Dobrý deň.
Pred dvoma rokmi ma vyhodili zo školy (z učňovky) kvôli neospravedlneným hodinám (mala som psych. problémy). Mám len zákl. vzdelanie.
Chcela by som si školu dokončiť, mať aspoň výučný list. Ale nie na tej istej škole.
Dá sa to ešte ?
Dokončenie školy
Tak si mala nosiť ospravedlnenky......
Mohla by si nastúpiť do 3. roč. na inej škole na ten istý odbor, alebo iný - podobný a urobiť rozdielové skúšky. Nepíšeš či ťa vylúčili v prvom alebo druhom polroku, lebo to je rozdiel. Ak nenájdeš školu vo svojom okolí, tak musíš nájsť školu, ktorá má internát. Napíš odbor (číslo odboru) a odkiaľ si, mohol by som ti poradiť školu.
a to si s nimi nevedela riešiť...? resp. kde su v takomto prípade rodičia...? decko maju totálne u pi*č*i...????
existuje aj niečo také ako prerušenie štúdia, alebo individuálny plán...
všetko sa dá...
moja kolegyna nešla k maturitám , lebo jej zajebkalo v hlave a isla s frajerom do zahranicia...
tak teraz po rokoch si musela celu strednu robit...
tak rátaj s tým že si budeš musieť robiť celú strednú...
To zavisi od skoly ci to uzna alebo nie a ci ti daju rozdielove skusky. Ale s prerusenim na viac ako 2 roky to ruzovo nevidim. Na vyske ti kredity neuznaju po viac ako 2 rokoch.
Prepac, poslednu vetu som precitala ze CHCES na tej istej skole.... tak ked tak chod do inej ale musis ist na skolu ktora ma ten odbor co si studovala... inak ta do 3 naspet nezoberu... takze chod si najst nejaku skolu na nete pozri odbor, ked tak chod osobne za vedenim tej skoly a porozpravaj sa s nimi o tom
AK ta vyhodili zo skoly, tak to neviem ci mozes nastupit do toho rocnika kde si skoncila... jedine ak by si prerusila studium tak vtedy ta priradia naspet do toho co si bola.... ale uz neviem ako to teraz funguje mozno ze sa nieco aj pomenilo uz... co takto sa opytat v tvojej byvalej skole riaditela ze ake mas moznosti? Podla mna je to lepsie ako to tu riesit na fore, lebo vsade to moze byt inak
Vyhodili ma v poslednom 3. ročníku. Dalo by sa niekde nastúpiť od 3. ročníka ?
Externe by som chcela, samozrejme.