Zdravím. Je tu niekto, kto vidí aj hlbšie súvislosti medzi výberom partnera a nami samotnými? Neverím, že existuje zlý partner. Verím, že aj ten "najhorší" len zrkadlí to, čo nemám ja v sebe usporiadané. Lenže čím som si zaslúžila tohto, neviem. Rád ma ponižuje spôsobom, ktorý ma zraňuje. Ak sa nesmejem alebo ho pozorním na nevhodné správanie, podľa neho sme nekompatibilní, lebo nerozumiem jeho vtipom. Ak je medzi nami akýkoľvek problém, vždy môžem zaň ja. Hovorí mi, že ak sa budem inak správať, inak hovoriť, inak si myslieť, inak túžiť, bude všetko v poriadku a budeme konečne kompatibilní....Začínam nenávidieť to slovo. Prosím vás, existuje niekto, kto mi povie, čo mi tento partner chce povedať (po duchovnej stránke). Čo mám robiť aby sme konečne začali byť komatibilní a pritom sa nepretvarovali. Chcela by som veľmi v tomto živote zvládnuť problém s ním, lebo už to trvá jeden život (v minulom živote som sa utrápila od žialu, tak veľmi mi ublížil). Chcem to vyriešiť lebo chcem konečne normálneho nemanipulatívneho partnera. Ale ako, keď všetko je moja vina (podľa neho) a až sa ja zmením, zmení sa aj on? Skúšala som to xxx ráz, lenže ja cítim, že konám takmer vždy správne a v súlade so svojím svedomím a srdcom, nikdy mu nerobím napriek, že to on ma využíva, má na mňa požiadavky a správa sa ako k handre
Prečo som si do života pritiahla práve jeho?
..a Pintereska, daj mu, ovsem vo svojom vlastnom zaujme NAJAVO, ze NIE SI jeho majetok ani hracka a vykasli sa nanho. Mysli pozitivne, vymaz ho zo zivota a "vysielaj svojou myslienkou signal do vesmiru", akeho chlapa skutocne chces. Ak toto zvladnes, tak si taketo trosky prestanes pritahovat do zivota.
Pinterestka, nepretvaruj sa a daj mu zbohom. Nezmenis ho, on nebude nikdy nikoho milovat. Nehladaj v sebe chybu. Podla toho co pises je to hlupy manipulator, co je nespokojny sam so sebou. Taky ti nic dobre do zivota neprinesie a bude ta tahat na svoju uroven..mysli a pros samu seba o dobreho, chapaveho chlapa, co ta bude milovat taku aka si. Maj rozum a aj hrdost a daj manipulatorovi zbohom. Je to zakomplexovany chmuro. Toto ked mu povies ho totalne odrovnas, lebo si mysli o tebe ze si nesvojpravna a dokym svojpravna nebudes, tak ta bude provokovat dalej. Je to len na tebe ako sa rozhodnes. Ale daj teraz prednost rozumu pred citom. Nech sa ti dari :)
Ty mas schizu alebo nieco podobne, tebe sa poradit neda. Daj sa liecit.
To, čo nevidíš a nevieš pochopiť je to, že aj keď ´máme všetci ľudské telá, vo vnútri nie sme rovnakí. A tak potom vedľa seba môžu žiť bytosti vyspelejšie, s tými menej vyspelými.
Podľa tvojho opisu je tvoj partner bytosť závislá na pozornosti a energiii, závislá na tvojej duši. On si to neuvedomuje, nemá ako, ale vždy bude robiť všetko pre to, aby si horela, bola vytočená a smerovala svoju pozornosť k nemu. Ak to nepôjde dobrovoľne, tak nasilu. Vyvolá hádku, ty skôr, či neskôr, zareaguješ. Vyvrieskaš sa, dosiahne svoje, v ďalšom slede sa urazí. Nastúpi u neho rezervované správanie, ignorácia a ty opäť, nechcene, zase smeruješ svoju pozornosť k nemu.
Pozri, ak ťa to baví a máš dostatok síl. kľudne v tom pokračuj. Nikdy nie je na škodu zistiť, akú silu pochopenia v sebe máš, koľko tolerancie. O tom by vzťahy mali byť. Ale ak je to pre teba neúnosné, stiahni sa a odíď. Urobíš tým službu aj jemu. Možno sa zamyslí a v ďalšom vzťahu sa už bude správať inak.. Ak natrafí na niekoho, kto mu bude viac podobný a budú sa žrať navzájom., zistí, aké to je. Takto si požieraná len ty sama. :o)
Asi by bol prekvapený, ale vy kompatibilní ste..on je zviera a ty sa necháš zožierať..vcelku slušná znášanlivosť. .o))
No dviha si na tebe len ego,toto s laskou nema nic spolocne.....
" ze on takych ludi nema rad a so zaparanim neprestava"
takze ta vlastne velmi nemusi.. ? alebo na druhej strane ma vlastne rad takychto ludi a pride si na svoje ked ich moze hnevat :D
Presne tak Omen....Mozno robim chybu v tom, ze az prilis chcem pochopit. Ze mozno to mam pod nosom a cez to, ako hroooozne sa snazim, neviem uvazovat praobycajnym rozumom.
Prečo? Aby si niečo pochopila! Kým to nepochopíš, kým nepochopíš, kde robíš chyby, nepoučíš sa z nich a budeš ich opakovať, dovtedy budeš priťahovať takýchto mužov.o
Windof, priklad - je mi zle, som nachladnuta, duni mi v hlave. On zacne do mna vyslovene skakat so smiechom, ze nemam byt taka vazna, mam sa usmiat, robi si zarty na moj ucet, z toho ako vyzeram. Vysvetlim mu, ze som chora a nemam naladu na foriky tohto druhu. Zacne sa ponosovat, ze beriem zivot prilis vazne, ze som strasne negativna, ze on takych ludi nema rad a so zaparanim neprestava. Po pol hodine prosenia, aby ma nechal v klude, po nom zhucim, nech mi da pokoj, ze mi je fakt zle. A uz je na dva tyzdne urazeny, ze sme nekompatibilni a ze som psychicky mimo lebo hucim a zjapem po nom. Ale to, ze do mna zaparal, to uz nevnima. To je len jeden z x prikladov, kedy vlastne vsetko otoci proti mne. A toto sa deje stale. Nikdy nikdy si v nicom nepriznal svoju chybu. Podla mna ma rad, ked ma vidi utrapenu, "na kolenach" a vynervovanu. A ked uz po nom skricim, je najvacsie chudiatko na svete....kazdemu rozprava ze som psychicky labilna, ze ma rozhodi kazda kravina a ze nerozumiem ziadnej srande
Kafe, na teba som bola upozornena, ze okamzite zacnes kazdu temu spajat s nejakou osobou. Kiezby tu boli zverejnene ipcky a videla by si ako sa mylis v tomto pripade, ale ved si mysli co chces. Inak dakujem za radu. Ano, pouzivat svoj vlastny mozog, to aj robim. Ale viem aj to, ze ak tento vztah nespracujem, bude sa to so mnou tahat dalej. Ale zas dobre radi aj anjelik*, ze kde sa neda, tam sa neda. Nie je to tazke. Ja som sa uz zbalila a odisla od neho, len to samozrejme nie je ukoncene. Nie som nijak na nom zavisla, ani financne ani tak, ze potrebujem partnera vyslovene len k sebe. Naopak, nepotrebujem ho nasilu len aby som nebola sama. Len tento jeden tu stale je a robim chybu, ze chcem silou mocou aby "pochopil". Dakujem aj ostatnym za rady, ja viem, toto nie je koniec sveta, ani operacia srdca, nejde o zivot...len ked sa snazim vzdy sa zamyslat preco sa mi iste veci v zivote deju, aby som mohla pochopit a ist dalej. A v tomto nechapem, ale uz sa mi vyjasnuje :)