Ahojte, chcem sa spýtať čo by mi asi mohlo byť.. pretože ak idem s jednotlivými problémami k doktorom tak to riešia oddelene ale ja mám pocit že treba riešiť celý balíček.
Príznaky: nespavosť, únava, migrény.. okrem toho som za posledný polrok mala už tri krát zápal močového mechúra. Naposledy asi pred mesiacom. Nasadili mi atb zinnat 500mg (každý raz), príznaky prešli ale na týždeň ale teraz sa trapim s neustálym nutkanim na mocenie (alebo, skrátka neviem kedy mi treba lebo mam neustále taky pocit tam dole), mam take akoby kŕče v mocovej rure. Pijem uro čaj, beriem "urologica probiacut" od generici (brusnice + probiotika). Vysetrenie u urologa na uroplazmy, chlamydie, e. Coli atd všetko negatívne. Sono taktiež ok. Vyšetrenie u gynekológa mala som znizene pH posvy ale to preto, lebo som uz tretí raz brala atb. Pravidelne beriem kvalitne probiotika, biely cukor ani muku som uz asi mesiac nevidela, posledne 2 týždne som na nízko sacharidovej diéte, ale nesledujem zlepšenie. Ďalej sa mi na tvári vyhodia také červené fľaky ktoré môžu byť aj aknozne a dost svrbia.. potom mi to prejde samé a potom znova. Mám pocit, ze to má nieco s menstruaciou ale neviem co. Ďalšie vyšetrenia u gyn mi nerobili, lebo som panna. Niekedy ma bolievaju kĺby, napr po stresujucom dni. Som žena 21 r, študentka.
Bola by som vďačná aspoň za tip, kde by som mohla začať.
Ďakujem