To je strašné, to už na tomto svete nikto nelieči zadarmo? Ved to je pomoc ludstvu, ludom, za to by sa nemalo platit. Čo má robiť človek ako ja ked je chorý a nemá peniaze? Doktori mi nepomohli tak musím hladať liečitela ale aj tam treba platit. Nájde sa niekde niekdo kdo za všetko hned nepýta peniaze? Zarábam tak málo že to nemám z čoho zaplatit.
Prečo sa liečitelom musí platit?
Tak si musis sama pomoct. Bud to dokazes alebo ne.
Chudobna... myslis ? uz len Boh ti tak pomoze :D zabudni... totalna sprostost... a uz vobec nie lekari... ti su tam len na to aby mal kto na stolickach sediet a zohrievat ich,,, ale kebyze tam posadia miesto dr sliepky tak tie by aspon vajcia vykvovali :D
Myslis ?
a za chlieb v obchode prečo musíme platiť...? Odjakživa liečitelom platili nejakým sposobom... ked nemáš zaplať v naturáliach,..
ked si taka sprosta či to len hráš?
že nechápeš že za produkt sa platí...
ten liečitel napriklad vypestuje bylinky vo svojej zahrade, semienka kúpi, stara sa o to a potom ti dá zadarmo nie?! aby si si urobila "zázračný" čaj..
Pokial v tvojej práci málo zarábaš je to tvoja chyba, ju zmen, chod robiť niekam kde ti zaplatia a budeš mať na to...
alebo si nájdi brigádu popri, aspon dočasne...
Chudobna
Ja som poradca výživy a zdravia a výrobca GGW liečivej vody, Robím Výskum zdravia, už 30 rokov, rady dávam zadarmo, len GGW liečivú vodu učtujem za výrobné náklady.
Skoro nik si to neváži . Tých niekoľko desiatok chorých aj zdravých je spokojných a preto sa nikde nechvália.
Možno pouvažujeme s Mudr. J.K., že aj rady budeme učtovať, lebo Slováci sú nevďační !!!!
Bohu platiť nemusíš a môžeš byť s ním koľko chceš.
Lion454 trepeš blbosti. Sú veci s ktorými si človek sám neporadí. Nedokážu to ani doktori.
Liecitel ? Skoda penazi...liecit sa treba vediet sam, nastudovat svoj problem a nasadit liecbu sam, inac sa to ani neda.
Chudobna, akurat som citala skvely clanok o tom, ze co sa stane ak ludom a najma tym chudobnym, sa da vsetko zadarmo. Ked trosku pouvazujes, prides na to aj sama :) A preco sa plati este aj liecitelom? Opytam sa protiotazkou - co ty robis zdarma pre ludi? Comu venujes dajme tomu 8 hodin denne, pomaha to ludom a nechces za to ani cent? :) Nepoznam ta, ale dovolim si povedat, ze nic take nerobis. Preco by to mali robit liecitelia? Ti, ktorych osobne poznam ja, sa venuju tomu naplno, nehovoriac o tom, ze su fakt dobri. Ak naplnou ich prace je len a len liecitelstvo, za co si maju kupit jedlo a zaplatit najom, ak si za svoju sluzbu/pracu nedaju zaplatit? Predstav si, ze liecitel "odlieci" za den nejakych ludi a nema inu pracu. Potom si vecer kam ide lahnut? Za co si kupi jedlo? Za co zaplati odvody alebo za co si natankuje? Za dobry pocit alebo za "panboh zaplat"? :)