Chrípkové obdobie - dávať vitamínové doplnky?

MojaMoja

v mojej rodine berieme celú zimu, ani si neviem predstavit, kolkym chorobam sme s atak vyhli... a este doplnam Deckom od generica :)

Marosko-n

1. Jesť denne B 12 v živočíšnej forme!
2. denne zjesť surovú aj deti, kyslú sudová kapustu za hrsť
3. Piť denne GGW liečivú vodu
4. nezabudnuť na zeleninu a ovocie
5. Pre dospelých dva štamprlíky ráno, večer smrekovobylinkového
elixíru
6. Pre det,i v GGW liečivej vode Smrekový sirup, alebo po lyžičkach.

Jaja15

Imunoglukán sirup - je aj pre deti, dáva sa podľa hmotnosti. Je to výťažok z hlivy , podporuje celkovú imunitu. Vhodný hlavne pri častých infekciách dýchacích ciest.

LucyMora

Ja davam malej sirup Martankovia imunoforte... Zlepsil imunitu paradne, a mala sa nevzpiera, ze do nej chcem pchat lieky, lebo jej to chuti...

Ivan26

No my dávame Marťankovia Imunoforte... Lebo maju dobru chut - cierne ribezle, a aj preto, ze maju najlepsiu cenu... Ine sme nepouzivali, takze neviem porovnat, no spokojni sme...

Tomas12345

No neviem ci takzvaní martankovia naozaj pomahaju.
Co poreukazatelne zvysuje imunitu je otuzovanie, pobyt na vzduchu a sport a hlavne pravidelne umyvanie ruk.

A este jeden taky dotaz, minule som cital ze je dolezite na imunitu aj to že ked sa clovek umyva tak by sa nemal umyvat cele telo mydlami, ale mal by si mydlom umyt iba pazuchy, prirodzenie a prsty na nohach a zvysok tela by si umyvat pripravkami na umyvanie umyvat nemal, lebo udajne tieto chemicke pripravky zatazuju pokozku a teda aj imunitu.

Podobne je to aj s vonavkami a roznymi kremami na telo.
Zapach ide iba z podpazusia a z prstoch na nohach preto ostatne casti tela je zbytocne umyvat, staci ich len umyt vodou.