ahojte, uz dlhsiu dobu ma trapi jedna vec a to je to ze som sa snazila schudnut aj som schudla (jedla som zdrave veci, cvicila som...) ale teraz som podvizivena a je to fakt dost zle. snazim sa pribrat jem vseliake nezdrave hovadiny ako sladkosti atd...zjem toho tak dvojnasobne viac ako predtym ked som nebola chuda ale je to este horsie mam bmi cca 17 a to pri vyske 160 mam vahu 43 :| stale sa citim byt hladna a som hyperaktivna a mam stale studene a spotene ruky neviem cim to je...prosim poradte mi nejake stravovanie aby som uz dalej nechudla
dakujem :)
jem vela a chudnem
ja neviem akoze vzdy som bola taka svalnatejsia a vazila som viac ale nebola som nejak moc tucna ale teraz to je fakt zle vyzeram ako kostra a trcia mi rebra aj kosti, na tvari mi vidno kosti a mam strasne kruhy pod ocami...mozno som si tym debilnym chudnutim pokazila metabolizmus alebo co ale ja som nechcela byt az taka chuda ako som teraz ale to sa mi cele vymklo z podkontroly
Ved mas v pohode vahu, skus tie 2 kila pribrat, ale inak si z toho hlavu nerob.... ja mam 167cm a 49kg, co som nabrala inak normalne mam 47 kg a citim sa velmi dobre :) este by som v pohode aj schudla... asi zalezi na type postavy
čo tak zájsť na endokrinologiu... ?