Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rok a pol vzťah

Príspevok v téme: Rok a pol vzťah
Plafon

Čaute prispievatelia.
Mám priateľku rok a pol, povahovo si skvelo rozumieme, aké od začiatku som nebol úplne stotožnený s jej fyzickou krásou, proste vždy som si vravel, že mám na viac. Ale povahovo je skvelá rozumieme si skvelé. Proste sú také chvile že prídem ku nej a som hotový z nej aká je krásna, všetko a zas príde chvíľa keď prídem k nej a úplne to je inak, chcem ísť hneď prec a hovorím si mal by si to ukončiť, nesi šťastný. Ale stále som tomu dával šancu, hovoril som si, že som náročný, veď všetko nie je len o fyzickej kráse. A vždy to tak bolo raz dobre, raz zle raz dobre raz zle. Neviem či to niekto prežíva tiež tak ako ja, alebo to nie je správny vzťah. A k tomu som teraz spoznal jednu kamarátku s ktorou si rozumiem a má veľmi priťahuje. Nechcem s ňou chodiť poza chrbát vonku kvôli mojej frajerke. Len teraz som dostal strašného chrobáka do hlavy. Rozmýšľam rozidem sa s terajšou a čo keď nám to nebude klapať, žeby som sa ulakomil len na fyzickú krásu. A na druhej strane pustím terajšiu ktorá mi je skvelou oporou je to úžasné dievca povahovo, len občas to u mňa fyzicky nepracuje. Neviem z tejto situácie vyjsť, neviem vôbec čo mám robiť.
Skúste mi poradit

zuzi74

Tu nejde o to, ci ti to bude v dalsom vztahu klapat alebo nie...ak v tom sucasnom nie si 100% spokojny a ty nie si, tak to dievca nechaj ist svojou cestou.
Moj nazor je, ze vo vztahu nie je dolezite len komunikovat a dobre si rozumiet, ale je dolezita aj pritazlivost. A ci budes mat uz to vsetko aj v novom vztahu ukaze cas.

xa14

a este jedna vec, taka ta silna chemia a pritazlivost casom vyprcha z kazdeho vztahu, moze trvat prve 2-3 roky, ale ked zamilovanost pominie, a clovek zlozi ruzove okuliare, vtedy sa ukaze ci je tam priestor aj pre skutocnu lasku, ci sa dvaja skutocne miluju, ked tebe staci iba to, ze ta partnerka pritahuje a je krasna, nikdy nebudes mat trvaly vztah, stale sa casom objavi niekto kto ta zacne viacej pritahovat lebo to bude nieco nove a nepoznane, a tiez lebo sucasna partnerka sa ti zunuje a budes sa odvolavat na to, ze to uz nie je take ako na zaciatku a podobne kecy a tym to ospravedlnovat ale tak je to v kazdom vztahu!! nie je to nic nenormalne, proste tak sa vztahy vyvijaju..tak si uvedom o aky vztah mas vlastne zaujem, ci ti ide iba o krasu, a o to aby si si uzil, alebo chces mat po boku cloveka, s ktorym si rozumies, je ti oddany, verny, vies ze sa na neho mozes spolahnut, zdielate podobne hodnoty a vizie v zivote, hoci ta iskra casom mozno zoslabne..

xa14

rozid sa s nou, ja byt nou nechcem byt s clovekom ako si ty, zasluzi si vediet pravdu!! tak ju neodr*avaj a neoberaj ju o jej cas...ked si povrchny, zasluzis si rovnaky pristup, a nie ze ty mas na viac ale ona ;) podla toho co citam, zasluzi si stokrat lepsieho nez si ty.

kvetinka557

jeziis maria.... fyzick krasa.... nic nie je dolezitejsie len fyzicka krasa... najdes si kraaasnu babu hoci by aj bola trosku jebnuta ale nevadi ved je krasna... aj tak v 70tke budete obidvaja stary, sedivy, budu vrasky a ta krasa fyzicka pominie..ale vnutorna nikdy! Chci mat pri sebe cloveka s ktorym bude zivot kraaasny a nie aby bola krasna len tvoja polovicka.. keby si ju velmi miloval neisiel by si sa pokakat s tej tvojej kamosky lebo ma na sebe nieco navyse co povazujes za krasne po fyzickej stranke... chudak dievca...
Ja mam momentalne chlapca, okolie ma "odsudzuje" kvôli tomu ze sa k sebe vyzorovo nehodime a neviem co... a pred tym som mala dlhe roky kasavca kazdy mi vravel ako sa k sebe hodime ale v skutocnosti som z neho uz bola uplne vycerpana, nelubil ma, ziadne malickosti, cas somnou travil minimalne..ale hlavne ze bol pekny vsak? Mojho terajsieho velmi milujem takeho aky je je super, lubi ma, chce so mnou stale byt, malickosti absolutne nechybaju, rozumieme si, mame spolocne nazory, spolocnu vyhliadku do buducnosti kdezto s byvalym nic take nebolo!.. terajsieho by som nevymenila za ziadneho nagelovaneho krasavca.
Ja neviem no. 95% ludi ide len za vyzorom.... davaj pozor aby si nestratil diamant zatial co by si zbieral kamienky ;) .. ale aj mna by zaujimalo co je na tej druhej lepsie nez na tvojej terajsej

vaporwave

a co je na tej krase terajsej priatelky pre teba take vadne a nedostatocne? a co naopak ti vadi na tej druhej (lebo urcite sa najde nieco na kazdom co nebude podla nasich predstav..)?

dukatovabuchta

a čo tak sa s nou rozísť aby si dievča naslo chlapca ktory ju bude reálne lubiť,..! a ty bud sám kým si to zrovnáš v gebuli..
keby bola tá pravá tak by bola pre teba najkrajšia na celom svete!