Chalani, máte aj vy nejaké sex pomôcky doma? Nemyslím pre ženy (vibratory a tak) ale pre seba... Ja mám už asi pol roka masturbator 2v1 na "trening" na zlepšenie výkonnosti a predlženie ejakulacie a celkom mi to pomaha. Len sa chcem opytať, či aj iní používajú, či to nahodou nie je divne... dik
Sexuálne pomôcky pre mužov na zlepšenie výdrže
ak možem poradit, pozri eshop superlove a tam najdeš vela produktov pre lepšiu vydrž. Sam som si tam par veci kupil
ono su aj rozne gely k tomu, aby muži dlhšie vydržali
áno, samozrejme, ja na superlove eshope nakupujem, uz roky :)
super, a mas nejaky overeny eshop prosim ta? ja osm to este neobjednavala takto z internetu..
Ja mám napríklad veľa vecí z eshopov, určite by sa niečo dalo nájjsť, stačí len mrknúť
cauko...da sa nieco kupit i v nejakom sexshope? mate niekto skusenost? dakujem, budem rada za kazdy nazor
Pre sexuálne zdravie u mužov by som odporučil www.vimax-pills.sk so skvelým zložením www.vimax-pills.sk
aaale čosi vôbec to nie je divné...ja používam niekedy aj 4x do týždňa hands free masážnu hračku s 30 intenzitami vibrácii a to hovorí samo za seba...odkedy som si ju cez superlove objednal nemohol som sa dočkať a je to paráááda