Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosím vás čo to môže byť..

Príspevok v téme: Prosím vás čo to môže byť..
Kammamzajst

Ahojte, chcem sa spýtať čo by mi asi mohlo byť.. pretože ak idem s jednotlivými problémami k doktorom tak to riešia oddelene ale ja mám pocit že treba riešiť celý balíček.

Príznaky: nespavosť, únava, migrény.. okrem toho som za posledný polrok mala už tri krát zápal močového mechúra. Naposledy asi pred mesiacom. Nasadili mi atb zinnat 500mg (každý raz), príznaky prešli ale na týždeň ale teraz sa trapim s neustálym nutkanim na mocenie (alebo, skrátka neviem kedy mi treba lebo mam neustále taky pocit tam dole), mam take akoby kŕče v mocovej rure. Pijem uro čaj, beriem "urologica probiacut" od generici (brusnice + probiotika). Vysetrenie u urologa na uroplazmy, chlamydie, e. Coli atd všetko negatívne. Sono taktiež ok. Vyšetrenie u gynekológa mala som znizene pH posvy ale to preto, lebo som uz tretí raz brala atb. Pravidelne beriem kvalitne probiotika, biely cukor ani muku som uz asi mesiac nevidela, posledne 2 týždne som na nízko sacharidovej diéte, ale nesledujem zlepšenie. Ďalej sa mi na tvári vyhodia také červené fľaky ktoré môžu byť aj aknozne a dost svrbia.. potom mi to prejde samé a potom znova. Mám pocit, ze to má nieco s menstruaciou ale neviem co. Ďalšie vyšetrenia u gyn mi nerobili, lebo som panna. Niekedy ma bolievaju kĺby, napr po stresujucom dni. Som žena 21 r, študentka.
Bola by som vďačná aspoň za tip, kde by som mohla začať.
Ďakujem

sandri114k

Tak tieto problémy by som riešila u doktorov a bolo by mi jedno, že by ma posielali kade tade. Pretrepela by som to, len aby mi zistili, prečo mám také problémy

Kubo11

Z toho čo tu píšete môže ísť o Uretrálny syndróm.
A keďže ste mali aj psychické problémy doporučujem Vám hypnoterapiu. Niečo o tom si môžete prečítať tu (angl.):
patient.info

mickey21

histamin sposobuje zapaly, treba dietu a nespavost moze byt tiez s toho, kedze blokuje melatonin, ale samozrejme aj nemusi...

Kammamzajst

Ja som kedysi chodila na gastro kvoli bolestiam a zistili mi pankreatitidu, histaminovu intoleranciu a premnozenu candidu albicans, tak to som hned letela na dietu. Vtedy som nejako HIT dietu neriesila, pretoze potraviny co sa nesmu pri hit sa zase musia pri candide, takze sa to rak bilo, navyse lekar mi to iba spomenul ani sme ro neriesili. To uz by som mala po tomto obmedzeny jedalnicek na cca tri veci.
Ale hned zajtra volam na imunoalergo. Podla mna imunitu urcite zlu mam kvoli tym zapalom. Uprimne teraz ma najviac trapi ta nespavost a tie urologicke problemy, svrbiaca tvar mi pride nic oproti tomu..

mickey21

histaminova intolerancia, testy robi imunolog, moze vysvetlovat viacero tvojich priznakov, najdi si na webe, potom skus podietovat, vysadit vysokohistaminove potraviny, testy na mononukleozu..... potom daj vediet

mojarada

a ešte sa teplo obliekaj najmä pančuchy keď je mráz a fúka vietor, a teplé ponožky, žiaden krátke bundičky či ešte kratšie svetríky že keď sa zohneš vidieť chrbát ako mnohé dievčatá mladé sa zvyknu obliekať. Chodia bez pančušiek teplých, s odhaleným chrbtom a potom sa čudujú že majú zápal obličiek a vaječníkov..

mojarada

skús začať užívať vitamín B, D, zinok,horčík, železo buď v prírodnej forme alebo zájdi do lekárne
A pravidelne pi dostatok tekutín vo forme minerálnych vôd, bylinkových čajov, ovocných štiav

Kammamzajst

Ano u psych som bola, ale ono je to riadne nadlho so mnou.

A mate aj konkretne meno lekara alebo iba jeden? Lebo ja som zo zapadneho Slovenska.

milajar

Kammamzajst, rozmyslala som co Vam poradit, ci by ste nemohli napr. v KE vyhladat TCM, dcera tam bola, pourcuje ta dr. diagnozy a vie aj pomoct, skuste