Čaute prispievatelia.
Mám priateľku rok a pol, povahovo si skvelo rozumieme, aké od začiatku som nebol úplne stotožnený s jej fyzickou krásou, proste vždy som si vravel, že mám na viac. Ale povahovo je skvelá rozumieme si skvelé. Proste sú také chvile že prídem ku nej a som hotový z nej aká je krásna, všetko a zas príde chvíľa keď prídem k nej a úplne to je inak, chcem ísť hneď prec a hovorím si mal by si to ukončiť, nesi šťastný. Ale stále som tomu dával šancu, hovoril som si, že som náročný, veď všetko nie je len o fyzickej kráse. A vždy to tak bolo raz dobre, raz zle raz dobre raz zle. Neviem či to niekto prežíva tiež tak ako ja, alebo to nie je správny vzťah. A k tomu som teraz spoznal jednu kamarátku s ktorou si rozumiem a má veľmi priťahuje. Nechcem s ňou chodiť poza chrbát vonku kvôli mojej frajerke. Len teraz som dostal strašného chrobáka do hlavy. Rozmýšľam rozidem sa s terajšou a čo keď nám to nebude klapať, žeby som sa ulakomil len na fyzickú krásu. A na druhej strane pustím terajšiu ktorá mi je skvelou oporou je to úžasné dievca povahovo, len občas to u mňa fyzicky nepracuje. Neviem z tejto situácie vyjsť, neviem vôbec čo mám robiť.
Skúste mi poradit
Rok a pol vzťah
Plafon - ja Ti poradim. Ak o tom rozmyslas, nemozes mat skutocnu lasku ani s terajsou partnerkou. Je to len taka lepsia priatelka, s ktorou si sa rozhodol, aby si niekoho mal, aby si nebol sam. Ale nieje to skutocna laska. Pri skutocnej laske, by si ani nerozmyslal o tom, ze ju podvedies. Co robit? Zamilovat sa skutocne. Az potom s niekym "chodit".
myslim, ze toto je uplne normalne vo vztahu. nie vzdy mas taky ten pocit nadsenosti alebo ako by som to nazvala
Ked ti ide len o fyzicku krasu nemal si si so sucasnou vobec zacinat. Preco vy chlapi nemyslite na to ze aj skarede zeny su ludske bytosti a ked ju teraz opustis pre krajsiu tak jej tym dost ublizis? Naco si si s nou vobec zacinal ked je podla teba skareda? Nikto ta predsa nenutil. Obral si ju o rok a pol zivota, za ten cas si mohla najst niekoho kto by ju mal skutocne rad taku aka je. A ako na tomto fore uz niekto pisal, ked sa nevies rozhodnut medzi prvou a druhou vyber si tu druhu. Tu prvu si nezasluzis. Este by ma zaujimalo ako chces prezit svoj zivot, evidentne vzdy po case kazdu opustis ked stretnes este krajsiu. A aj ta najvacsia krasavica raz zostarne a mlade pekne baby budu vzdy. Aj teraz nejake cikaju do plienok a ked vyrastu budes ich chciet prefiknut. Lebo aj tato tvoja krasavica vtedy uz bude za zenitom. Ty hlavne nikdy nezakladaj rodinu, aj tak by si opustil zenu i deti keby si stretol este krajsiu. Dost ze budes cely zivot robit zeny okolo seba nestastne, nemusis aj deti.
ak je u teba fyzicno na prvom aj asi poslednom mieste tak niesi suci na dlhodoby vztah lebo co ak nejakej tej tvojej krasavici by sa nieco stalo tak potom by si pobezal za druhou lebo ta prva uz nieje pritazliva?
Nedozrel si este na skutocny vztah...ides len za fyzickou krasou a pritazlivostou ale duchovna pritazlivost a krasa su ti cudzie.
A krasa sa raz pominie co bude potom?
Si uboziak..
Asi si na vzťah ešte nedozrel :)
Mozno fake tema ked sa autor doteraz nevyjadril
Žiadny človek nieje 100% dokonalý. Je to na tebe, je to tvoja voľba. Ujasni si, čo vlastne chceš, a nie len od ženy ale aj od života.
a ako Vám to klape v posteli?
a čím ti fyzicky nevyhovuje?
miluješ ju vôbec ak o vašom vzťahu pochybuješ?
Ty si musis uvedomit ze krasa casom pominie, ale charakter ostava, teda ak sa nestane nejaky zlom v jej zivote, co by to mohlo ovplyvnit, ale stale je mensia sanca ze sa zmeni charakter a povaha, ako pominie krasa... to tak je, teraz by si bol napriklad s tou kamaratkou vo vztahu, sice teraz ta moze pritahovat, aj si mozte rozumiet, ale co ty vies, co by bolo, keby ste realne spolu zacali vztah... vtedy sa moze clovek velmi zmenit... takze vaz si to, ze mas uzasnu priatelku s ktorou si rozumies a mal by si sa naucit si ju vazit a brat ju taku aka je, nie tu verejne vypisovat ze sa ti fyzicky nepaci, ale pozrel si sa aj na seba? To by ma zaujimalo, ci si nahodou ona nehovori to iste ze ma na lepsieho... casto krat to ludia navzajom nevedia ale citia to tak isto... a este jedna vec, vzhlad sa da zmenit hocikedy, ale povaha a vyzarovanie cloveka sa zmenit neda.... tak rozmyslaj co vlastne chces a zariad sa podla seba, nikto ti tu predsa nemoze kazat, ale rozhodni sa spravne, lebo potom to uz nevratis a aj ked ano, tak velmi tazko si vybojujes naspet take dievca ake mas to mi ver....
Ale ved on nepise, ze mu ide iba o krasu a nikde nie je pisane pravidlo, ze si s krasnou zenou nemoze rozumiet. Je rok a pol s priatelkou a uz teraz mu to fyzicky nefunguje tak ako ma. On by este tie ruzove okuliare mal mat. Ostane s nou dlhsie a casom zacne hladat niekde inde...si myslim, ze potom mu ani to porozumenie od partnerky nepomoze. Toto je uz teraz cele zle.