Prosím vás čo to môže byť..

Príspevok v téme: Prosím vás čo to môže byť..
Kammamzajst

Ahojte, chcem sa spýtať čo by mi asi mohlo byť.. pretože ak idem s jednotlivými problémami k doktorom tak to riešia oddelene ale ja mám pocit že treba riešiť celý balíček.

Príznaky: nespavosť, únava, migrény.. okrem toho som za posledný polrok mala už tri krát zápal močového mechúra. Naposledy asi pred mesiacom. Nasadili mi atb zinnat 500mg (každý raz), príznaky prešli ale na týždeň ale teraz sa trapim s neustálym nutkanim na mocenie (alebo, skrátka neviem kedy mi treba lebo mam neustále taky pocit tam dole), mam take akoby kŕče v mocovej rure. Pijem uro čaj, beriem "urologica probiacut" od generici (brusnice + probiotika). Vysetrenie u urologa na uroplazmy, chlamydie, e. Coli atd všetko negatívne. Sono taktiež ok. Vyšetrenie u gynekológa mala som znizene pH posvy ale to preto, lebo som uz tretí raz brala atb. Pravidelne beriem kvalitne probiotika, biely cukor ani muku som uz asi mesiac nevidela, posledne 2 týždne som na nízko sacharidovej diéte, ale nesledujem zlepšenie. Ďalej sa mi na tvári vyhodia také červené fľaky ktoré môžu byť aj aknozne a dost svrbia.. potom mi to prejde samé a potom znova. Mám pocit, ze to má nieco s menstruaciou ale neviem co. Ďalšie vyšetrenia u gyn mi nerobili, lebo som panna. Niekedy ma bolievaju kĺby, napr po stresujucom dni. Som žena 21 r, študentka.
Bola by som vďačná aspoň za tip, kde by som mohla začať.
Ďakujem

verbena

ono to časte nutkanie na močenie može byť aj zo stresu,.. občas to mám aj ja, ked som v strese... ale nejak to neriešim

psychologa si skušala...?

tie cviky áno, je to jeden z nich... ten je naj. dá sa trenovať hocikde, hocikedy.. www.zdravie.sk

Kammamzajst

Doktorovi som vravela o flakoch moc sa k tomu nevyjadril. Poslal ma dermatologovi ten by mi zas kydol kortikoidy a poslal by ma domov. To nema vyznam. Navyse si nemyslim ze je to alerg reakcia na atb lebo teraz uz som minimalne mesiac po brani atb a flaky stale mam.

A tie cviky to su tie, kde napinate svaly tam dole, akoby ste chceli zadržať moč?

Von chodím, aj na prechádzky aj do školy všetko.. a nie verbena, to ja vobec nie som ten typ co by si daval kratke bundy, mavam aj 4 vrstvy ked je zima. A na studenom nesedim.

A ozaj, zabudla som spomenut, ze uz mam dost dlho depresie, bola som aj pred 4mi/3mi rokmi na AD. Ale uz nie som ani nechcem, mam vsak pocit ze to je dost zle s tou psychikou

verbena

posledne vety som nedočítala :-D
ked si panna tak ad1 - nič..

ešte ma napadlo či nesedíš na lavičkách, - ked čakaš na bus, či nechodiš s holým chrbtom, v kratkej bundičke, ..?

- lebo ja nechápem ale ludí tak bežne vidím v tejto kose sedieť na tych studenych lavičkach, samozrejme dievčencom aj chrbát vidieť z kratkych bundičiek ked si sadnu, prefukne ich a potom sa čudujú..

a tiež najviac prechladneš od noh - mokre topánky,

verbena

ad1 - sexualny partner sa tiez preliečil?

ad2 - o červenych flakoch si informovala Dr. ?
moze to byť alergicka reakcia na ATB

ad3 - posilni si močovy mechur - cvič cviky na posilnenie
panvoveho dna..

ad4 - čierne ribezle, černice, brusnice - nie len chemiu v tabletkach..

ad4 - unava, a spol ? -chodiš pravidelne na vzduch? ludia sa v zime
zabarikaduju doma a potom sa čuduju ze ich bolia hlavy...
chod sa prejsť kazdy den na hodinu, najlepsie do prírody..
+ pitný režim,

Kammamzajst

A áno, ak sa mi už naozaj naplní mechúr tak ma to dosť bolí.. alebo ma niekedy hocikedy tak bodne v mocovej rure. Aj tie kŕče by som opísala tak bodavo.