takže ani neviem, čo to tu vypisujem, vlastne viem,že mi nejako asi nemôžete pomôcť, ale predsa potrebujem to zo seba dostať. Cítim hrozný tlak v sebe, ktorý nechce prejsť. sa toho na mňa nahromadilo za posledné roky celkom požehanne.
Mám prechodený vzťah, kde vlastne je to už iba o rutine, zvyku, negatívny, posledné roky to ide akosi z kopca s partnerom, spolu sme pomaly 8 rokov.
Počas mojich štúdii a stáží som našla fajn kamoša, do dažda aj do slnka, do voza aj do koča,. spoznali sme sa na jednej houske, v bA. Bolo to super, začali sme sa viac stretávať, písali sme, fb fičal, a tak. Samozrejme partner o tom vedel, ale len latentné žiarlenie, asi ani žiadne. Prešli tri roky, stále sme sa stretávali, asi tak cca raz za mesiac, dva s kamošom. Trávili sme spolu čas, napríklad celé popoludnie, alebo celú noc. Neraz som uňho prespala, pili sme, šli na pizzu, išli sme na bowling, do kina, komunikatívny, pekný chlap. Z jeho strany reči, že je rád, že ma vidí,že som prenho dôležitá, že som pekná,milá atd. Chyba však je, že je BI orientovaný, skôr na chlaov, by som povedala,.
Vlastne celé tie stretká začali s tým,že som chcela vzbudiť žiarlenie u svojho nemehla, nuž nezadarilo sa. jemu je to jedno. Nepodnikol do dnešného dňa nič, aby si ma udržal.
hentí dvaja sú úplný opak- môj partner tichý, nezíživný, nudný, strohý, druhý Alias BI komunikatívny, žoviálny, trefný, strašne vtipný..proste ideál asi.
Ale je BI, mne to vadí.Raz keď sme boli opití na jednej párty sme sa vášnivo bozkávali, ale nič viac nebolo. lebo proste sa máme radi. Postupne sme si začali aj volávať cez skype, a tak...aj cez mobil..Vždy som vysmiata a lietam v oblakoch,keď ho počujem, no nechcem ho, aj keď by som si strašne priala ešte sa s ním bozkávať, lebo nikdy som krajší bozk nedostala, môj frajer ma tak nikdy nebozkával s takou nehou a vášnou zároveň. Bola som prešťastná, ale zaujímavé, môj vzťaH S PARTNERom nijako neutrpel,on to samozrejme ani netuší, že ja lietam v oblakoch a srdce mi skáče,keď myslím na toho druhého, alias BI.
Btw, mám 26 rokov, nie som pubeťáčka,ale myslím, že BI ,ma hrozne priťahuje tým,aký je, ale nikdy by som ho nechcela. Ale čo je horšie, srdce mi skáče vždy, keď ho počujem, vidím( už sa stretávame žiaľ po končení štúdii iba trikrát do roka) asi cca. A som aj z toho smutná. Neviem, čo robiť, ako volávame,ale som smutná, drieme vo mne nádherná spomienka na naše dlhé bozkávanie, aj keď viem, že nič nebolo a nebude, ja strašne trpím, úplne mám taký čudný tlak v sebe. Aj dnes sa mi neozýva je valewntín, ja som mu napísala, že nech mi zavolá, že ho mám rada a posielam valentínsku pusu a on nič, iba prečítal / videné na fb/ a nič neodpísal, má ma asi v paži, ale jednoducho ja som musela napísať mu to...a potešiť ho...a vyliať si srdce. Najhoršie je,že mňa to ťaží a mám hrču v krku a nedokážem sa na nič poriadne sústrediť a už to trvá extrémne dlho, neikedy revem ako malé decko. Ale frajer nšťastie to pripisuje ib ahormonálnej nerovnováhe, akú mám. Nerieši ma vôbec. Neklapalo nam to už dávno predtým dobre, než som spoznala tohto druhého človeka. Mám vs ebe tlak, rozhodne nechcem ukončiť ani jeden vzťah,lebo viem,že ostanem sama. aj tak.
Psychologa mi neradte, ja viem,že ich mám rada oboch svojím spôsobom-dnes som ako lev v klietke,lebo ten druhý BI sa mi neozval, a chcela som.,aby sa ozval, čo ked je dakde s nejakou inou/ iným :( a ja som sama, ani frajer pri mne nie je, lebo je chorý doma( nebývame spolu). A ja som odcestoaná aj tak služobne 30 km, prosím, nesudte ma, ja len potrebujem ten tlak a pocity zo seba dostať.
Frajer vie, že ma priťahuje ten druhý, ale tak zaslúžil a o to aj sám....svojím hnusným správaním,ktoré neikedy máva.Prosím zažili ste to?
PS. neni to vymyslené
až priveľmi mám rada kamoša, hoci som zadaná, necítim sa ok
zdradca si to vyriesil.D a musim uznat,ze dobrym sposobom :D
najradsej bych to tak vyriesila,lebo mi obaja lezu krkom aj usami,ale nemozem ani jedno z toho,ale zasluzili by si to, co si napisal,presne. Suhlas !! Ani jeden neni normalny
Poradim ti ako chlap. Kopni svojho frajera do guli a povedz mu. Koncim s tebou lebo si idiot a nezasluzis si ma.
Ked stretnes svojho kamosa. Kopni ho do guli a povedz mu. Bolo mi s tebou dobre,no nezasluzis si ma,lebo si teply.
Sprav jednu velku hrubu ciaru za oboma.
Uvidis ako sa ti ulavi a zacnes novy zivot ako mad single girl
A cakaj co ti zivot prinesie. A mozno stretnes uzasneho,skveleho,dokonaleho toho PRAVEHO. Co ty na to?
nicolete mojmu sucasnemu neublizujem, kedze jemu je to viac menej jedno, nech mam koho chcem, poza chrbat nic nerobim,ked volam, smskujem s druhym BI tak to moj partner vidi
, nic nezatajujem a nemozem si ZACAT VZTAH S TYM DRUHYM, ON MA NECHCE, SOM MU UKRADNUTA vlastne, neprechovava ku mne taky city ako ja k nemu,tosom uz zistila. A ani ja by som si s nim nikdy nezacala, to by bola velka chyba
Co chces stale tomu svojmu dokazovat? Vidis ze sa nechyta a je mu to ukradnute... tak preco to s nim neukoncis? Ved je jasne ze prechovavas city k niekomu inemu, ci potrebujes mat dvoch naraz? Odid od terajsieho aspon mu poza chrbat nebudes ublizovat-ale to ti ani nevadi mam taky pocit, chod za druhym ked lietas v oblakoch ako uvadzas a bude to dobre aj pre teba a aj pre vsetkych ostatnich zainteresovanich
diidi a co mam ktoremu povedat? ja uz som tolkokrat chcela povedat frajerovi,co citim k druhemu,a ze sme sa vasnivo bozkavali,ale nedokazala som to, mam hrcu v krku :(ze ani poriadne preglgnut nemozem
a nemozem mu to povedat-to rozhodne nie, by ma hadam aj vyfackoval pri jeho psycho povahe
a druhy BI kebyze mu poviem o svojich citoch,tak sa zlakne a viac sa so mnou nestretne, on ma ma iba ako kamosku proste, sice peknu ale kamosku. On je schopny sa mi neozvat aj mesiac, nezalezi mu az tak na mne. Vlastne ani jednemu nezaklezi az tak na mne, ako mne na ich oboch zalezi.
Ja som po tom bozkavani povedala BI o par dni,ze to bolo nadherne krasne, a ze chcem to zopakovat, a on ostal ticho,a potom sa dva mesiace neozval,( vraj mal pracu), takze viem,ze by som nepochodila.
tak u mna sa to stalo ciste nahodou, a aj preto lebo moj frajer si ma prestal vsimat, vazit a milovat tak ako kedysi miloval...:/ ja by som si nikdy nevsimla ineho,kebyze mam super vztah :
(u mna to pokaslal farjer
ja by som nieco taketo nevydrzala a hned by som mu to povedala
Co mate vsetky zeny s tymi kamaratmi kurnik.
Z toho uz uplne mad som...
Ked si spominam na nase studentske casy a stazove..ked sme tancovali na latino telo na telo tak mam chut objimat a bozkavat cely svet. Ked spominam na nase alkoholicke seansy intrakovske,tak to nema chybu a strasne chcem vratit cas..aby sa to vratilo.
A chapee to..zistila som,zw frajerovi na mne asi moc nezalezi,vravela som mu stale idem von na party s bi..a budeme do rana a tak ..a budem unho potom spat s nim v jednej izbe! A moje nemehlo nic na to len sa zatvaril kyslo a tot cele.ziadmy problem?nie..sak coze..ani naznak ze to neni oka,este mi povedal,ze dobre sa zabav ja ti to nemozem zakazat je to na tebe,a pritom vie,ze aky mame pekny vrucny vztah Z bi..a on nic,asi si je mnou prilis isty,co je tez chyba.ktory chlap by nic na to nepovedal?len ten co ma nelubi a mevie si zastat svoje.tak preco o mna nebojuje?ja to stale cakam
Hlavne ze je stale pri mne tak nech o mna zabojuje teda,ked vidi ze ja prahnem po bi..tak nech daco robi.?! Sprava sa ako tutmak akisi...
Povedala som si este na zakladke,ze sa nikdy mezalubim do chlapa co mna enbude lubit,uspesne sa mi to darilo dlho...a vzdy som akzdeho chlapa odpalovala strasne a som taka ze nelubim pokial druhy mi nepovie ze ma lubi.nebudem trpiet ale viem,ze bi ma emlubi preto sa mi nepaci a mam enrvy z toho ze ja jeho zacinam lubit a som namotana az nepekne
Lolka jediná si ma asi pochopila, vieš čo prežívam aj si to skvelo pomenovala všetko, oba vzťahy mi ubližujú :( a netuším ako si poradiť s týmto
mam sprosty pocit,ze ani jeden vztah je neperspektivny.
samozrejme,ze ten BI chalan je oničom, ja nechcem takeho,co sa raz vala s chlapmi, a raz s zenami( som asi nemodna,ale vadi mi to proste),aj dneska tak asi sa valal s chlapom,ked mi nic ani nenapisal ani nic.( a ja som mu napisala. STrasne ma to stve, a co dnes dokazal moj frajer,? Napisal mi iba,ze ma lubi, nic viac.
Moj vztah snim sa ani nemoze zlepsit,lebo priatel na nom nechce pracovat a vravim ze uz bol nastrbeny a zly,ked som si zacala " dobrodruzstvo" s BI chalanom.:/ takze u zsa to asi nezlepsi. Ale kazdopadne ani jeden vztah mi nerobi dobre a som pod velkym stresom a ja vlastne neviem,uz co citim ku komu.
Moj frajer kebyze mi neublizil parkrat tak lubim jeho, ale som strasne taky typ povahy,ze ked mi niekto velakrat ublizi,tak si postavim obranny a nepreniknutelny mur a uz ochladnem( stava sa mi to so vsetkymi nielen s nim)a tak sa mi toto stalo.Milovala som svojho frajera,aj ked vobec neni pekny a ma taku povahu divnu,aku ma, ale milovala som ho len potial, pokial sa nezacal ku mne zle spravat. Divne sa zacal chovat aj on a tak som si myslela,ze tou avanturou vybijem klinec klincom, a pomstim sa, alebo vyvolam ziarlenie,a nedockala som sa nicoho,len toho, ze sa teraz citim zle,lebo viem,ze lubim aj BI chalana, som sa moc zaplietla.AZ tak,ze nedokazem s nim prerusit kontakt. Moj BI chalan nedam nanho n´dopustit, a naozaj mi neskutocne chyba,ked s nim nie som. Uplne saliem, kde je co robi s kym je, s akym chlapom, ci flirtuje aj s nejakymi inymi zenami,ci nie.....A najviac ja som ho brala ako super najlepsieho kamosa, dokial ma nezacal raz vasnivo bozkavat potuzeny alkoholom..ale vtedy som vypila aj ja viac ako je mile,ale vsetko si pamatam a viem,ze som strasne chcela tie bozky a opatovala som mu ich s radostou, neskutocnou. Ja som vtedy asi tyzden ani spat nemohla,co som stale citila jeho bozky. fakt nikdy v zivote ma moj frajer nebozkaval ako henten druhy. TO MA dostava do kolien uplne. To bozkavanie vtedy bolo nadherne a stale na to myslim,aj ked je to uz strasne dlho odvtedy a strasne si prajem,aby sa to opakovalo, a lutujem,ze som nevyuzila sanci,ktoru mi sam osud asi prihral,ze sme boli raz sami asi dve hodiny na jednej houske na byte ,ked kamosi este nedosli, a ja som dosla prva an party a dali sme si fernetu ale nedokazali sme sa uz nnic :( anipobozkat vobec...len sme vedla seba tesne sedeli a sepkali sme si do ucha take vseobecne bezne veci, pripijali sme si, oci sa nam vpijali do seba a malo nechybalo, a ho tam vybozkavam tak,ze by na to dosmrti nezabudol,len som bola triezva,tak som sa neodvazila,lebo predsa kontrolka mi blikal,ze sa to nehodi, kedze som zadana :(ale lutujem to doteraz, mohla som opat zazit nadherne bozkavanie..:(
ALe najhorsie je,ze ja si s tym BI neviem predstavit milovanie, nic, ziadny vztah, vobec nič, ziadnu buducnost,len som prosto namotana ako motuz :(
ja viem, zeny, ze ked sa rozidem s terajsim frajerom,ktoreho mam uz dlhe roky, tak ze ostanem sama totalne, lebo viem,ze nikdy si nezacem vztah s BI chalanom a ktory je strasne daleko zije odo mna teraz, mam svoje zazemie uz tu doma,kde byvam, neodstahujem sa za nim..Mam nervy na to, lebo viem,ze on o mne nesniva ako ja o nom, a viem,ze lahostajnejsia som mu, lebo sa mu asi paci daky chlap, momentalne, a proste viem, ze moj terajsi frajer proste je nemehlo, ktore sa nesprava ku mne najkrajsie, posledne obdobie, uplne mam pcoit,akoby som mu bola lahostajna :( nevzbudzujem v nom nic ani tuzbu uz ani lasku, nevidim v jeho ociach,ze ma miluje ako kedysi :((
Nie som sprosta, berem to realne,viem,ze ten BI neplace do vankusa, ma ma u riti, a sem tam sa iba ozve,ale ja som brutal namotkana :(az sa samej seba bojim, preto tie velke tlaky vo mne, ale nie som schopna ukoncit ani jedno ani druhe.
Nechcela som sa vsak do toho BI zalubit,ale mam pocit,ze ta povestna iskricka preskočila hned na prvom stretku...a odvtedy si ho neviem dostat z tej blbej hlavy...ale vravim,kebyze moj vztah s frajerom je geniálny a nema chybu,tak si ani len fb ani cislo nevymmenim s tymto druhym,ale skripalo to uz vtedy :/
Lebo aj mojmu priatelovi sa pacila vtedy ina zena v robote, lenze ona odisla potom prec robit a uz prerusili akekolvek kontakty,kede ona sa odstahovala do Francuzska aj s manzelom, ale som nahnevana vetdy bola strasne, tak asi aj z trucu sa toto vsetko stalo,ale nelutujem vobec nic, len teraz ma desia tie divne tlaky,co mam, uplne mam telo v celom tlaku..a neraz sa mi uz stalo, ze som bola k frajerovi hnusna,kvoli tomu,ze nemozem byt s tymto BI,lebo som chcela byt s nim a bozkavat jeho namiesto frajera,ale nemohla som,lebo sme zase strasne daleko od seba. Strasne rada by som napriklad isla aj na vylet niekam aspon na dva dni s BI,ved ma aj volal, nech ideme na vikend do viedne napríklad,lenze co by som povedala frajerovi,a nie som ani schopna to urobit, mam svedomie..ale bojim sa tych tlakov vo vnutri, mam uplne nervy...:/ co bude ,lebo ani jeden vztah neni normalny a ani dobry...