Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jedny testy na boreliozu negatívne, druhé pozitivne, tak ako, mám ju ci nie?

Príspevok v téme: jedny testy na boreliozu negatívne, druhé pozitivne, tak ako, mám ju ci nie?
NihalkaZufalka

dobrý deň,písala som sem pred časom o tom,že mi vyšli WB pozitívne, v borelioze. Píšem znova, mám v rukách nové výsledky, viete mi ich pomôcť interpretovať?lebo ja sa v tom už strácam, a lek
ári tiež nevedia, teda neviem,či sa liečiť, či nie!!!! ani oni nevedia...som zúfalá.

v priebehu roka 2017 od januára to riešim.
Na infektologii- v BB aj Martine, dvakrát pozitívny IgM- borelioza- a IGG negatívne( oba testy, jede test v novembri, druhý v januári), WB dalej negatívne chlamydie trach, aj plucne negativne, mykoplazmy prekonane už iba v IgG, , ureaplazmy, ebv, cmv, toxocara, toxoplazmoza negatívne, dalej negatívne egativne dalej HSV, VZV, encefalitida,
(nerobili mi uz IBA z infekcnych testov babesie, anaplazmy a bartonely) co si tez planujem vziat ako samoplatca ale..

nasledne na to som sa nastvala kedže dvakrat mi vysla pozitivna borelioza v WB, ale infektolog mi povedal, že "testy mozu ukazovat skrizene reakcie, a nemusi byt aktivna ",..tak som si dala ako samoplatca do ZILINY robit LTT testy aj CD57, testy ma prekvapili.

Cd57- 112 (z intervalu 60-360)

LTT

B borelia B31- lyzát -negatívny

b borelia OSP- mix negatívny

ZAVER NEGATIVNY vysledok- vzorka prevdepodobne neobsahuje antigenspecificke t lymfocyty pretoze nedoslo k ich aktivacii...

tak prosím Vás o co sa v mojom prípade JEDNA ?

mam sa traviť antibiotikami, alebo mam vyckat a testy spravit opat cez leto? ci ako mam postupovat? Je to spoalhlive, comu verit, LTT ci WB ????

MR MOZGU negativne

BORELIOZA- liecena v priebehu roka 2017 - asi cca z kazdeho po dva tri tyzdne- azitromycin, doxyhexal, cefuroxim 3krat, ciphin,

prejavy TERAZ: zvysene potenie stale, uz rok, bolesti hrdla, unava, bolesti klbov, krce v lytkach, bolesti laveho oka, sem tam tocenie hlavy, lapanie po dychu, niekedy busenie srdca, eustále bolesti ladvin, mechura, zapaly opakovane,a zaver ? neviemcomu veriť.

Ake skrizene reakcie, o com hovoril infektolog, tak mam borelu ci nemam?co mi vlastne je ?

DAKUJEM Za kazde info

pocas odberu krvi som brala profizym a ribomunyl a tyzden pred odberom krvi nifuratel macmiror kvoli zapalu ladviny

dakujem!!!

NihalkaZufalka

Omen preco zmatocne informacie???napisala som to celkom jasne...

proste kedze mi nebolo dobre a mala som divne stavy tak v APRILI 2017 mi robili testy WB na borelu- HRANICNE, v novembri tie iste testy pozitívne, v januari- WB zase pozitivny, vsetko hladiny IgM, igG boli vzdy negatívne. Ale nasedene lieky vsakovake, vybrate...
Na základevýsledkov, ktoré mi prišli v januári, to uzavrel infektolog tak, v BB, ze mam lymsku boreliozu, kedze IGM bolo pozitivne opatovne druhykrat po sebe. Ale povedal,ze vobec sa nemusi jednat udajne o akutnu boreliuz, vraj niekedy su testy divne pokrizene reakcie,ci co, nechapala som tomu moc. Vzdy som si myslela,ze WB su teda uz jednoznačné!
nasledne na to,som zahliadla na intermnete novinku, ze LTT testy A cd 57 k borelioze, ktore vraj su najlepsie na zhodnotenie toho, v akom stadiu je borelooza,ci je akutna,/chronicka , ci reaktvina,ci aka...
A testy prisli po dvoch tyzdnoch nasledovne, vyšli negatívne. A dokonca aj dobre CD57, co je chronicky marker boreliozy.
Následne na to, mi na to infektolog nevedel,co povedat, povedal.ze je to uplne az neprijene,ze dva druhy testov a teda jeden z nich sa musi mylit,ale teda nevie povedat,ci tu chorobu mam,ci nie, ako to je, mam ju alebo nie? stretli ste sa niekto s takymito divnymi vysledkami?

Omen

Nedávaš zmätočné informácie? Z toho, čo si napísala, sa dá vyčítať, že si mala pozitívne len IgM, 2x - v B.B. a Martine. Tie hovoria o akútnej infekcii. Ak by sa jednalo o chronický stav, mala by si pozitívne aj IgG.
Výsledky zo Žiliny sú negatívne.
Na tie skrížené reakcie si sa mala spýtať infektológa, keď ti o nich hovoril.

pedag

Ja ti neviem, nejako si to premysli, aby si neriskovala život. Príď na východ, tu už nemáme žiadne civilizačné choroby a čo sa týka tých, ktoré tu zostali, tak to už sú len také dozvuky.

NihalkaZufalka

vraj LTT su prensjei,a radsje budem verit tomu,ze ju nemam,ako mam, ja praveze lieky brat nechcem,ale teraz som trosku na vazkach,ako mozu jedny testy dvakrat vyjst pozitivne a potom testy ine vyjdu uplne negativne ?Ved to snad ani nie je mozne !! jedny z nich su chybne !!!

pedag

Asi by som skôr uveril tomu, že tú chorobu mám. Tak budeš riskovať menej. Neviem, či tie lieky budeš môcť brať aj v tom prípade, keď ti nič nie je, či ti to nejako nepoškodí, ale najskôr asi nie.