Tučná dcéra- pomóc!

Príspevok v téme: Tučná dcéra- pomóc!
Tucnadcera

Ahojte. Moja 15 ročná dcéra od decembra dosť pribrala (tehotná nie je).
Ani žiadne problémy so štítnou a pod. Veľmi miluje jedno a rozjedla sa mi. Teraz vyzerá ako buchtička a rozhodli sme sa,že jej nájdem spôsob ako schudnúť. Moja dcéra nie je proti. Ak by sama nechcela schudnúť,nenútila by som ju.
Vedeli by ste mi však poskytnúť nejaké rady ako sa stravovať a pod?
Taktiež by som chcela požiadať aj o cvičenie. Behanie neznáša a v tomto počasí od nej nechcem,aby šla von na korčuliach či čo. Kúpili sme si takú pomôcku. Na tom cvičí. Ale taktiež som na nete našla 30 dňové výzvy na nohy a brucho. Drepy,výpady a pod. Fungujú? Skúšal ich niekto?
Moja dcéra je vysoká 165 cm,nohy má okolo 65cm,bruško 90cm... Myslíte,že by jej to pomohlo? Za každé rady a tipy ďakujem.

Ohsa

Moja dcéra má 11rokov 71,8kg, 155cm a vyzerá ako prasnica. Som zúfalá ja som mala v jej veku 36kg.prosim pomoc. Rýchlu odpoveď. Má celulitídu aj na stehnách, bruchu, rukách. Ma aj strihe na stehnách aj na rukách a po celom bruchu. Pomoc!!

Ovecky

80% uspechu je strava. Treba doma varit zdravo, nie ako nase stare mamy segediny, halusky, kolace. Dnes sa nerobi na roli a mladi sedia pri PC. Ked nie je pohyb treba skrtit stravu.

naivkasprosta

Jednoducho davat pozor na prijate kalorie, podla moznosti radsej obmedzit sladkosti a sladke napoje, najlepsie uplne vylucit a pravdaze aj nejake vyprazane a tucne jedla a majonezu prec zo stravy. Radsej chude mäso na stave s varenymi zemiakmi ako vyprazany rezen s hranolkami. O cviceni je najlepsie poradit sa s fitness trenerom, ale pokial by to bolo financne velmi narocne, tak zacat cvicit doma - najlepsie rano po zobudeni nalacno, lebo vtedy sa lepsie spaluje. Precvicit svaly celeho tela, aspon male kardio do toho pridat - nejake tie skoky na svihadle, pripadne drepy s vyskokmi a pokial by sa ine nedalo, tak aspon beh na mieste par sekund. Plavanie by bolo fajn, dobre sa pri tom vyhladne, aj chudne. Ale nie s frajerom do bazena a zasit sa do kutika a tam sa bozkavat tri hodiny. Ale normalne plavat cely cas. Chce to odhodlanie, vytrvalost, nikdy naprestat. Dat si cvicenie a zdrave stravovanie ako zivotny styl. Ked s tym prestane, tak sa to zase vrati do starych kolaji.

Snailovnik

Zakonitost priberania je extra jednoducha. Prijem kalorii je vacsi ako ich vydaj. AK mozem odporucit ziadne nezmyselne 'diety'. Proste nech prestane jest odpadky (sladkosti=prazdne kalorie - nezasiti ale pribera sa z toho) a potom dost ucine je aj obmedzit mucne veci. Miesto chleba z maslom na ranajky si dat nejaku kasu s posekanym bananom napr. , Veceru trebars mensi salat radsej nez kuracie stehno a zemiaky co ostali z obeda a podobne. Nech nejde spat chvilu potom co sa najedla. A AK k tomu prida nejaky pohyb to Len prospeje spalovaniu. Cviky na zhodenie tuku z brucha alebo noh a podobne si Len nezmyselne hlupost. Tuk clovek zhodi celkovo (KDE sa uklada je Len vecou genetiky) alebo AK chce stratit tuk v konkretne oblasti tam plati jedine liposukcia

sifonsk

ahoj ja by som neriesil velmi stravu a nejake diety je mlada a metabolizmus u mladych je uplne iny ako u nas dospelych. Skor by som sa zameral na pohyb nemusi hned chodit cvicit ale mozno staci podporit chodit na prechadzky mozno nejaka lahka turistika. Urcite sa snazit byt dobrym prikladom deti su len nasim obrazom ci sa nam to paci alebo nie. pre inspiraciu mozno pomoze tento clanok, vsetko je o nas rodicoch akym sme prikladom :) sjz.sk

Marosko-n

Treba sa ovládať a nejesť rožky a chleba!
Husi aj prasatá keď chceme aby boli mastné, tak im dávame múku aby pribrali, a boli tučné !

nicollette12

Tucnadcera - fitko nie je vhodne na jej vek, ani by sa tam nemusela citit dobre a k tomu treneri si prevazne beru peknu sumicku za par treningov... a kym najdes nejakeho co sa do toho vyzna a bude presne vediet co jej ma dat cvicit, tak to sa nahladas... sama to poznam, aj z rozpravania ale aj z vlastnej skusenosti, nic mi to nepomohlo lebo tie treningy boli maximalne neefektivne, trenerovi islo iba o peniaze, tak som potom zacala chodit sama a naucila som sa... ale ja som nechcela chudnut ale vysportovat si postavu... ako ti tu pisu viaceri vratane mna- nech si ide zaplavat na plavaren, popripade zumba, to by ju mohlo aj bavit kedze tam je prevazne zensky kolektiv a chodia tam aj mladsie dievcata, aj by si kamaratku nasla... a ked tak chodte aj k tomu dietologovi, ale podla mna vam povie to co vam poradili aj tu ohladom stravy...

Tucnadcera

Toto NIE JE fake téma.
Moja dcéra je naozaj tučnejšia. Išla som s ňou aj k doktorovi ale asi ho budem musieť zmeniť,lebo do nej napcháva samé lieky. Ja si myslím,že k chudnutiu sa lieky nepotrebujú.
Išli sme s manželom na žľazu,aby jej skontrolovali. No je v pohode. Je to len jej veľkou chuťou do jedla. V škole sa jej za to už posmievajú. Chce jedávať také tie polyesterové chlebíčky. Ja som sa dočítala,že z toho sa priberá. Chcela som ju prihlásiť buď k dietologičke alebo do fitka. Sú tam tréneri,čo by vedeli ohľadom jej veku určiť,čo a ako...
Len ona zasa takto nechce. Tak potom neviem,ako jej pomôcť. Ďakujem za rady,ale toto nie je fake.

Dndjskenfnckwmw

Určite fake téma. Ja mám deti staršie ako vaša (možno ako ty) dcéra. A keby mali takýto problém,nechám to na lekára nech posúdi. Aby táto téma nevyšla na zmar, mamičky prípadne tie,čo máte problémy s nadváhou. Priberá sa z medového čaju? Ja priberiem aj z vody...

Najčítanejšie články