Tučná dcéra- pomóc!

Príspevok v téme: Tučná dcéra- pomóc!
Tucnadcera

Ahojte. Moja 15 ročná dcéra od decembra dosť pribrala (tehotná nie je).
Ani žiadne problémy so štítnou a pod. Veľmi miluje jedno a rozjedla sa mi. Teraz vyzerá ako buchtička a rozhodli sme sa,že jej nájdem spôsob ako schudnúť. Moja dcéra nie je proti. Ak by sama nechcela schudnúť,nenútila by som ju.
Vedeli by ste mi však poskytnúť nejaké rady ako sa stravovať a pod?
Taktiež by som chcela požiadať aj o cvičenie. Behanie neznáša a v tomto počasí od nej nechcem,aby šla von na korčuliach či čo. Kúpili sme si takú pomôcku. Na tom cvičí. Ale taktiež som na nete našla 30 dňové výzvy na nohy a brucho. Drepy,výpady a pod. Fungujú? Skúšal ich niekto?
Moja dcéra je vysoká 165 cm,nohy má okolo 65cm,bruško 90cm... Myslíte,že by jej to pomohlo? Za každé rady a tipy ďakujem.

Bnb

Plávanie, tanec, jóga, cvičenie s vlastnou váhou sú podľa mňa to najlepšie pre zdravý životný štýl. Pre deti a dorast absolútne vhodné.

Áno, pomarančová koža, teda celulitída. Keď schudne malo by to aspoň čiastočne zmiznúť, takisto treba piť veľa vody.

Co2

Pani, dievca. Ak je toto naozaj falosna tema, tak potom lutujem, ze si miniem 5 minut svojho zivota, o pouceni vas o tomto probleme.
Myslim si, ze 15 rokov je pomerne dost nizky vek na to aby sa chudlo, aj ked niektore deti su uz v tomto veku rodicmi, nie som za nazor, ze by sa malo chudnut, ked sa este stale telicko vyvija a ked je organizmus v puberte. Chudnutie v puberte je to najhorsie co jej mozete urobit. Znizenie vahy dietami pri ktorych by nehladovala je fajn, zdravy pohyb je fajn tiez, no nehnevajte sa ale tie co uz su vo vyvoji alebo uz po, musia uznat, ze prave vtedy sa pribera najviac a formuje sa postava, ci uz po pozitivnej alebo negativnej stranke. Pekny vecer

nicollette12

ESte je dost mlada na nejake drasticke diety, takze nech je normalne ako ma, iba nech obmedzi sladkosti a aj pecivo (pecivo iba nafukne zaludok a preto ma clovek pocit ze je najedeny ale nie je to tak) aspon nech obmedzi to biele pecivo... taktiez sladene vody umele, radsej nech si vystavi pomaranc, alebo teraz su v kurze smoothie ( ked tak pozrite na internete) a zaradit viac surovej zeleniny a ovocia... samozrejme jest moze aj 5x za den ale v malych mnozstvach.... a ked ju prepadne hlad, napriklad vecer, nakupte nejake nizkotucne jogurty a nech si da s cerealiami, alebo ovocim.... taktiez na ranajky nech si robi ovsenu kasu, da jej to energiu a nebude tak rychlo hladna lebo ju to aj realne zasyti...a ohladom cvicenia ... podla mna by mohla skusit plavanie aspon 3x do tyzdna na zaciatku, nemusi hned nejak drasticky cvicit alebo nejake maratony zdolavat.... ked bude teplejsie tak moze aj ten beh skusit (najlepsie je rano na lacno) alebo bicykel, korcule atd... teraz podla mna staci iba to plavanie a namiesto autobusu nech ide do skoly peso, alebo aj hocikde ked pojde, nech sa radsej prejde.... drzim palce a som rada ze aspon chce so sebou nieco robit lebo dnesne decka su tak lenive....

Tomas12345

Vynechat sladkosti a hlavne jedla z muky a kila pojdu rychlo dolu.
A co sa pohybu tyka ten je naozaj vhodny aspon ta chodza denne aspon 5000 krokov teda aspon 30 minut chodzy a viac.

RomcaPomocnica

Ahoj behať môže kldune cez leto
Môže skúsiť plávanie
A akú vec máte doma?
Drepy a výpady sú velmi fajn
Ak sa môžem spýtať kolko váži?
A aké jamky máš na mysli?

Tucnadcera

A ešte aby som nezabudla,keď si sadne a má šortky (pyžamové),tak sa na jej zadnej časti stehien objavia také jamky... Akoby sedela na lopte s hrbolčekmi. To je tá pomarančová koža? Ak áno,ako sa s ňou dá bojovať?

Najčítanejšie články