ahojte,
prosím viete o niekom kto žije /pracujete pri mori, v Europe na juhu / východe, a pod? Kde je teplo,slnko? Chcela by som si tam nájsť prácu, vypomôžem v domácnosti, budem robiť spoločníčku staršej panej, nakúpim, uvarím, postarám sa o deti, som zodpovedná, pracovitá, ovládam anglinu,potrebujem na leto vypadnúť stadeto zo svk, je to tu pre mňa príliš choré. Mojím snom je žiť tam, môžem pomocť s chodom domácnosti, s turistami, prípadne sprevádzať turistov, alebo robiť v domácnosti..hocičo. Ale nie čašníčku, ani v krčme, ani žiadne sex. aktivity. Som slušná, zodpovedná, mladá baba. ďakujem krásne za info.
žijete niekto,alebo pracujete pri mori v EUROPE? MAM OTAZKU
Ja sa tam chcem dostat cez znamost nie agenturu.uz som oslovila ludi,co poznam co byvaju pri mori ale vraj sami sa ledva uzivia tak nechcu nikoho.smola
Zuzazuza tak ked niekoho poznas to je super,tak by som tam chcela ist pracovat seriozne,ak hladaju dakoho,mozes mi teda info,ak niekoho zhanaju na nejaku pracu niekde pri mori?
Ci nechcu nejaku mladu sikovnu,jazykovo zdatnu zenu.
toto je forum alebo pracovna agentura...???
miesto tej námahy čo si si dala na zalozenie témy,..
si si mala vygoogliť: asi máš predstavu o krajine, meste,.?
...ak nie si schopna taku jednoduchu vec ako vygoogliť, ako chceš fungovať sama v cudzom svete...???
ked ta teta pošle do obchodu , tak zalozis temu aby ti tu poradili ako sa tam dostaneš?????
si zadaj do GOOGLE: napr. Práca Španielsko leto... a podobne..
vyhodí ti tam ponuky agentur...
pogoogli si agentury a sleduj ponuky, ak nie teraz mozno o mesiac uz budu hladat brigadnikov na leto...
vela agentur ponuka moznost zasielania ponuk mailom...
vyberies si aku poziciu chces a pride ti mailom ked sa objavi ponuka...
Tak chod robit opatrovatelku do fra. Azurove pobrezie , hlavne okolie saint tropez je rozpravkove.
Co ti brani obtelefonovat au pair agentury so svojimi poziadavkami ?
ataky? no okej...
odpoved na otazku, ci niekoho pozname: poznam
a dalej pises o svojich tuzbach
a?
Zuzazuza tak si prečítaj moj uvodny komentar. tam som to opísala, chcem si nájsť prácu u niekoho v domácnosti pri mori, preto zháňam ľudí, čo tam žijú, (pracujú,či niekoho nepoznajú.Odporúčania nejaké zháňam
Ja sa tu s nikym nechcem hádať, neviem prečo ?také ataky ?
Aka je tvoja otazka? Lebo to skor vyzera, ze cakas, ze ti ktosi rovno povie, kam mas poslat zivotopis.
A ja ti iba odpovedam na tvoju otazku.
Mrauka veď v poriadku, iba sa pýtam. To hádam nie je trestné
Samozrejme, ze nie. Keby som zila a pracovala pri mori, tak sa vyvalujem na plazi a nie som na internete.
to tu nikto stadeto nezijete ani nerobite pri mori??