žijete niekto,alebo pracujete pri mori v EUROPE? MAM OTAZKU

Príspevok v téme: žijete niekto,alebo pracujete pri mori v EUROPE? MAM OTAZKU
sunshinesunrise

ahojte,
prosím viete o niekom kto žije /pracujete pri mori, v Europe na juhu / východe, a pod? Kde je teplo,slnko? Chcela by som si tam nájsť prácu, vypomôžem v domácnosti, budem robiť spoločníčku staršej panej, nakúpim, uvarím, postarám sa o deti, som zodpovedná, pracovitá, ovládam anglinu,potrebujem na leto vypadnúť stadeto zo svk, je to tu pre mňa príliš choré. Mojím snom je žiť tam, môžem pomocť s chodom domácnosti, s turistami, prípadne sprevádzať turistov, alebo robiť v domácnosti..hocičo. Ale nie čašníčku, ani v krčme, ani žiadne sex. aktivity. Som slušná, zodpovedná, mladá baba. ďakujem krásne za info.

Defcon

Ovcee, myslim ze tu je dostatok rád. Len ich treba najst. Sunshine tu chcela doporucenia a public jej poradil, aby sa vratila nazad na zem. Len hlupak da doporucenie anonymnemu nicku. Hlupak, alebo extremne vulgarny uzivatel s nickom ovcee.....to je jedno a to iste.

Ovcee

Fuj hanba slovaci, podaktori ste hnus. Na co sem pisete ked babe neviete poradit ha? Zuza zuza ty si zas vybijas komplexy z nedostatku sexu na ludoch na fore? Strc si hlavu pod kohutik s ladovou vodou, ine nevies, iba tu v temach pindat. Typicka slovac, ked neporadi, nedrzi hubu, radsej bude pixovat :D

pedag

Kašli na more, radšej si pozri hokej. Aj fanúšikovia boxu a pouličnej bitky si takisto prídu na svoje ako tak pozerám.

Zuzazuza

Pisem ti len realitu. Ja od ludi nepotrebujem ten servis, ktory cakas ty. Ludom pomaham vzdy, ked sa mi da. Ale myslim, ze v tvojom pripade pomozem skor tvojim potencialnym zamestnavatelom, ze im ta nedohodim.

pedag

Ja žijem pri potoku a tiež máme ryby, ale pyraňe nenasadím, lebo tá hra: odhryzne, neodhryzne ma ešte neprestala baviť...

Defcon

Sunshine, v popise temy pises nieco o tom, ze si slušné dievca, a teraz tu pouzivas vulgarizmy ? Nakoniec bude pravda ,ze si nejaka fetacka co uteka z domu....-)))))

sunshinesunrise

Zuzazuza tak ked nepoznas, tak nemusis, dufam,ze aj tebe tak niekto raz pomoze, ako ty mne... chod do prdele

dukatovabuchta

dievčatko nepíše vek, typujem že je to nejaká žaba čo len skončila strednú....
jej "známi" sa jej vy*s*rali a čaká že nejakí cudzý človek z fora jej ochotne najde robotu a nechcela by si ešte aj zadarmo dopravu do "destinacie" ???

ved si moja zlatá prečítaj na nete , je toho vela , o ludoch ktorí sa rozhodli odísť žiť do zahraničia, posledne som čítala o chlapíkovi ktorí odišiel na Bali a dnes má tam hotel, či cestovku..
Myslíš že tým ludom niekto niečo dal?! len tak zadarmo, že za nich niekto niečo vybavil...?! si prečítaj ich pribehy, začinali od nuly, s holou ritou, tu na SVK predali auto, byt, aby mali na letenku, chodili po svete po brigádach - pásli ovce,... v stajniach hnoj kydali od koní...! kým sa vypracovali..

tak moja zlatá ked niečo chceš, tak aj nejakú námahu musíš investovať! prečo nechceš isť cez agenturu?! - si krytá, pomožu ti keby si mala problem, poistenie vybavia,..
máš skreslene predstavy, asi si v živote nikde nebola, nemáš ani šajnu čo je to byť sama v cudzom svete,... ked pojdeš na vlastnú päsť a vyskytne sa problem napr. v zamestnaní, hocičo sa môže stať - kto ti pomože? vybavovať urady v cudzom svete,.. ? si myslíš že je to jednoduché...? sama? jáj ty rátaš s tým že aj tam za teba všetko bude niekto iný vybavovať..že?
moja kamoška sla do UK cez student agenci, opatrovat deti...
druhá kamoška sla deti opatrovať do USA tiež cez podobnu agenturu,..

Najprv cez agenturu a ked spoznáš destináciu, "usadíš sa" zoznámiš sa s ludmi, získaš kontakty, mozno si sama najdeš serioznu robotu a agenturu už potrebovať nebudeš...

Defcon

Sunshine, tak ty sa chces dostat do takej pre teba lukrativnej prace po znamosti a tú znamost hladas na anonymnom fore ? Sorry, ale len hlupak by sa zarucil za nick neznamej osoby z internetu..... padni nohami zas na zem a zacni si tu pracu hladat realnym sposobom.
Nehovorim, ze si nejaka neviem aka, ale pochop, ze takto sa nikam nedostanes. Navyse, z tvojho prispevku mi vychadza, ze ty nechces ist pracovat, ale chces ist k moru a tu dovolenku si zaplatis tak, ze raz za den zbehnes po 10 rozkov nejakej starsej pani. Takto to nefunguje. Opatrovatelky su v praci 24/7 a su radi ked sa vyspia. Nejake poflakovanie nehrozi.