Myslite si, ze to co vidime na socialnych sietach, resp. fotky zdanlivo statsnych a zalubenych parov koresponduje aj so skutocnostou? Odzrkadluje to nieco, hovori to o niecom?
Aky mate vy na to nazor, pripadne aj skusenost?
Socialne siete a realita
myslim, ze nie. lebo ti co su statsni nemaju za potrebu davat neustale fotky na socialne siete. myslim, ze to davaju iba taky ludia, co su skutocne nie su stastni a len sa to snazia tymto kompenzovat
never všetkému, čo vidíš ;)
To je ten extrem o ktorom pisem, niektori ludia nevedia co so sebou od vole a este si tym znicia aj vztahy
Ovcee, mal som taku priatelku, co fotila vsetko a vesala to na fb. Takato som ked vstavam, toto su moje ranajky, toto moja kava, toto moj spiaci priatel, toto nam teraz doniesli v restauracii...... v kazdej druhej vete slovo zdielat. Brrrr, uz nikdy viac. Ukoncil som vztah skor ako mi rupli nervy. Mat za zadkom stale fotak nie je fajn pocit.
Zas druha strana mince, na co mate potrebu sudit ludi, ktori maju na socialnej sieti nejake fotky? Ze tam maju 10 fotiek seba a partnera spolu stastnych musi automaticky znamenat, ze sa chvalia, alebo maju zly zivot? Nahodou toto nie je ta zavist? Zavidite, ze niekto by mohol byt stastny aj v sukromi napriek tomu ze ma fotky na sieti? :D Ja osobne neviem co je Instagram, ani Twitter, staci mi FB, ale problem maju podla mna ludia, ktori tam prispievaju neustale fotkami typu toto som teraz vysral, toto som zozral a podobne, stale nove statusy. Ze tam raz za cas niekto nieco prida este neznamena, ze ma chaby sukromny zivot. Treba poznat hranice :D
kedze nemam frajerku, tak mam vo zvyku z nudy ocumovat zeny :Da ked cekujem instagram, tak tam vidim rozne hastegy ako slovenka dna, slovak girl, slovakwoman, atd a na foto 23 rocna zena sa ukazuje v plavkach. Ako kocka, popozeram a dalsia fotka s frajerom a hestegy: happy couple, love, i love him, slovakcouple, youandme, youcanfindloveanywhere, atd... :D no a pod fotkou polonahej zeny 100 likeov, pod fotkou paru 106...
Hm, no ja vam neviem..keby mam priatelku, co take fotky dava, tak sa hanbim za nu.
myslite, ze su tie vztahy ozaj take stastne?
No možno to je určitý spôsob ako dať ľuďom najavo: áno som vo vzťahu a je nám spolu fajn. Môj ex napríklad nechcel dávať nejaké spoločné fotky na FB a asi aj vedel prečo.. na začiatku áno hneď na začiatku, zrejme tým chcel naštvať svoju ex a pod. Ale mal pravdu v týchto veciach tiež vravel načo dávať fotky a tak keď aj tak nas vzťah nebol tip top. Skoro nič pekné hádky a podobne... No niekedy je pekne dať nejakú zaujímavú foto nie za účelom akí sme super aká som pekná a pod. Všimla som si že aj moje kolegyne kritizujú dosť ľudí co dajú peknú foto na FB ale len málo ľudí to skutočne poteší. Väčšinou závidia... A ukazovať ako sa mám fajn a podobne svedčí len o tom že asi až tak tip top to nieje. Je to taká rozporuplna otázka. Ja som zrušila FB, a čuduj sa svete mám viac času na kopec iných vecí a hlavne tí čo so mnou chceli ostať v kontakte si ma sami našli a to si moc vážim. Načo mi je milión päťsto priateľov keď s pár s nimi si píšem a ostatní len sledujú čo robím ako sa mám co lajkujem a pod.
Co poznam vacsinou je to tak ze ludia ktori maju stastny vztah chodia na soc.siete maloco a uz maloco davaju spol.fotiek na soc.siete. Tak isto napr. ludia ktori maju vyplneny volny cas napr. cestovanim tak fotky ani na soc.siete nedavaju a prave ti co maju slaby vztah a raz za cas niekam vycestuju co i len za mesto potrebuju hned vsetko davat na socsiete aby akoze posobili ze aky nabity volny cas maju...
Kazdy ln vyjazd do kaviarne vesaju na instagram ci fb.
Ti co sa nepotrebuju hrat na nieco toto nerobia... Oni ten volny cas prezivaju naozaj nie sa na nieco hraju a nepotrebuju sa so vsetkym chvalit. Ti ziju naozaj nez ti co sa chcu ukazovat...
Na FB by mali zriadiť aj funkciu: add to your enemies:-D ...síce spolu hovoria, len sa nesmú stretnúť.
Jasne ze to tak je, spokojny a stastny clovek nebude kazdu chvilu vycapavat na internet sukromne vztahove veci, ktore maju ostat v sukromi len medzi dvoma... niektori ludia fakt nepoznaju hranice.... ale mam aj jednu znamu ktor tiez mala vztah naoko dokonaly, same vylety, dovolenky, mala velky dom nakolko jej priatel bol dost zazobany ale jej o peniaze neslo, skor sa pochvalit aky maju uzasny vztah na verejnosti, potom mne volala ze od neho musela utiect, lebo ju cely cas psychicky terorizoval, ale aj fyzicky vela krat....takze potom vyplavali taketo skutocnosti na povrch a tak to ma vela ludi, hlavne zeny ktore sa chvalia vsade ake je vsetko ruzove v ich vztahu, aby im kazdy ich vztah zavidel, ale realitu uz nikto nevidi... lebo to uz pred ostatnimi nepovie....