dobrý deň,písala som sem pred časom o tom,že mi vyšli WB pozitívne, v borelioze. Píšem znova, mám v rukách nové výsledky, viete mi ich pomôcť interpretovať?lebo ja sa v tom už strácam, a lek
ári tiež nevedia, teda neviem,či sa liečiť, či nie!!!! ani oni nevedia...som zúfalá.
v priebehu roka 2017 od januára to riešim.
Na infektologii- v BB aj Martine, dvakrát pozitívny IgM- borelioza- a IGG negatívne( oba testy, jede test v novembri, druhý v januári), WB dalej negatívne chlamydie trach, aj plucne negativne, mykoplazmy prekonane už iba v IgG, , ureaplazmy, ebv, cmv, toxocara, toxoplazmoza negatívne, dalej negatívne egativne dalej HSV, VZV, encefalitida,
(nerobili mi uz IBA z infekcnych testov babesie, anaplazmy a bartonely) co si tez planujem vziat ako samoplatca ale..
nasledne na to som sa nastvala kedže dvakrat mi vysla pozitivna borelioza v WB, ale infektolog mi povedal, že "testy mozu ukazovat skrizene reakcie, a nemusi byt aktivna ",..tak som si dala ako samoplatca do ZILINY robit LTT testy aj CD57, testy ma prekvapili.
Cd57- 112 (z intervalu 60-360)
LTT
B borelia B31- lyzát -negatívny
b borelia OSP- mix negatívny
ZAVER NEGATIVNY vysledok- vzorka prevdepodobne neobsahuje antigenspecificke t lymfocyty pretoze nedoslo k ich aktivacii...
tak prosím Vás o co sa v mojom prípade JEDNA ?
mam sa traviť antibiotikami, alebo mam vyckat a testy spravit opat cez leto? ci ako mam postupovat? Je to spoalhlive, comu verit, LTT ci WB ????
MR MOZGU negativne
BORELIOZA- liecena v priebehu roka 2017 - asi cca z kazdeho po dva tri tyzdne- azitromycin, doxyhexal, cefuroxim 3krat, ciphin,
prejavy TERAZ: zvysene potenie stale, uz rok, bolesti hrdla, unava, bolesti klbov, krce v lytkach, bolesti laveho oka, sem tam tocenie hlavy, lapanie po dychu, niekedy busenie srdca, eustále bolesti ladvin, mechura, zapaly opakovane,a zaver ? neviemcomu veriť.
Ake skrizene reakcie, o com hovoril infektolog, tak mam borelu ci nemam?co mi vlastne je ?
DAKUJEM Za kazde info
pocas odberu krvi som brala profizym a ribomunyl a tyzden pred odberom krvi nifuratel macmiror kvoli zapalu ladviny
dakujem!!!