takže ani neviem, čo to tu vypisujem, vlastne viem,že mi nejako asi nemôžete pomôcť, ale predsa potrebujem to zo seba dostať. Cítim hrozný tlak v sebe, ktorý nechce prejsť. sa toho na mňa nahromadilo za posledné roky celkom požehanne.
Mám prechodený vzťah, kde vlastne je to už iba o rutine, zvyku, negatívny, posledné roky to ide akosi z kopca s partnerom, spolu sme pomaly 8 rokov.
Počas mojich štúdii a stáží som našla fajn kamoša, do dažda aj do slnka, do voza aj do koča,. spoznali sme sa na jednej houske, v bA. Bolo to super, začali sme sa viac stretávať, písali sme, fb fičal, a tak. Samozrejme partner o tom vedel, ale len latentné žiarlenie, asi ani žiadne. Prešli tri roky, stále sme sa stretávali, asi tak cca raz za mesiac, dva s kamošom. Trávili sme spolu čas, napríklad celé popoludnie, alebo celú noc. Neraz som uňho prespala, pili sme, šli na pizzu, išli sme na bowling, do kina, komunikatívny, pekný chlap. Z jeho strany reči, že je rád, že ma vidí,že som prenho dôležitá, že som pekná,milá atd. Chyba však je, že je BI orientovaný, skôr na chlaov, by som povedala,.
Vlastne celé tie stretká začali s tým,že som chcela vzbudiť žiarlenie u svojho nemehla, nuž nezadarilo sa. jemu je to jedno. Nepodnikol do dnešného dňa nič, aby si ma udržal.
hentí dvaja sú úplný opak- môj partner tichý, nezíživný, nudný, strohý, druhý Alias BI komunikatívny, žoviálny, trefný, strašne vtipný..proste ideál asi.
Ale je BI, mne to vadí.Raz keď sme boli opití na jednej párty sme sa vášnivo bozkávali, ale nič viac nebolo. lebo proste sa máme radi. Postupne sme si začali aj volávať cez skype, a tak...aj cez mobil..Vždy som vysmiata a lietam v oblakoch,keď ho počujem, no nechcem ho, aj keď by som si strašne priala ešte sa s ním bozkávať, lebo nikdy som krajší bozk nedostala, môj frajer ma tak nikdy nebozkával s takou nehou a vášnou zároveň. Bola som prešťastná, ale zaujímavé, môj vzťaH S PARTNERom nijako neutrpel,on to samozrejme ani netuší, že ja lietam v oblakoch a srdce mi skáče,keď myslím na toho druhého, alias BI.
Btw, mám 26 rokov, nie som pubeťáčka,ale myslím, že BI ,ma hrozne priťahuje tým,aký je, ale nikdy by som ho nechcela. Ale čo je horšie, srdce mi skáče vždy, keď ho počujem, vidím( už sa stretávame žiaľ po končení štúdii iba trikrát do roka) asi cca. A som aj z toho smutná. Neviem, čo robiť, ako volávame,ale som smutná, drieme vo mne nádherná spomienka na naše dlhé bozkávanie, aj keď viem, že nič nebolo a nebude, ja strašne trpím, úplne mám taký čudný tlak v sebe. Aj dnes sa mi neozýva je valewntín, ja som mu napísala, že nech mi zavolá, že ho mám rada a posielam valentínsku pusu a on nič, iba prečítal / videné na fb/ a nič neodpísal, má ma asi v paži, ale jednoducho ja som musela napísať mu to...a potešiť ho...a vyliať si srdce. Najhoršie je,že mňa to ťaží a mám hrču v krku a nedokážem sa na nič poriadne sústrediť a už to trvá extrémne dlho, neikedy revem ako malé decko. Ale frajer nšťastie to pripisuje ib ahormonálnej nerovnováhe, akú mám. Nerieši ma vôbec. Neklapalo nam to už dávno predtým dobre, než som spoznala tohto druhého človeka. Mám vs ebe tlak, rozhodne nechcem ukončiť ani jeden vzťah,lebo viem,že ostanem sama. aj tak.
Psychologa mi neradte, ja viem,že ich mám rada oboch svojím spôsobom-dnes som ako lev v klietke,lebo ten druhý BI sa mi neozval, a chcela som.,aby sa ozval, čo ked je dakde s nejakou inou/ iným :( a ja som sama, ani frajer pri mne nie je, lebo je chorý doma( nebývame spolu). A ja som odcestoaná aj tak služobne 30 km, prosím, nesudte ma, ja len potrebujem ten tlak a pocity zo seba dostať.
Frajer vie, že ma priťahuje ten druhý, ale tak zaslúžil a o to aj sám....svojím hnusným správaním,ktoré neikedy máva.Prosím zažili ste to?
PS. neni to vymyslené
až priveľmi mám rada kamoša, hoci som zadaná, necítim sa ok
Ak sa necítiš "ok" tak s tým niečo sprav.
No mas to dost blbe, si zalubena do bi kamosa ktory ako sama vidis na vztah pouzitelny nie je. A s tvojim priatelom mate vztah prechodeny, nevazis si ho a nic k nemu necitis. Mala by si to najskor seknut s tym bi kamosom. Uplne s nim prerusit kontakt. Zide z oci, zide z mysle. Nehovor ze si ho chces nechat, ine by bolo keby si do neho nebola zalubena ale takto ta len brzdi - aby si mohla milovat niekoho kto ti to opatuje. Potom uvidis ci sa to s tvojim priatelom nejak nezlepsi, mozete skusit k sebe najst opat cestu. Ak nie, tak ukoncit aj to. Si este mlada, niekoho si najdes. Naco su ti tieto dva vztahy ked ani jeden ta nenaplna a obidva ti len ublizuju.
prečo funguješ tolko rokov v nefunkčnom vztahu, a nedáš na výber aj tvojmu "frajerovi" aby si zariadil život bez teba...?!
a dalsia vec , pokial nevieš tak ten "úžasný" Valentín, z ktoreho su vsetci posratí, lebo ho odkukali od američanov tak ako halloween,
Valentín - je moja zlatá sviatok zalubenych,.. tak na čo posielš správičky kamaratovi! opakujem kamarátovi! ...
on ta ma u riti a zije si svoj zivot, alebo snád si myslíš ze plače doma do vankuša ako ty, a len na teba čaká...?
a kedze je by je dost mozne ze trtka do riti nejakeho kamarata...
takze tak... rozid sa s frajerom nech si moze najst dievča ktore ho bude mat rado.... chudák chlap...!
Pekne že si sa prišla vypísať, ale ako znížiť to napätie tlaky? Ukončiť to čo už dávno nefunguje, čiže rozísť sa s prechodenym vzťahom ako to ty nazývas, s tým nemehlom ľahostajným. No načo si v takom vzťahu? Len aby si nebola sama? To už je čo za sprostosť? Ľudia tak sa bojíte tej samoty... Nieje to skôr strach zo seba samej? Radšej byt vo vzťahu kde to už vôbec nefunguje a žijete len ako spolubývajúci, alebo manželia po 200rokoch? A myslíš že ten tvoj dobrý kamarát na ktorého si tak namotana ťa až tak miluje? Píšeš že nikdy by si ho nechcela, myslíš (si si tak istá) že on teba áno? Nejdem ťa súdiť, lebo každý máme svoju cestu len tí píšem svoj pohľad na situáciu. Zamysli sa trošku nad sebou, a porozmýšľaj kde je chyba, keď pociťujes tie tlaky
Tak ale preco chodis s takym frajerom ked k nemu nic necitis?
Napis tomu druhemu co k nemu citis, aj tak uz nic nestratis a co ty vies, mozno z toho vznikne pekny vztah a aj prestane byt na chlapov.
Si mlada, nebud s niekym ku komu uz nic necitis. Nema to zmysel
nemôžem sa priznať, a jeho to ani nezaujíma :DDD prechodeny klasicky vztah, staci vam,ze sa partner nechce ku nam domov nastahovat? a sme spolu skoro 8 rokov? staci asi nie? a tak zijeme lentak..k nicomu sa nebudem priznavat,lebo vycitky nemam ziadne, bolo to najkrajsie,co som v zivote zazila,aj ked som bola opita, pamatam na to stale,a myslievam na to neustale,kazdu noc ked zaspavam...ako nadherne to bolo, priala som si vtedy,aby nikdyneskoncila ta chvila,ked ma ten druhy bozkaval...v zivote som nic take nepocitila, take trhanie v slabinach, bruchu, a nohach a v hlave,kd som sa bozavala s tym druhym...a par dni potom som uplne lietala v oblakoch vysmiata..proste wau nieco...a frajera to nebude zaujimat, okre toho uz to bolo pred rokom, nebudem zo seba robit kravu...ale zaraza ma,co citm k tomu druhemu...okrem nehy naklonnosti a toho,ze ho mam rada, neviem to ani definovat ...
frajer si moze za iste veci sam...ze sa tak chovam,lebo on sa nechova najlepsie ku mne a dost ma vytaca
Priznaj sa prosim ta priatelovi ze si sa bozkavala s inym. Zda sa akoby si ani nemala vycitky. Podla mna svojho partnera uz nemilujes ked ho nazyvas nemehlom a vyzdvihujes iba negativne veci. Myslim ze v tomto vztahu sa uz neoplati pokracovat.