čaute, aktuálne mám problém s priateľkou a vôbec neviem čo si o tom myslieť. Vec sa má tak že v lete má byť stretávka zo strednej školy, prišla mi pozvánka. Priateľka ihneď vyhlásila že ak tam pôjdem tak sa nebudem mať kam vrátiť a nepustí ma do bytu. Ešte chcela aj vidieť ako vyzerajú bývalé spolužiačky, s kolkými som chodil a pod. (P.S. žiadna bývalá tam nie je) K tomu ešte spravila scénu aby som dal vedieť že neprídem inak im to dá vedieť za mňa a zablokuje mi všetkých na fb. Čo si o tomto myslíte?
žiarlivá priateľka
Pre rev, nie toto nie je v poriadku ziarlenie. Iba malo sebavedomi a nezrely clovek ziarli na nieco take. Ani ty asi nebudes poriadne vysporiadany, vysporiadana sama so sebou ak toto povazujes za normalne. Kamo a ty povedz frajerke, ze ak ma nizke sebavedomie, nech ho riesi sama a nezatahuje ta do svojich problemov. Nech si raz a navzdy uvedomi, ze ziarlenie nie je laska, ze za to, ze ona o sebe pochybuje, nema pravo robit peklo zo zivota aj inym ludom. Bud pochopi ze si si vybral ju a teda obycajne "ahoj" kamoske, sa nerovna nevera, alebo si ozaj najdes babu, co toro bude mat prirodzene v sebe
A to z nicoho nic? Ked uvadzas ze predtym jej to nevadilo a nevadi jej ani ze mas v praci prevazne zensky kolektiv... to mi pride cudne, ak je vyrovnana sama so sebou tak by sa nemala takto spravat... aby sme si vo vztahu zakazovali veci, to co je za vztah??? Od nej mi pride taketo spravanie ako majetnicke, to nie je zdrave... asi sa jej muselo nieco stat, alebo fakt neviem... a na stretavku chod ak tam chces ist, ona ti nema co rozkazovat kam mas a nemas chodit, ty jej tiez rozkazujes? Ak ano tak sa ani necudujem ze sa tak sprava...
Alkaaa....no práve sa čudujem že na mňa neni nasraná keď idem do roboty keďže v kolektíve sme tam len 2 chlapi a 8 žien
pre rev123: no pokojne by som ju pustil, veď čo je na tom ak sa chce s nimi stretnúť
inak ona v poslednej dobe žiarli trebars aj keď mi večer volá kolegyňa z práce ohľadom roboty, alebo keď vonku stretnem nejakú kamarátku a pozdravím ju tak sa hneď vypytuje kto to bol, čo som s ňou kedy mal a tak...
A proti poslednej stretávke nemala žiadne výhrady a to tam bola dokonca aj moja bývalá "detská láska" (ešte zo ZŠ), no to som celý čas rozmýšlal ako som s takou kravou mohol chodiť xD aj som jej to povedal a len sa na tom smiala že tak mi treba, žiadne podozrievanie ani nič
Podla mna ma tvoja "zrela" priatelka nejaky komplex. Pretoze iba zeny ktore si nie su so sebou iste, maju komplexy ze ine su krajsie toto robia. Plus ti zrejme ani nevie doverovat. Na tu stretavku by som ani nesla ale to je jedno. Ona si zrejme nieco najde. Ked nie stretavka tak nieco ine. Skus viac popisat vas vztah lebo iba podla toho co si napisal mi pride ako dobra ****. Ja osobne neznasam ziarlivost vo vztahu, netolerujem ju a uz vobec to neni zdrave ( ako to tu niekto naznacil) . Ked nechces skoncit pod papucou tak by si sa s nou mal porozpravat.
Ziarlenie na stretavku? Preboha to je chore. Do mesta mozes ist, do obchodu, do roboty, kamkolvek vsade su ine zeny. Nech sa ide liecit.
Samozvanych, nevystudovanych psychologov podo mnou si nevsimaj. Jana Lukacova vzdy nabehne s tym, ze su to nevysporiadane zalezitosti :D To si tu este pocitas hlbkovu psychoanalyzu seba, svojej partnerky, vazho vztahu, diagnozy, popripade problemy s otcom. Opakujuce sa chujoviny dookola od premudrelych ludi, ktori nic nezazili a v zivote nemali vztah.
Normalne ziarlenie vo vztahu.
Normalne by ti nevadilo, keby mala ist ona na stretavku, so svojimi byvalymi spoluziakmi, z ktorych su dnes uz mozno namakani sexi muzi s uspesnym biznisom?
Zamysli sa. Bud tam nechod, alebo chod s nou. Stretavky su aj tak somarina. Kazdy sa chvasce, co dosiahol, aby mu zavideli, pri najlepsom sa ozeru. Zbytocna strata casu.
rev123: z toho, čo píšete priateľka sa skôr ako dospelý (zrelý) človek správa, akoby vyšla z materskej škôlky (za tým sú jej nevysporiadané problémy, ktoré si ona nemusí uvedomovať a nemá potrebu ich riešiť, radšej znepríjemňuje život Vám)...je to skôr otázka na Vás, po akom vzťahu túžite (?) a následne by bolo potrebné si s priateľkou sadnúť a otvorene sa s ňou porozprávať...
Nema zmysel ju tam brat so sebou. Budes mat zvytocne pokazeny vecer. Vziat ju tam nevyriesi jej problem. Zaujimalo by ma, kde toto u nej vznikolo. Neverim, ze zrazu jej prdlo v hlave a vadi jej LEN stretavka. Skus nam tu blizsie opisat vas vztah. Ale! Nech je ako chce, pokial sa ty k nej spravas pekne a nedavas jej dovody na ziarlenie, toto je len a len jej problem. Nieco, co ona v sebe nema doriesene a preto ziarli.