Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo to so mnou je?

Príspevok v téme: Čo to so mnou je?
Lenik181

Ahojte :)
Chcela by som sa Vás opýtať, či ste sa niekto nestreli s takýmto problémom.
U mňa sa to začalo nejako takto. Na obed som si dopriala vyprážané jedlo, po ktorom mi bolo celý deň zle. V noci som už zvracala. Ďalší deň mi bolo zle, tak som ,,pôstila". Nastal ďalší deň, zobudila som sa a cítila som sa dobre, tak som si dala na obed špagety, no znova som ich cítila na žalúdku. Taktiež dnes som sa zobudila, bolo mi fájn, no cítila som na žalúdku ešte aj lososa na masle. Nezvraciam, nehnačkujem, akurát každý večer mám raz, maximálne 2x riedku stolicu, svetlej farby.
Trvá to nejaké 3 dni, no už začínam mať strach z toho čo to môže byť. Najprv som si myslela že to bude nejaká črevná viróza, ale nejako mi to nesedí...Prosím Vás, ak niekto máte skúsenosť s niečim podobným, dajte mi vedieť, lebo sa asi zbláznim a nechcem zo seba robiť blázna na pohotovosti. Za každú radu Vám ďakujem :)

Omen

Vyzerá to na podráždený žlčník. Nasaď si žlčníkovú diétu. Ak sa ti stav neupraví, príp. zhorší, potom choď k lekárovi.

nicollette12

Asi ti nesadlo to vyprazane a ostal ti z toho tazky zaludok.... mne sa to stalo tiez, aj viac krat, no ani raz som nesla na pohotovost, lebo to je zbytocne podla mna... pokial nemas nejake ine tazkosti, tak staci doma drzat dietu aspon tyzden nech sa zaludok spamata a ak ti nerobia vyprazane jedla dobre tak obmedzuj... a tou dietou co som pisala myslim, co pomohlo teda mne je, ze som si robila iba ovocne stavy (vystavit cviklu, jablko,...) ale pozor na pomarance, citrony- tie su moc kysle na zaludok takze to nie... a potom som si smoothie robila, z ovs. vlociek a pridat do toho ovocie nejake, potom iba surovu zeleninu maximalne polievky, pomohli mi aj suchare ryzove klasicke... skus tyzden takto jest a uvidis ze bude lepsie :) mne to zatial vzdy pomohlo