Ahoj.
Mávam také stavy,že pri sebe niekoho cítim. Či už akoby ma držal za rameno,alebo akoby mi pomáhal. Občas mám v hlave nejakú vetu,ktorú behom pár sekúnd povie osoba pri mne. Mám dokonca skúsenosti aj s duchmi... Alebo smrtkou,či nejakou paňou u nás,ktorú som videla... Čo to môže znamenať? Vidím dokonca aj auru. Aj svoju a mám aj zážitky meniacich sa áur.
Napr. bola som v kostole (nechodím tam často,verím v Boha,ale nie som príliš svatuškárka) a pán farár mal pri nohe veľmi jasnú a veľkú oranžovo zlatú auru. Pre mňa dôkaz,že vidím naozaj auru bolo to,že keď sa išiel okolo sviečok,nič som nevidela. Plameň mi ťahal oči. Nedokázala som si to však vysvetliť. Aj moja aura sa mení. Zistila som,že keď som smutná,je modrá a keď veselá,tak je zelená alebo žltá.
Myslíte,že by som mohla skúsiť kartárstvo alebo veštectvo? Alebo že to niečo znamená? Nikdy som sa o to nezaujímala a pre mňa sú veštkyne prefíkané a okrádajúce... ale po tomto mám na to trochu iný pohľad. Vedeli by ste mi k tomu niečo dodať? Ďakujem
Existuje niečo medzi nebom a zemou?
Medzi nebom a zemou existuje peklo
podľa mňa niečo medzi je, ale čo to nech už si každý ujasní sám
Ghhhg - mas pravdu. Vedecky pristup je povedat, ze neviem ci nebo existuje alebo neexistuje. Musis si ale vybrat ci veris alebo nie. Viera je , akoze verit bez dokazov. Koniec koncov, moze existovat. Lenze, rovnako aj peklo. Na to nezabudaj. A myslim, ze bude to treba vediet na zaciatku. Teda, ked sa pomylis, aby tam nebolo peklo. Aj to je vedecky pristup.
Ty si ale rovno predpokladal, ze nebo neexistuje. Asi mas rovnaky nazor aj na Boha. Ten pristup je nevedecky, nelogicky. Pretoze, nevies, ako to je. A bez dokazov nieco tvrdis. Teda ateisti aj veriaci, su nelogicki ludia. Logicky je len ten, ktory tvrdi, ze nevie, ci nebo existuje alebo nie, rovnako Boh, ci peklo. Pripusta to, ale nema dokaz. A nadalej ho hlada. To je jediny logicky clovek.
NaRovinu, dobre, dajme tomu ze mas pravdu. No potom "napomeň" aj tych, co tvrdia ze existuje :) tí to tiez nevedia a pisu to tu nonstop. Niekomu sa prisnilo ze videla Boha a už existuje. Mne sa daavno snivalo ze som vyhrala milion a akosi ich stale nevidím
Ghhhg - Oooh, you're awfully sure about that.
Ako môžeš na isto vedieť, že nebo neexistuje ? Prišiel ti to niekto mŕtvy povedať alebo čo ?
Keď si niečo nikdy nevidel neznamená, že to neexistuje.
Určite je
Nebo neexistuje, vymysleli si ho ludia, aby neumreli zo smutku, a nezili v obavach, ze ich po smrti uz nic necaka :) treba byt realista.
Ale asi si myslela pojem obloha. Sorry, prispevok som necitala. No netreba zamienat nieco co neexistuje s niecim, co existuje :)
Medzi nebom a zemou pravdepodobne naozaj daco existuje. Je velmi vela paranormalnych javov a doslova veci medzi nebou a zemou ktore to potvrdzuju. Avsak co sa tyka kartartstva a vestenia od toho by som dal radsej ruky prec. Ak si veriaca a verís v Boha tak potom by si mala vediet ze Bohu sa protiví okultizmus a teda aj kartarstvo a vestenie.
A muž alebo žena, v ktorých by bol veštiaci duch, vyvolávajúci duchov, alebo duch vedomca, istotne zomrú, ukameňujú ich; ich krv bude na nich. (Levitikus 20:27)
Neobrátite sa k veštcom, vyvolávajúcim duchov, ani sa nepojdete pýtať k vedomcom zanečisťovať sa nimi. Ja som Hospodin, váš Bôh. (Levitikus 19:31)
Nenajde sa u teba nikto taký, kto by viedol svojho syna alebo svoju dcéru cez oheň, ani veštec ani planetár ani zaklínač ani čarodejník ani bosorák ani dopytujúci sa vešteckého ducha ani vedomec alebo taký, ktorý by sa niečo pýtal mŕtvych. (Deuteronómium 18:10-11)
Dokonalý budeš s Hospodinom, svojím Bohom, lebo tieto národy, ktoré ty zaujmeš do dedičstva, počúvajú na planetárov a na veštcov, ale tebe nedal Hospodin, tvoj Bôh, aby si tak robil. (Deuteronómium 18:13-14)
Ak si kresťan skutočný, ak skutočne nasleduješ Pána Ježiša Krista, prestaneš sa zapodievať horoskopmi, okultizmom, veštbami, čarodejníctvom, nebudeš vyhľadávať veštkyne, pretože je to ohavnosťou pred Bohom.