Prvý sex baby

Príspevok v téme: Prvý sex baby
Lilianka223

Ahojte všetci , teda dúfam predovšetkým baby
Volám sa Liliana mám 17, s frajerom sme spolu už skoro pol roka a nie raz navrhol aby sme to spolu skúsili... No neviem predsa sa bojím...čo mi rozprávala moja sesternica , ona v mojich rokoch tiež skúšala a bolo všetko pohode. Ale ona už brala antikoncepciu... Ja nie... Síce aj keby mal môj frajer ochranu môže sa stať že sa pretrhne alebo niečo? Čo potom..strašne som opatrná, a taktiež sa bojím či to nebude bolieť, dokonca dom sa dočítala že môžem krvácať ... A čo som po-čítala aj z iných príspevkov že si to baba vôbec nemusí užiť tak ako chalan? To akože ja mám trpieť od bolesti on možno ani nebude vedieť že sa pretrhne , urobí sa a čo potom :( ja si to neužijem a ostanem ešte aj tehotná..
Baby poraďte prosím , všetko ohľadom toho, budem rada za kazdu maličkosť, skúsenosť čo mi poviete, s čím má oboznámite

tekvickamalicka

Tlieskam.... a bude ti pomahať aj ked ju vysadíš???
si napísala "umelo" je to chémia...
ja som to nebrala zo zdravotnych dovodou, ale iba ako ochranu,..
pred tym ako som to svinstvo zacala brat som mala hormony v poriadku, od prvych kramov , pravidelne, bezproblemov, bez bolestí...
žrala som to 3 roky... ked mi telo zacalo davat signaly - krvacanie mimo ciklu, ... vysadila som to a potom prisli problemy, dlhodobe krvacanie, rozhadzane hormony, vypadanie vlasov, ze mi kadernička musela moje krásne vlasy dlhe po pás ostrihať po plecia! prešlo 7 rokov od vysadenia, a len posledny rok sa mi spravidelneli kramy, bolesti prs som pred HAK nikdy nemala! teraz ma bolia niekedy aj cely mesiac, mam ich naliate, bolesti brucha 2 tyzdne, moje kramy vyzeraju tak ze mam 2tyzdne špinenie... !
-tolko k tej tvojej "čarovnej HAK" !

ak by bola taka super, tak by si ju brala napr, 3 mesiace a po vysadeni by si uz problemy nemala.... ale kedze taka super nie je čo sa stane ked ju vysadiš? budeš tam kde si bola...

gratulujem ti k užívaniu hak do menopauzy.. !

Tlieskam

Este zboznujem taketo typy co idu mudrovat o tom jaka je antikoncepcia chemia a svinstvo. Preto sa to vola hormonalna antikoncepcia pretoze obsahuje hormony take iste ako v tvojom tele ktore umelonavodzuju stav tehotnosti. Za to ked zena berie 21 tabletiek pocas mesiaca tak uz to automaticky musi byt zataz na pecen, zaludok dokonca aj na oblicky :D napriklad aj mne pomaha antika s nepravidelnym menzesom, pomaha mi upratat hormony + ma chrani pred babom.

goryla

takvamtreba .... nepíš tu bludy... !!!

10 ročná dcera mojich známych nesexovala a zistili jej rakovinu maternice, museli jej ju vyoperovať!
tak tu nepis kraviny o mníškach!

takvamtreba

Kludnemivynadaj
zlato su lekarske vyskumy ze mniskam nikdy nebol zisteni hpv a ziadna z nich nemala rakovinu krcka maternice a preco lebo ziju v celibate takze si nieco o tom nastuduj ty mudrlant!

MnJ

Mecedes no sak si len hlupa. Nedavala si ho vela ani malo, daka si ho podla navodu. Umyva sa do dna viac raz nez ty, to ti garantujem. A neverim, ze po umyti to z teba nevytekalo este, kedze tento problem v diskusiach opisalo vela zien, ak nie takmer vsetky. Tak sa nehraj na panenku mariu. A nie, moje semeno nesmrdi jak tvojmu chlapovi, to si bud ista. Pharmatex je nehormonalna lokalna antikoncepcia, NIE lubrikant. Moze ho z casti nahradit, ale aby ho jedna zena pouzivala ako nahradu za lubrikant sa rovna slepaciemu rozumu. Plus ako pisem, pharmatex sa neodporuca pouzivat s kondomom, to by taka svetaskusena ako ty mala vediet.

mercedesbenz

Lilianka...

Pharmatex je neškodny.... aplikuje sa lokálne,...
škodliva je hormonalna antikoncepcia.. rozhádže hormony a može trvať roky kým sa dá telo opäť do kopy, po vysadení...
máš internet , vieš si zistit info o vsetkom...

mercedesbenz

MNJ to je tvoj názor.... a ked si do nej napustil to z nej nevytekalo, a nesmrdelo?!

ja používam Pharmatex roky a nemám problem...
ja neviem či sa tvoja žena neumýva alebo čo....
a tiež neviem kolko si tam toho Pharmatexu napchala...

asi si nechápavý,.. logika u teba nefunguje, ti o ženskych veciach vieš hovby!, tak sa tu nevyjadruj.. ! ked je zena suchá , kedze sa pharmatex rozpusti, trosku to tam dole zvlhčí -

ygoogli si čo znamená "lubrikácia" ked si tupý...
ja osobne som pri pharmatexe nemusela pouzit lubrikant,..

a prečo pharmatex+kondom.... zas si nechápavý...?
prečo asi...? dotyčná asi nechce aby ju jej neschopný frajer-decko nabuchal.. kedze neskusene deti vedia lahko roztrhnut kondom,..

pharmatex je podla pearlovho indexu ucinnejsi ako kondom...
a rovnako chrani pred chorobami....

to ze chemicky páchne je jeho jedina nevyhoda...

...ale pokial sa tvoja zena neumyva tak nam je jasne ze smrdí týžden....

KludneMiVynadaj

To ze budes mat rakovinu lebo ides mat sex v 17 je pekna blbost. Rakovina je zakerna, aj panny ju mozu mat tak asi tak.. len ju strašte, vidno že mate komplexy.. ja dievca nehuckam aby teraz hned mala sex. Ja ju ucim aby sa naucila mat SVOJU hlavu a robila to čo citi že je spravne.

MnJ

Mercedes, akoze naco ma pouzit aj kondom aj pharmatex ? A pharmatex ako lubrikant? Blaznis? Moja zena to pouzila asi dvakrat a tyzden to z nej vytekalo. Povedala, ze to smrdi a musi nosit intimku. To nema s lubrikacnym nic spolocne. A spojenie pharmatexu a kondomu vedie k jedinemu - pretrhnutiu kondomu

takvamtreba

Ja byt tvojou matkou ti jednu vylepim aj vsetkym stetkam ktore ti radia ist do toho!
Za prve si mlada a tie ktore nohy roztiahli uz v 17-18 nevedia ze podstupili riziko ze maju vacsie percento ze sa u nich okolo 30-45 roku vyskytne rakovina krcka maternice.
V17ti h urcite niesi psych. pripravena na sex. Nech si tie radodajky hovoria co chcu. Ze krestania...nadavajte kolko chcete po smrti budete vediet svoje!
Cim skor zacnes so sexom tym horsie pre tvoj nedokonceny vyvoj!
Potom nerevte u gyndosa ked mate zle vysledky cytosteru!!!