Prvý sex baby

Príspevok v téme: Prvý sex baby
Lilianka223

Ahojte všetci , teda dúfam predovšetkým baby
Volám sa Liliana mám 17, s frajerom sme spolu už skoro pol roka a nie raz navrhol aby sme to spolu skúsili... No neviem predsa sa bojím...čo mi rozprávala moja sesternica , ona v mojich rokoch tiež skúšala a bolo všetko pohode. Ale ona už brala antikoncepciu... Ja nie... Síce aj keby mal môj frajer ochranu môže sa stať že sa pretrhne alebo niečo? Čo potom..strašne som opatrná, a taktiež sa bojím či to nebude bolieť, dokonca dom sa dočítala že môžem krvácať ... A čo som po-čítala aj z iných príspevkov že si to baba vôbec nemusí užiť tak ako chalan? To akože ja mám trpieť od bolesti on možno ani nebude vedieť že sa pretrhne , urobí sa a čo potom :( ja si to neužijem a ostanem ešte aj tehotná..
Baby poraďte prosím , všetko ohľadom toho, budem rada za kazdu maličkosť, skúsenosť čo mi poviete, s čím má oboznámite

Lilianka223

Píšem takto pretože nrjsom prihlásená...
Dúfam že si to prečítate :)
@Alkaaa
Ďakujem pekne za odpoveď :)
@Mercedesbenz ďakujeem. A mohlo by to mať nejaké účinku, alebo spôsobiť nejaké problémy v budúcnosti?...ten Pharmatex
@Andy565656 ďakujem za odpoveď. Áno ľúbim ho a chcem ísť do toho, len mám malé obavy. .
@Nicollette12
Ja ho milujem nadovšetko , nedá sa povedať že by som z toho mala strach alebo co :D len som neskúsená a preto som zvedavá a pýtam sa, jediného riziká čo sa bojím že otehotnieť. Chcela som vedieť či ochrana u chlapca stačí.... A schválne do toho pôjdem.. keď mi ešte Mamina žila cmvzdy hovorievala mi ako 15 ročnej, že začať so sexom skoro je úplná zbytočnosť, ale tak isto ako neskoro , vždy hovorila okolo tých 16tich...takže vek má neodradí ani keby neviem čo ;)
@KludneMiVynadaj
Tebe ďakujem veľmi krásne :) dala si mi veľa nádeje a dobrého pocitu a povzbudenia..:) milujem ho a vždy hovorieval že chce aby som si to v prvom rade ja užila .. ale také malé obavy mám. Dakujem ti fakt za príspevok :))
@pozvolne
Začnem s tých v 17 aj keby hocičo...ja som sa len oytaka ohľadom ochrany a otehotnenia .. a myslím že každá normálna baba musí mať z toho po prvý krát aspoň malý strach.
A cigánka niesom :)

Alkaaa

Prvy sex je precenovay...je to len sex, mozno to bude boliet no a co? Ja ked som mala 17 som to ozaj chcela a nebolelo to len prvykrat ale parkrat som krvacala, ale bola som zvedava a nelutujem ;)

mercedesbenz

naštuduj si aj o HAK ake je to svinstvo... prečo by žena mala žrať chemiu ? lebo vtákovi sa nechce nasadiť gumu?

ak o tom nevieš okrem gumy existuje aj Pharmatex - vygoogli si,
ja použivam čípky,.. + partner dava pozor,..ale kedze ste deti tak ten tvoj sotva vie čo je to dať pozor..
Aj napriek tomu že je Pharmatex učinnejši ako guma, mne osobne sa nechce zistovat či funguje,...
tak ked si da gumu a ty si zavedieš Pharmatex tak nie je problem...
+ pharmatex posluzi ako lubrikant,...

a to či to bude bolieť tiez zaleží od toho ako ta chlap na ten sex pripraví - hladkanie, predohra, masáž...
neísť hned na sex, štýlom rychlo sa vyzleč, roztiahni nohy nech ho tam pichnem,...!

Andy565656

Prvý sex je väčšinou o ničom, hlavne ak sú obaja neskúsení a neviete čo a ako. Najväčšia blbosť akú môžeš urobiť je to, že sa s ním vyspíš iba kvôli tomu, že tvoja sesternica a kamošky to ž robili. Ak to nechceš, nerob to. Nie je na svete jediný. Ak to chceš aj ty, tak kondóm úplne stačí, ten sa len tak nepretrhne. Ak chceš mať ešte istotu, tak k tomu kondómu si ty daj pharmatex. Antiku neber, zbytočne si tým budeš ovplyvňovať hormóny. Mňa to napríklad prvýkrát nebolo a ani som nekrvácala. Bol to len taký mierne tlak a zvláštny pocit. Časom si zvykneš.

nicollette12

Tak ty v prvom rade pripravena na prvy sex urcite nie si, kedze mas z toho totalny strach, obavy atd... na poprve by si mala byt pripravena hlavne po psychickej stranke, naozaj to chciet a dolezite je uvolnit sa.. ak stale budes mat v hlave taketo veci, najhorsie scenare, tak jasne ze ta to odradi, zlaknes sa a utecies.... ano na prvy krat to boli, ale nemusi... kazda z nas to ma individualne... krv sa moze tiez objavit, ale nemusi.. ale pod pojmom krvacanie si nepredstavuj ze to je ako ked dostanes menzes, tej krvi je strasne malo je to az prehliadnutelne.... takze ty to ani nepocitis... a ujasni si v hlave, ci je tvoj priatel ten pravy s ktorym by si to chcela prvy krat mat, lebo dalsie prvy krat uz nebude... a nemyslim si, ze je pre teba vhodny ked ta do toho tlaci a stale ti to navrhuje... sex by mal byt spontanny, uvolneny, s laskou a to neplati len o prvom... takze si to najprv zvaz, ci to naozaj chces, lebo podla mna si este mlada a kvoli tomu, ze teraz uz aj 14 rocne sexuju o dusu, ty nemusis byt taka a nemusis mat kvoli tomu nejake komplexy.... vela stastia a psychika robi najviac.. pamataj si to

KludneMiVynadaj

Chod do toho pretoze ak sa vecne budes bat tak nikdy nic nedokazes. Sex predsa nieje nieco cim by si niekomu ublizovala. To len zakomplexovani krestania ti tu budu hovorit aby si do toho nesla lebo si mlada. Mas na to vek akurat :) rob cokolvek cim sebe alebo druhym neublizujes.
Sex ta nebude boliet pokial frajer bude vediet ako na to. Zvladol to kazdy zvladnes to aj ty. Uz ste spolu celkok dlho. Je najvyssi cas. Ak to budes odkladat moze ta opustit, chlapi sex potrebuju.
Pouzi ochranu hlavne.
A este jedna rada. Na toto forum chodi vela krestanov ktori za ziadnych okolnosti nebudu chciet aby si mala sex mimo vztahu. Nepocuvaj ich, mas svoju hlavu :) vela stastia. Ja som mala sex v 18 a vobec ma to nebolelo. Aj ked s pruatelom uz niesom, nelutujem to. Milovala som ho tak som sa mu dala. Nevidim na tom nic zle, ahoj :) uvidis ze sa ti to bude velmi pacit

Fifi105

Za prve, ak to sama nechces tak to nerob. Ziadny nadrzany vtak ta do toho nebude nutit. Najkrajsi sex je s niekym koho naozaj milujes a ked to chcete obaja. Za druhe tabletky nezer, na to mas este cas. Kondom postaci. Durex ma zatial este nesklamal. A co sa tyka bolesti, je to individualne, ani krv nie je casta. Napr mna to prvykrat bolelo ale potom je to uz v pohode.vela stastia :D

pozvolne

ja ti poradim
to že ti zarástla vagína a narástli cicky ešte neznamená že by si mala rozťahovať nohy chlapcovi lebo chce sex keď máš len 17 rokov.
Ano cigánky nohy rozťahujú už v 13tich ale ty niesi snáď cigánka či hej?
Prečo sa ponáhľať? Lebo to chce frajer? A čo že chce..
Koľko má rokov?
Jasné že je starší a nadržaný ale nech si ho vyonanuje a netlačí na neplnoleté dievča aby mu nohy roztiahla.
Máš len 17 a času habadej.
Tabletky nežer, ničí ti to pečeň, žalúdok aj obličky nehovoriac o hormonálnom systéme a na kondom sa nespoliehaj ten ľahko praská
Takže rada, čakať až budeš sama chcieť a budeš mať viac rokov.