Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem ci som tehotna

Príspevok v téme: Neviem ci som tehotna
123nat

Ahojte mam na vas mensiu otazku. S partnerom sme mali dva sni po sebe nechraneny sex. Vzdy si davame pozor a pouzivame ochranu no tieto dva dni boli take vynimky kedy sme ochranu nepouzili. Obidva dni sa vsak stala mensia nehoda a partner si nebol isty ze sa mi tam dnu nieco nedostalo. Teraz som dostala mrchu vzdy trvala 7 dni uz niekolko rokov no teraz mam 3 den a uz velmi slabe akoby koncili a to sa mi nikdy predtym nestalo. Myslite ze by to mohlo znamenat tehotenstvo? Alebo inak z akeho dovodu sa moze takto prerusit menstruacia? Za odpovede vopred dakujem

Bnb

Môžeš byť, možno to je len z toho stresu, že sa bojíš či náhodou nie si tehotná. Veď si sprav tehotenský test - ktorý ale samozrejme nemusí vždy hovoriť pravdu, no je to stále istejšie ako vydedukovať to z toho, že máš kratší menzes.

hurmikaki

Noelinka... ved to som aj ja napisala ze po 2 tyzdnoch si moze test robit... ale ty nechápeš... vytlač svoj príspevok a odnes ho nejakému učitelovi slovenčiny alebo do jazykovedneho ustavu nech ti vysvetlia, ked nechápeš akú kravinu si napísala...

napísala si:

"Po niekoľkých dňoch ešte tehotnà nebudeš"

- spravne by to malo byť: "nezistíš tehotenstvo v prvé dni.."

lebo kedze oplodnenie vajíčka spermiou trvá 24-48 hodín, tak ona o tri dni už tehotná byť môže...
ale kedze oplodnene vajičko- embrio putuje do maternice co trvá do dvoch tyzdnov, az ked sa usadí v maternici a začnú sa tehotenske hormony vylučovať - po 2 tyždnoch - vtedy už z testu alebo z odberu krvi sa da zistit či je tehotná....

Noelinka

Hurmikaki nenapisala som ziadnu kravinu. Zena po sexe nezisti ci je TT kedze cely proces t.z stretnutie vajicka s spermiou, jej oplodnenie, putovanie do maternice a jej nasledne usadenie sa trva priemerne 10 az 12 dni. Cize az po dobrych 2 týždňoch moze urobit TT test

hurmikaki

Noelinka... aj čítaš po sebe? aku kravinu si napísala...?

asi si chcela napísať že to este nezistí z tehotenskeho testu,..

odporúča sa počkať 2 týždne,..

dotyčná nepíše kedy mala ten sex, ak už prešli 2 tyždne a teraz ma MS, tak nech si po MS urobi test..