote nemal žiadne kolegyne a aby si zmenil robotu, kde bude len čisto chlapský kolektív. S takou stíhačkou a hysterkou by som veruže ja neodkázal byť.
ja ti poviem svoju skusenost. sme s priatelom vyse dvoch rokov.. prvy polrok nasho vztahu som zistila ze posielal svoje aj moje pikantne fotky jeho kamoske... neskor si s jednou babou pisal takisto dost zvlastne veci...a to nehovorim o tom, ze mi ukazoval baby a vravel ktoru pretiahol.. a musim povedat odvtedy fakt ziarlim aj ja... vadi mi ked sa na nejaku babu co i len pozrie... nieto este aby sa s nou rozpraval... ale zase zakazovat vsetko... nie... postupne sa snazi ziskat moju doveru naspat... a ja mu davam sancu kedze mame maleho synceka... berem to tak ze predo mnou bol dost prelietavy a v podstate som jeho prvy vazny vztah... a vztah je o dovere... ak ti neveri a ani sa nesnazi verit tak aky to ma zmysel. neklamal si ju? nepodviedol? nevyviedol nieco ine? treba hladat pricinu...
aj takéto sme, je to tak, podľa mňa život s takouto ženou nebudeš mať jednoduchý.
chudak ty si urcite pod papucou ze? :-(
A na pivo s kamosmi ta von pusti ci ani to?
To musi byt ta tvoja riadna furia co?
Lutujem ta...
Ja by som to brala ako obmedzovanie a aj ked nemam zrovna taketo akcie v laske, tak by som tam sla. A porozpravala by som sa s nou o tom. Co jej presne vadi? Co jej sadlo na lep. Co robi taketo sceny? Nic si inak nevyviedol? A este nieco. Nikdy sa nedaj druhou stranou vydierat a hnat do kuta (ze ak pojdes uz sa ani vracat nemusis, alebo ze chce pisat tvojim spoluziakom ze nikam ta nepusti, alebo ti ich chce blokovat ai). Mozno skusa az pokial moze ist. Ale toto sa v zrelom vztahu a v laske proste nerobi. O chvilu ti bude skakat po hlave. Teraz su to spoluziaci, zajta uz obmedzovanie styku s rodinou ai
Tak ak predtym neziarlila a nevadila jej ani tvoja stretavka kde bola tvoja byvala laska nieco to u nej muselo spustit. Nepodviedol si ju alebo neflirtoval si pred nou s inou zenou ci ju rovno balil? Nepisal si si s nejakou inou dvojzmysly alebo nieco podobne? Stratila v teba doveru, porozmyslaj, urcite dojdes na to preco.
to ako môže toto niekto z úst vypustiť?