Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jem vela a chudnem

Príspevok v téme: jem vela a chudnem
jjuuhhnn1234

ahojte, uz dlhsiu dobu ma trapi jedna vec a to je to ze som sa snazila schudnut aj som schudla (jedla som zdrave veci, cvicila som...) ale teraz som podvizivena a je to fakt dost zle. snazim sa pribrat jem vseliake nezdrave hovadiny ako sladkosti atd...zjem toho tak dvojnasobne viac ako predtym ked som nebola chuda ale je to este horsie mam bmi cca 17 a to pri vyske 160 mam vahu 43 :| stale sa citim byt hladna a som hyperaktivna a mam stale studene a spotene ruky neviem cim to je...prosim poradte mi nejake stravovanie aby som uz dalej nechudla
dakujem :)

gillies

Petroneta dakujem, no ja by som chcela schudnut velmi.
vajicka mavam bud na veceru alebo ranajky. (Napr dnes boli v obede v mase) ryby mavam menej ale ked su vzdy ich mam rada. Tvaroh moc nejem akosi mi nechuti. Mozno ak je v nejakom kolaci :( Kase mavam ryzove alebo ovsene

petroneta

gillies, nepotrebuješ veľmi schudnúť, ono to tam robia veľa aj svaly, tie vážia viac, než tuky.
5 vecí, z ktorých sa priberá: cukor, obilie, múka, ryža, zemiaky. V Tvojom jedálničku je z týchto potravín dostatok, chýbajú mi však ryby, tvaroh, a vajíčka, prípadne ak kaša, tak aká? Strukovinová či obilná? Na doplnenie bielkovín, ktoré by si mala uprednostniť pred sacharidmi.

gillies

Ahojte. Mam na vas otazku. Mam asi 173 cm a okolo 68 kg. Viem, ze to je hrozne vela a preto sa snazim schudnut.
Behavam 4 krat tyzdenne min. 30 min vkuse alebo niekedy kratsie vzdialenosti v rychlejsom tempe. Piatok oddych a cez soboty a nedele mam min. 30 min cvicenie skor na cele telo posilnovacie.
Snazim sa lepsie jest aj kvoli traveniu, ktore nemaam pravidelne, vacsinou idem na velku tak 2krat to tyzdna, uz neviem ako to zmenit
Neviem ci to co zjem za den je vela preto pisem co si o tom myslite:
Ranajky - ceralie s mliekom alebo ovsena/ryzova kasa/ jogurt
Desiata - ovocie a celozrnne pecivo so syrom a zeleninou alebo mam jogurt alebo niekedy bebe alebo kasu ak som ju nemala na ranajky. Vacsinou su to ale dve polozky ako napr. Ovocie a este to pecivo
Obed - co je navarene v jedalni napr ryza a maso alebo cestoviny, snazim sa jest polievku kvoli traveniu
Olovrant - niekedy ho ani nemam ale ak hej tak je to opat ovocie alebo jogurt alebo kasa
Vecera- kasa (ak som ju nemala pocas dna) alebo co je navarene, bud nejaka polievka, alebo cestoviny, alebo maso s niecim alebo si spravim zeleninu atd..
Snazim sa nejest sladke ale niekedy si daco dam. Napr piatky ked mam volno od cvicenia si dovolim dat si sladke ale nie vela. Alebo cez vikend ak je nejaky kolac alebo ak nieco pecieme :( mala by som to uplne obmedzit? Jem vela? Prosim poradte mi, naozaj to potrebujem. A naozaj chcem schudnut uz konecne.

Omen

Až teraz si sa spamätala, keď si podvýživená, keď ti tŕčia kosti, keď máš už zdravotné problémy??? Smer psychológ, psychiater!!! Trpíš mentálnou anorexiou!!!

Tomas12345

Tvoje príznaky velmi sedia na stítnu zlazu. S týmto ale treba zajst za endokrinologom na vysetrenie a po zisteni problemov aj naslednu liecbu.