Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo sa liečitelom musí platit?

Príspevok v téme: Prečo sa liečitelom musí platit?
Chudobna

To je strašné, to už na tomto svete nikto nelieči zadarmo? Ved to je pomoc ludstvu, ludom, za to by sa nemalo platit. Čo má robiť človek ako ja ked je chorý a nemá peniaze? Doktori mi nepomohli tak musím hladať liečitela ale aj tam treba platit. Nájde sa niekde niekdo kdo za všetko hned nepýta peniaze? Zarábam tak málo že to nemám z čoho zaplatit.

Lion788

Chudobna... myslis ? uz len Boh ti tak pomoze :D zabudni... totalna sprostost... a uz vobec nie lekari... ti su tam len na to aby mal kto na stolickach sediet a zohrievat ich,,, ale kebyze tam posadia miesto dr sliepky tak tie by aspon vajcia vykvovali :D

medard

a za chlieb v obchode prečo musíme platiť...? Odjakživa liečitelom platili nejakým sposobom... ked nemáš zaplať v naturáliach,..
ked si taka sprosta či to len hráš?
že nechápeš že za produkt sa platí...
ten liečitel napriklad vypestuje bylinky vo svojej zahrade, semienka kúpi, stara sa o to a potom ti dá zadarmo nie?! aby si si urobila "zázračný" čaj..

Pokial v tvojej práci málo zarábaš je to tvoja chyba, ju zmen, chod robiť niekam kde ti zaplatia a budeš mať na to...
alebo si nájdi brigádu popri, aspon dočasne...

Marosko-n

Chudobna
Ja som poradca výživy a zdravia a výrobca GGW liečivej vody, Robím Výskum zdravia, už 30 rokov, rady dávam zadarmo, len GGW liečivú vodu učtujem za výrobné náklady.
Skoro nik si to neváži . Tých niekoľko desiatok chorých aj zdravých je spokojných a preto sa nikde nechvália.
Možno pouvažujeme s Mudr. J.K., že aj rady budeme učtovať, lebo Slováci sú nevďační !!!!

Lion454

Liecitel ? Skoda penazi...liecit sa treba vediet sam, nastudovat svoj problem a nasadit liecbu sam, inac sa to ani neda.

Aliss

Chudobna, akurat som citala skvely clanok o tom, ze co sa stane ak ludom a najma tym chudobnym, sa da vsetko zadarmo. Ked trosku pouvazujes, prides na to aj sama :) A preco sa plati este aj liecitelom? Opytam sa protiotazkou - co ty robis zdarma pre ludi? Comu venujes dajme tomu 8 hodin denne, pomaha to ludom a nechces za to ani cent? :) Nepoznam ta, ale dovolim si povedat, ze nic take nerobis. Preco by to mali robit liecitelia? Ti, ktorych osobne poznam ja, sa venuju tomu naplno, nehovoriac o tom, ze su fakt dobri. Ak naplnou ich prace je len a len liecitelstvo, za co si maju kupit jedlo a zaplatit najom, ak si za svoju sluzbu/pracu nedaju zaplatit? Predstav si, ze liecitel "odlieci" za den nejakych ludi a nema inu pracu. Potom si vecer kam ide lahnut? Za co si kupi jedlo? Za co zaplati odvody alebo za co si natankuje? Za dobry pocit alebo za "panboh zaplat"? :)