Ahojte všetci , teda dúfam predovšetkým baby
Volám sa Liliana mám 17, s frajerom sme spolu už skoro pol roka a nie raz navrhol aby sme to spolu skúsili... No neviem predsa sa bojím...čo mi rozprávala moja sesternica , ona v mojich rokoch tiež skúšala a bolo všetko pohode. Ale ona už brala antikoncepciu... Ja nie... Síce aj keby mal môj frajer ochranu môže sa stať že sa pretrhne alebo niečo? Čo potom..strašne som opatrná, a taktiež sa bojím či to nebude bolieť, dokonca dom sa dočítala že môžem krvácať ... A čo som po-čítala aj z iných príspevkov že si to baba vôbec nemusí užiť tak ako chalan? To akože ja mám trpieť od bolesti on možno ani nebude vedieť že sa pretrhne , urobí sa a čo potom :( ja si to neužijem a ostanem ešte aj tehotná..
Baby poraďte prosím , všetko ohľadom toho, budem rada za kazdu maličkosť, skúsenosť čo mi poviete, s čím má oboznámite
Prvý sex baby
Ako vidím tak vysvetlenie týchto nezmyselných tvrdení mi nikto z vás dvoch neposkytne, pretože to by už bolo príliš komplikované na vaše hlávky. Stačí sa skryť za slová, keď treba utajiť skutočnosť.
Takvamtreba a Bj_2 moja otázka je nasmerovaná na Vás. :)
Vážený -BJ_2-
Si veľmi pomýlený človek, hlásaš tu Bludy, kažíš mládež , že vzťah medzi ženou a mužom je len na plodenie !!!
Z ktorej diablovej planéty si ?
Znevažuješ samotného Boha !
A pohoršuješ LÁSKU , ktorú dal Boh ľuďom ako dar, aby sme sa odlišovali od zvieracej ríše !
Ty nie si človek ale si na úrovni zvieracích pudov !
Tokýto ako si Ty prispievajú ku rozvodovosti !!!, znevažuju Božiu lásku.
A ak by to bolo tak ako píšeš, tak neviem koľko mužov by sa chcelo ženiť a brať si celoživotný záväzok, bremä ako je žena a deti !!!
Ani ja by som sa nikdy neženil a ani deťom by som to manželstvo nedoporučíl !!!!
To všetci tí čo túžia po čistej Božej láske medzi mužom a ženou sú hriešný ?
Potom - BJ_2 - tu na Zemi človek nemá čo hľadať !!!!!! a ako zviera nemá pre Boha cenu.
To, že ľudia si nevážia jeden druhého, sex je bez lásky, to je chyba
inde, tam treba riešiť problém a nie - BJ_2- znevažovať vzťah medzi mužom a ženou na zvierací pud.
Ježiš povedal ..beda tomu ,kto pohorši jedného .....
A to, že všetci mladí sexujú je vina nás všetkých aj vlády aj Bruselu, tam hľadaj riešenie, ale neznevažuj Božiu Lásku.
Ešte doplním, že nemám vrodenú predispozíciu. To znamená žiadna asexualita, frigidita... Tak čakám na odpoveď. :)
Ja odpadnem! :D
Napiste mi, čo treba urobiť ak mozog u väčšiny ľudí "prirodzene" prahne po orgazme. Ja chcem vedieť ten návod a možno to skúsim. :D
Goryla pisala.som o rakovine krcka maternice nie o rakovine maternice si nastuduj zlato biologiu a nemudruj ty!!!
A co teraz? Za to ze si to mala tak ty musi to mat tak kazda? :D na kazdu zenu to posobi individualne a nemusis tu teraz strasit dievcata :D tak teda musis byt fesanda s vlasmi po plecia :D:D
hviezdny - on je asi od panenky marie :D boze take pomylene hlavy su tu.... :D uplne smiesne mi to doslo
BJ daj sa liečiť , vraj rodičia to nerobili,.. no ešte tebe by to vešali na nos, ked vedeli že si vadný, a ty si sa tu len tak vyskytol ze ? teba nesplodil nikto....
Osobne Ti sex nedoporucujem, je to len na plodenie deti. Nepocuvaj tych, ktori hovoria inak. Neber antikoncepciu za ziadnu cenu, je to humus, ktory ti znici telo. Keby bol sex na uzivanie si, predsa by nemal tolko neziaducich ucinkov, je to zahravanie sa z ohnom. Splodis dieta, alebo nesplodis? Zafunguje kondom alebo antikoncepcia? Alebo sa pretrhe. A hned celozivotne nasledky. Nemal partner niekoho predomnou, a zatajuje to? A uz roznasa rozne choroby, parazity? Nikdy nevies. Muzi ta budu do toho nutit, ale nedaj sa zlomit. Ostan az do manzelstva. Nieje to na uzivanie si. A este jedna vec, deticky sa toho boja. A vadi im, ked to rodicia robia, ked to pocuju v detskej izbe. Nejedna staznost od mladych bola aj tu na fore. Mne by to tiez vadilo (nastastie rodicia to nerobili, boli este z mudrej komunistickej generacie, odchovenej svatymi rodicmi - veriacimi). Tolko moj nazor. Pisem to sem, lebo sodomiti si myslia, ze maju patent na pravdu. A ze treba smilnit a uzivat si sexu len tak. Nieje to tak. Mylia sa. Nedaj sa nachytat, pravda je len jedna.