To je strašné, to už na tomto svete nikto nelieči zadarmo? Ved to je pomoc ludstvu, ludom, za to by sa nemalo platit. Čo má robiť človek ako ja ked je chorý a nemá peniaze? Doktori mi nepomohli tak musím hladať liečitela ale aj tam treba platit. Nájde sa niekde niekdo kdo za všetko hned nepýta peniaze? Zarábam tak málo že to nemám z čoho zaplatit.
Prečo sa liečitelom musí platit?
vygoogli si v Dubravach pri ZV je liečitelka ktorá ze neberie nejake velke peniaze , ze len symbolicky ked jej das 5€ ... alebo aj to ti je vela... vygoogli si... ze vraj za nou aj zo zahranicia chodia...
ze nie je z tych ktori chcu zbohatnut na ludskom nestastí...
vola sa Ludmila Sivokova, tusím.. mala som na nu aj tel kontakt v mobile, uz nemám.. ale si myslim ze google najde...
mybystrica.sme.sk
Hlavne som sa pýtala na to, prečo sa má liečiteľom platiť. Za to, že mi dá nejakú radu alebo mi povie čo mi je, to predsa nie je žiadny tovar ktorý on kúpil alebo vyrobil. Alebo ma lieči len energiou ako niektorý tak na to už aký tovar spotreboval? Ked je ten liečitel taký bohabojný mal by pomáhať zadarmo a nie od každého chcieť aby mu niečo za to dal. Ani mne nikto nič nedá všetko si musím tvrdo zarobiť. A aj tak je to len smiešna mzda.
Aha, dobre :D :D :D :D
Preteba, kecy ma nezaujimaju. Neodpovedal si, ako Boh uzdravuje fyzicke telo.
Mnj, mala som rakovinu, astmu... a ver mi, že lieky mi Boh nedával. Vie ako Ťa stvoril, vie čo Ti pomôže. Lieky Ti môžu pomôcť, keď si necháš prepuknúť chorobu, ale aj nemusia. Keď sa budeš celý život ,, žrať " vo vnútri, ver, že Ťa navštívi. Len sa pozri ako ľudia žijú, prečo myslíš, že sa rakovina tak rozmáha, žerie ľudí zvnútra. Boh nám dal všetko potrebné na to, aby sme žili život v plnosti, keď si ho sami babreme, to nie je Jeho vina ako si niekto myslí. Žiaľ
Ludia prist o zdravie to je jak prist o vsetko. Budeme si pomahat kolko vladzeme.
Preteba ako Boh lieci z rakoviny napriklad? Alebo ak ma niekto leukemiu? Alebo ja mam vysoky krvny tlak ked citam kraviny, ako ma vylieci? Ja sa mu cely oddam a odovzdam, len by som rad vedel a videl dokazane sposoby jeho liecby. Pouziva aj nejake lieky, ci len tak silou vole posobi?