Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Minocyklin

dream777

ahojte neostal tu niekomu z vas minocyklin? velmi by sme potrebovali toto atb ... alebo niekto kto ho vie v zahranici kupit? moc by ste mi pomohli

Lion784

Doxy je na infekt mozgu slaby. Vecer som dal 100mg mina a dnes od rana so mnou amen taky herx jak svina, slo mi hlavu rozdrapit.

milunkajurkova

mylis sa...je dostupne IBA v zapadnej europe,a udajne sa da zohnat v rakusku,ale to musis mat na recept od lekara osetrujuceho,a ten to nikdy nepredpise,lebo positovna to nehradi,takze ani nesmie, nema ti to kto predpisat, predpokladam,ze je to na borelu,- ekvivalentom je doxycyklin / doxyhexal, doxybene/alebo ako inak chces.
chcela som ten minocyklin aj ja,ale potom som si uvedomila,ze mi ho aj tak nepredpise nikto, a v rakusku mi ho len tak nedaju, samozrejme ze by ma to aj vela stalo a pod. Sice je ucinne na bakterie v mozgu,ale vraj doxycyklin je rovnaky, mozno trosku slabsi,ale ma rovnake ucinky. presla som si mesacnou kurou doxycyklinu a zaludok nie je moj uz odvtedy,nikomu neprajem, a vraj minocyklin ma strasne neziaduce ucinky, ktore tu ani nejdem pisat, som sa dopocula. Samozrejme, ze dal by sa zohnat na ciernom trhu,ale nikdy nevies, kde ho mali uskladneny, a ci to je vobec ono,ci to neni dake pokutne a kadeco, rakze radsej neriskuj nic, a hor sa do doxycyklinu...moja rada :)