Chudé nohy

Príspevok v téme: Chudé nohy
Pipi887

Ahoj
Mám taký menší problém.... Neviete mi nejako poradiť? Uz strašne dlho ma trápi že mám neskutočne chude nohy, mám 15.. skúšala som sa aj veľa krát úplne prezierat, ale vždy som len pribrala riadne do zadku a do brucha..nohy nič... Nemôžem nosiť ani leginy pretože tie chude lýtka , chce sa mi grcat z toho, takisto je hrozné aj leto, úplne neznášam keď je teplo a ja si musím dať kratase fakt zle to vyzera, neviem počula som veľa že to je aj genetika ale z našej rodiny nikto také lýtka ako ja nemá.. cvičenie zevraj tiež nejak moc nenapomoze... Viete mi nejak pomôcť? Alebo nejaké skúsenosti?

nicollette12

Uz som ti to pisala do tej istej druhej temy, ale tu je viac prispevkov, tak ti to skopirujem aj sem, kedze neviem ci si to druhe precitas.......

Ze cvicenie nepomoze? To ti zasa aky "odbornik" povedal? Jasne ze pomoze, len to je dlhsi proces lebo lytka sa tazsie formuju, ale da sa ich pekne vyformovat... len to by si nemohla byt leniva a prezierat sa zbytocne..... pekne upravit stravu a cvicit, nie vsak len nohy ale cele telo....inak sa to neda, alebo da, daj si tam nejake implantaty ak nemas co s peniazmi.... alebo napichat kyselinou.... boze dievca...

Defcon

Nechaj ma hadat .... ziadna fyzicka aktivita, len sedenie v skole, pri pc. Pravda ? Lebo keby si trosku cvicila na objem svalov nôh, tak vysledky by boli rychlo. Su cviky a je ich dost, ktorymi naberies na objeme aj vyformujes nohy. Ziadna veda, len sa zdvihnut zo stolicky.

Brigita232

raz mas taku postavu a nic s tym neurobis, ja som na tom rovnako. dolezite je davat si pozor, aby si si zachovala stihle telo, lebo s velkym bruchom a chudymi nohami budes ako pavuk. Na chudych nohach nie je nic zle, lepsie ako mat male tlste nohy. stale budes posobit stihlo, aj ked budes starsia a nebudes mat idealnu postavu. Leginy vynechaj, tie ani ja nenosim, ale uzsie dzinsy su v pohode, priliehave nohavice tiez. Cierna tmave farby zuzuju, svetle rozsiruju, rozsiruju aj velke vzory . V lete ak to chces opticky "rozbit" nos kratasy nad kolena aj sukne, kratke prilis zdoraznuju nohy. Ale ja si myslim ze vyzeras uplne v pohode, pozri sa na tie mlade modelky, su ako bociany a este zato dostavaju kopu penazi.